Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo prosím zkušenost s tímto teploměrem? Uvažuji o koupi. http://obchod.mimishop.cz/detail.php?…
Nezlob se, podle mně vyhozené peníze. Máme doma obyč rychloběžku, změřeno za 5s a ještě jsem ho používala místo rektální rourky.
Zkušenosti s ním nemám. Ale jestli Ti jde o měření teploty dítěti, tak raději rektální, ty čelní a ušní jsou nepřesné…
Taky máme rychloběžku a spokojenost… ![]()
Ahoj! Ja bych Ti zase celni velmi doporucila, dite nemusis svlekat, nic mu strkat do zadecku, proste ho nijak netrapis
Usni az pozdeji, ten je u mimin nepresny. Takze takova ta kombinace usni- celni je vlastne idealni reseni, nektere dokonce tady od Ökotestu testovany jako vyborne. Jen s tim modelem, na ktery se ptas, nemam zadne zkusenosti a testovan take nebyl, takze nevim ![]()
Taky uvažuji o koupi nějakého takového čelního teploměru. Rychloběžka za 100 Kč měří u mně 35,3 stupně a to nejsu žádná chladná mrtvola:-) ale je mi blbý to jít reklamovat. Prosím, napište jaké další modely používáte a jak jste s nimi spokojené.
Ahoj.Já mám digitální teploměr od Canpol babies,nevím přesně jak se to píše a jsem s ním spokojená..
Mě normální rychloběžka taky měřila zajímavý teploty…
Ahoj, my se inspirovali v nemocnici a koupili Thermofocus http://www.thermofocus.cz/ , teplota je sice přibližná, ale na orientaci to bohatě stačí, pak se můžu rozhodnout, jestli budu měřit normálním teploměrem nebo ne. V noci nám sestřička nebudila dítě, aby se dozvěděla, jestli má teplotu. Doma se velmi osvědčil (hlavně v noci, dítě spí a já měřím) a můžu jen doporučit. A hlavně u staršího dítěte už rychloběžku nepoužiješ a musíš měřit v podpaží, takže to znamená i úsporu času (samo si ještě teploměr nepřidrží). A když mám nemocné obě děti, tak ušetřím času moc a moc. ![]()
Eva
PS: aby dobře měřil, tak by měl být cca půl hodiny v té místnosti, v níž člověk měří, takže na noc ho beru do pokojíčku, aby si „zvykl“ na teplotu, jinak jsou tam opravdu větší odchylky, přes den ho mám v obýváku a je fakt, že na tohle musí člověk myslet, ale není to zas taková překážka. ![]()
Eva