Teplota 37,7 - ještě čípky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
nevsik
1.5.11 08:56

Teplota 37,7-ještě čípky?

Ahoj! Můžete mi prosím poradit? dcerka včera měla 38,9 , hend na pohotovost poněvadž jsem hysterka,tam nás poslaly na ušní což se tedy nepotvrdilo ale teď máme jen vyčkat co teda bude. od noci má ale 37,7 (po odečtení) tak nevím jestli mám ještě dávat čípky jak nám dr řekla. to je přece jen zvýšená teplota ne? vypadá to na zoubky,doteď se nic nedělo a zničehonic takhle vyskočila…tak neví,pomůže,poradí někdo? prosíím.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
1.5.11 09:02

Teplota se do 38 nesráží, to proto aby se tělíčko dokázalo poprat kdyby přišli horečky a navíc by ti léky kterými by jsi ji srážela nemuseli zabrat. My jsme měli dva dny 38,5 a dávala jsem mu jen Nurofen po 8 hod a pak to kleslo na 37,6. Jen ji hlídej aby jí teplotka znovu nehoupla. Zoubky jsou potvůrky tak pevný nervy mamko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
1.5.11 09:03

teplota se sráží, když je po odečtu víc jak 38. takže bych na tvém místě vyčkala a uvidíte. jestli poleze nahoru, tak zase dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.5.11 09:24

Pri teplote pod 38 bych dala jedine treba pred spanim, protoze bych se bala, ze ji pri spanku moc vyleze, tak abych nemusela budit a merit. Jinak bych hlidala teplotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.5.11 10:33

No tak já bych tedy ještě jeden dala, vzhledem k té vysoké horečce ze včera. Pokud by 37,7 byla teplota na začátku, nesrážela bych, ale v tomto případě jsem klukovi taky ještě čípek dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
1.5.11 10:41

Taky bych ještě srazila…I když já teď raději dávám nurofen pro děti (ten se stříkačkou), je nám 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.5.11 10:59

Naše dětská mi říkala, že teplotu nad 38 (po odečtení)mám srážet čípkem, jinak ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
1.5.11 12:41

Ahoj,

tak ja bych zatim nedavala, ale na noc pak ano, i kdyby mela treba kolem tech 37,5. Delam to tak dycky, mam jistotu, ze teplota ve spanku nevyleti a deti se lepsi vyspi bez teploty a bolesti (zuby). At jsou zuby brzy venku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
1.5.11 12:50

holky děkuju! je to teda krušný,opět jí teplota vyletěla na 38,1,čípek mi vyprdla zpátky a pak se pro jistotu co 2 minuty podělala abych jí ho nemohla vrátit :roll: :-) takže sirup… nechce jíst,pít,hrát si…jenom spánek a brek. to je na palici toto! děti by neměli být nemocný :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA