Teplota a nic víc?!

629
19.5.06 22:31

Teplota a nic víc?!

Tak je to tady. Malá šla spinkat, teď za ní příjdu a je horká a má teplotu. Dala jsem jí čípek Paralen a budu čekat co se z toho vyvine. Jen je mi divné, že jí nic jiného není?! Nekašle, nesmrká, jen večer nechtěla moc jíst. Může to být nějaká viróza? Už rok teplotu neměla a teď měla asi posledních 14 dní několikrát zmrzlinu.Tak si to vyčítám, že má kvůli toho třeba angínu. Ach jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
19.5.06 22:42

Nepises kolik male je - tedy jestli to jde svest na univerzalniho vinika - zuby :)
Ale prte - soude podle zmrzky - to asi nebude…
Hlidej ji, muze to byt treba jen teplota z premiry zazitku a z unavy, muze to byt zacinajici nemoc… Proste dej tomu cas.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
19.5.06 22:50

Malá má 26 měsíců. Tak budu hlídat!!! Když měla v 22 00 hod. čípek tak kdyby měla stále třeba v jednu v noci mohu dát sirup Ibalgin? Někde jsem četla, že to můžu střídat. Ach jo, ty děti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.5.06 22:53

26 mesicu - no, to by zoubky mohly byt, ty potvory stolicky, ze? Kolik ma teplotu? Pokud vylozene nehoreckuje, tak bych to jen hlidala bez vetsiho tlumeni. Horecka je zdrava, pomaha organismu se vylecit.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
19.5.06 23:03

Má přesně 38, tak jsem jí ten čípek dala. Uvidíme co se vyklube. A tak se mi chce dneska spát!! Tak z toho nic nebude.Budu hlídkovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.5.06 23:13

Zmer ji nez pujdes spat, ale pri 38 zae az tak moc hlidkovat nemusis… Jak ji teplotka nestoupne, tak jdi klidne spat.
Fakt bych to videla za zuby.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.5.06 08:12

Těžko soudit, co to může být, občas jim ta teplota vylítne jen tak jednorázově.
Při 38 bych asi s něčím na sražení vyčkala, pokud jí něco nebolí. Co se týče střídání panadolu a ibalginu, tak bych to dělala pouze, pokud jsou vysoké horečky (39 a výš spíš 40) a pokud na ně jedna účinná látka nepomáhá, tzn. že přetrvávají a nemají tendenci moc klesat, nebo klesne na chvilku a zas vylítne nahoru.
Chce to hodně pít, být ve vyvětraném. Pokud nejsou jiné příznaky, extra bych nehlídala.
Pokud teplota do 3 dnů nepřejde, chce to radši návštěvu dr.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
20.5.06 10:30

A šestou nemoc jste měli? To taky je jen teplota a nic víc. A hlídkovat zas až tak nemusíš. 38 je u dětí ještě v pohodě. A ještě mě napadlo a nemůže být třeba přehřátá nebyli jste venku na sluníčku?
Ať to nic závažného není.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.5.06 11:31

Ahoj,

nedávno jsme měli taky z ničehonic 38 po odečtu, malé bylo cca před 11 měsícem… Naměřili jsme to kolem 22 hod, dali čípek a ráno byla absolutně OK :wink: Já vyklepaná, co se na nás zase chystá, ale nic. A další den jsem našla proříznutý zoubek…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.5.06 14:24

Leky na snizeni teploty se maji stridat, protoze kdyby se dlouhodobe uzival jen jeden, nebude tak dobre ucinkovat. Takze podle me, kdyz jde o dva tri dny teplot, tak nevadi jeden lek.
Nam se to stavalo obcas nez mel Vitek jeden rok. Dva dny teploty a nic z toho.
Treba jeji telicko bojuje s nejakou virozkou.
A ted kdyz ma Vitek ke 38st. davam mu pred spanim neco na teplotu, protoze mam vyzkousene, ze to vystoupa nahoru vzdycky. Ale pres den cekam, az je to opravdu po odecteni pres 38st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.5.06 17:12

Tak dneska měla přes den 38, po čípku jí to spadlo. Teď je OK tak čekám jak to zase večer vyskočí.Jinak jí není nic, kašel rýma, vyrážka nic.
Ale v noci byl horor. Chtěla jsem dát sirup a to v žádném případě nevzala do pusy. Ani v čaji, na lžičku nic. Řev!!!!!
A dnes odpol. to samé. Začne křičet a není možné jí to dát. Násilím se již bojím, protože jsem to udělala jednou a zaskočilo jí to tak, že se dusila a vdechla to. Tak nevím, jak do ní nacpat sirup když bude potřeba např. mezi čípky kdyby to bylo nutné. Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 17:15

AHOJ PETUNO - ja jsem svemu synovy davala sirup ve specialnim davkovaci pro kojence, maji to v lekarne, vypada to jako malinka skumavka nebo neco takoveho a na konec se pridelava dudlik, malej to vzdycky vypil v pohode :wink: drzim palecky at je vam brzo lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
22.5.06 12:00

Tak byla so a neděle teploty a dneska už ne. Byli jsme u doktorky, prý asi viróza. Tak snad se to nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.9.15 15:54

Ahoj ženy… Tak teď mi poraďte. Dcera 3r. od neděle je nesvá, v pondělí teplota, včera jsme byli u doktorky, dýchání, vše ok, nikde nic… A teď zase teplota… Co dál.. Na nic si nestěžuje, nic nebolí, ani rýmu nemá, nic… Prostě jí vyleze teplota, dam jí vlhký hadřík na zápěstí, tím se srazí a funguje dál.. Ale takhle to přeci nejde do nekonečna.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
16.9.15 15:56

Počkala bych do zítra a kdyby to bylo stejné, tak bych zašla na krev+výtěr krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí