Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím o radu zkušenější maminky. Právě jsem synovi (7 týdnů) naměřila teplotu 38,8- je to na jet na pohotovost nebo čekat a zítra k doktorce? Vypil lahev (UM) a usíná, má trochu rýmu, ale to ho trápí od narození. Sundala jsem z něj deku a nechala ho ve spacím pytli aby se nepřehříval. Nevím jak mu pomoci. Děkuji.
Jeslti máš paralen sirup, tak 2ml sirupu. těch 38,8 je v zadečku? a po odečku, nebo před odečtem? já osobně bych asi na pohotovost radši zajela, je maličkej, ale jeslti to máte daleko, tak asi až ráno k dr..oni s ním stejně nic neudělají, pokud je to jen viroza..sand ano. držím palce ![]()
@Raddkka Mam stejne staryho kluka (takze nejsem zkušenější, ale stejne napisu
)…pocitove bych rekla, ze se prehral v pytli a jeste pod dekou a do toho teply mliko…zkusila bych naměřit za chvilku.
Pak taky pry teploměry do ouška měří vic nez je skutečnost…
@slavuska1 Bez odečtení, v zadečku. žádný sirup nemáme, jen jsem mu prostříkla nosík a odsála, už spí a vypadá spokojeně…
děkuji, počkám tedy na měření až se vzbudí…
@Raddkka píše:
@slavuska1 Bez odečtení, v zadečku. žádný sirup nemáme, jen jsem mu prostříkla nosík a odsála, už spí a vypadá spokojeně…děkuji, počkám tedy na měření až se vzbudí…
tak to má 38,3, v zadečku se půl stupně odečítá. zítra k doktorce, a kupte si ten paralen ![]()
@slavuska1 uff kleslo na 38,5 bez odečtu…snad usne a nezhorší se to..doktorku máme zrovna až od odpoledne
@Raddkka píše:
@slavuska1 Jaký paralen? obyč asi ne
sirup, pro děti. paralen nebo panadol, to je jedno.