Teplota u dítěte ze stresu?

15.9.15 14:35

Teplota u dítěte ze stresu???

Ahojky maminky nesetkali jste se někdo u svých děti s teplotou ze stresu? Zitra ma jit dcera na plánovanou operaci ( odstraneni nosní mandle) a ma strašný strach včera jsme byli u naši Mudr na predoperacnim a nic na ni neviděla nemá rýmu, kasel, zadnou vyrážku nic jen teplotu v noci 37,4 tak jsem to neřešila, ona mívá vyšší teplotu. Dneska jsme byli i v nemocnici a byla úplně bez teploty jen měla strašný strach plakala kdyz jsme šli do ordinace ze nechce aby jsem ji tam nechala a ze nechce na operaci. Nicméně paní doktorka ji tam prohlidla a prohlásila ze je v pořádku. Poté se dcera uklidnila a byla v pohodě, doma najednou ze se štrasne boji ze nikam zitra nechce ze ji tam určitě nechám atd. Změřili jsem ji a ma 38,2 dala jsem ji vlaznou sprchu a srazili jsme to na 38 a ted spi. Fakt nevim co mam delat v nemocnici mi to neberou a naše Mudr tam je az od 15. Budu rada za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
15.9.15 14:51

@beruskafido Já myslím, že teplota může stoupnout ze stresu, křiku, pláče… Očekávala bych teda ale něco přes 37, přes 38 mi už přijde hodně. Každopádně bych to před případným zákrokem hlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 15:06

Tak to určitě nahlásim jen si nejsem jista jestli tam s ni mam zitra vůbec chodit, ted babi rad :roll: ted se vzbudila a uz je veselá porad bez rými a kašle ted uz ma 37,9 tak snad to klesne na operaci čekáme 3 měsice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.9.15 15:43

No ja byla na operaci v srpnu a den před operaci mi sestra namerila 38,4, asi ze stresu, protože mi jinak nic nebylo. rano před operaci uz normalni teplota 36,7.
takze mozny to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.9.15 20:25

Hele, mě se stalo u mě samotný to samý - v 16ti jsem měla jít na trhání mandle plus gromety do uší - no a večer před nástupem horečka, ačkoliv mi nic nebylo ;) normálně mě vzali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
13.6.19 06:46

Dobre rano, je tu nekdo s takovou zkusenosti?

Dnes maji deti akci ve skolce, a syna boli bricho, ma teplotu 38,5. Uz se to jednou stalo, kdyz meli maskarni. Nesnasi to. Dalsi den tenkrat mel uz jen 37 a nic mu nebylo.

Do skolky teda nepujde, ale silne premyslim, ze na tu akci ho proste dovedu. Rano rikal, ze mu vadi, jak tam vsichni budou, vadi mu ta pozornost.

A ja ted resim, co s tim.

• Citovat
  • Upravit
15419
13.6.19 07:04
@Verun83 píše:

Dnes maji deti akci ve skolce, a syna boli bricho, ma teplotu 38,5. Uz se to jednou stalo, kdyz meli maskarni. Nesnasi to. Dalsi den tenkrat mel uz jen 37 a nic mu nebylo.

Do skolky teda nepujde, ale silne premyslim, ze na tu akci ho proste dovedu. Rano rikal, ze mu vadi, jak tam vsichni budou, vadi mu ta pozornost.

S horečkou bych tedy rozhodně do školky na žádnou akci nevodila, ještě v tomhle vedru. Klidně to může být začínající angína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.6.19 07:12
@Verun83 píše:

A Tobe, kdyz neco vadi, tak to musis taky udelat?

Ja bych dite nenutila do niceho, z ceho ma az takovy stres, ze se mu podepisuje na zdrav. stavu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.6.19 07:13

Taky bych nevodila, i kdyby to bylo ze stresu. Proste mu to nedela dobre, tak proc to zhorsovat, on z toho castecne vyroste a treba to milovat nebude nikdy. Navic jistotu, ze to neni nejaka nemoc nemas, nevis co bude roznaset za bacil. Dite s teplotou do skolky nepatri, at se puvod teploty jakykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
13.6.19 07:13

Já bych teda taky nikam nešla. I kdyby tu horečku opravdu měl ze stresu, tak vědomě a cíleně si ji nevytvořil, stejně tak pokud ho teď tomu stresu naschvál vystavis, tak to určitě příště nebude o nic lepší. Spíš naopak, bude muset být někde, kde nechce, navíc když mu není dobře. Příště se sekne ještě víc. A co kdyby na něj něco lezlo? Nakazis půlku školky, abys synovi dokázala, že nemá mít horečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
13.6.19 07:15

A pokud to ze stresu není, tak nakazí půl školky a ty budeš spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.6.19 07:16

@Verun83
Ahoj,
já bych tedy do školky určitě nedala (člověk nikdy neví, zda se z toho opravdu něco nevyvine), ale zároveň, pokud to bude najednou dobré (tedy měl to fakt ze strachu) začala intenzivně řešit příčinu a jak problém odstranit. Pokud má strach takový, či ho ten strach dokáže natolik ovládnout, že na to reaguje horečkou, tak by se mu to bez pomoci (myslím si já) mohlo začít rozšiřovat i na jiné situace v životě. A toto je běžná situace, která mu nemusí být úplně příjemná (ne každý je exhibicionista a extrovert :lol: ), ale bylo by určitě v jeho zájmu, aby ji dokázal pro příště zpracovat a zvládnout… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
13.6.19 07:18
@Kralikcek píše:
A Tobe, kdyz neco vadi, tak to musis taky udelat?Ja bych dite nenutila do niceho, z ceho ma az takovy stres, ze se mu podepisuje na zdrav. stavu :nevim:.

No predstav si, ze musim. Jde o prekonani komfortni zony.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
13.6.19 07:20
@Lychee13 píše:
A pokud to ze stresu není, tak nakazí půl školky a ty budeš spokojená?

Nekde pisu, ze bych byla spokojena? Prvni dotaz byl, zda tu ma nekdo takovou zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
31278
13.6.19 07:30

Moje ségra jako malá měla ze školy ze stresů teploty a nevolnosti, má to vlastně dodnes u některých opravdu stresových situací…
Kamarádčin syn to má podobně.
Za mě na tom chce pracovat, protože těhle kolektivních akcí bude mít desítky. I kdybys ho omluvila ze školkových, jak to budeš dělat ve škole? Takže s tebou, Verun, souhlasím, že je potřeba s tím pracovat a né ho jen stáhnout ze školky a jinak nic. Mohlo by se taky stát, že to pak bude mít každé ráno, že se to bude zhoršovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí