Zrohovatělá kůže u dítěte
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zrohovatělá kůže u dítěte
Dcerka 16.měsíců má na obou palcích na noze zrohovatělou kůži. Nevím čím to může být, chodí teprve 2 měsíce, boty má taky dostatečně široké s nadměrkem. Někdy jí to po koupání vemu penzou a každý den mažu Infadolem, ale není to ono. Nevíte co stím? Jak tomu předejít nebo to odstranit???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Právě že botičkama to asi nebude, prstíky ji tam o nic nedřou. A nejvíc chodí doma a to má jen ponožky, venku v botkách zas tak moc času netráví, většinou je v kočáru, tak právě nevím co stím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Souhlasim s @martina.se, je to nejspis botama. Muj syn to mel taky na palcich z prvnich boticek. Chodit zacal v roce, vic casu venku jeste travil v kocarku, ale stejne to mel. Po zmene bot to zmizelo, dneska je mu pet a pul a od te doby to nemel.
Pemzou bych to nebrala, jemna kuze u takhle maleho ditete by mohla utrpetvic nez temi otlaky. Radeji koupit jine botky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A jeste podotykam, ze prvni botky jsem vybirala podle vsech moznych pravidel, aby to bylo dobre. Proste se to musi vyzkouset, ne kazda sebekvalitnejsi bota sedne perfektne vsem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KPKristy píše:
A jeste podotykam, ze prvni botky jsem vybirala podle vsech moznych pravidel, aby to bylo dobre. Proste se to musi vyzkouset, ne kazda sebekvalitnejsi bota sedne perfektne vsem..

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@divomys prosim muzu se zeptat jak jste dopadli, vyresili? Mame stejny problem. Prvni boty superfit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veru1987 už je to
dávno, dcera má už tři roky, ale samo ji to zmizlo.
Botama to nebylo, nic jsem stim už pak nedělala a teď po tom není ani
památka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji za odpověď, byla jsem u lékaře. Dítě prý až do dvou let může špatně našlapovat. KDyby to přetrvávalo řešilo by se potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Spánek půlročního dítěte
- Dítě místo v autosedačce navázáno v šátku
- Dítě se bouchá o šprušle
- Dítě a problém se sousedko
- Podchlazené dítě
- Neplacené volno do 4 let věku dítěte
- Babské rady na podporu imunity dítěte