Rozdíl Preventan Junior x Akut

9374
13.9.15 09:20

@kerrankin Akut se bere, když už je človíček nemocný. Junior asi jako prevence - pro dospělé klasik. Nevím, jak je to u dětí u toho junioru, ale předpokládám, že tam bude víc tablet než u akut. Já kupuji sobě na 3 měsíce a rozhodně to vyjde i cenově líp než kdybych si kupovala 3× akut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
13.9.15 09:26

Aha, tak jsem se dívala a i Junior může být po 30ti tabletách. Ten Akut bude určitě silnější. Junior ale i tak vychází levněji. Tak to už záleží na Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.9.15 09:41

Složení léčivé látky je stejné. Jako prevence se bere 1 tbl denně, pokud je člověk nemocný, bere 2. Já kupuji akut a buď se bere 1 nebo 2 tablety, podle zdravotního stavu. Ty junior jsou možná sladší, nevím, neochutnala jsem je. Děti berou stejné jako já, nekupuji jim zvlášť junior. Spíš se kouknu, jaké balení vychází vlastně finančně lépe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.15 09:41

@kerrankin Jo aha. Tak ještě jsem si všimla, že u toho Junioru je navíc Inulin 200mg :think: A jen jedna tableta denně. To v tom Akutu a ani pro dospělé není. Tak já teda fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.9.15 09:43

Holky a vám to funguje? já to zkoušela na sobě, sice za pár dní bylo po všem, ale za 14 dní to bylo zpátky ještě horší… když se to zopakovalo 3× vysadila jsem, odbyla jsem si to jendou a pak byl zase půl roku klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.9.15 09:43
@Petule030 píše:
@kerrankin Jo aha. Tak ještě jsem si všimla, že u toho Junioru je navíc Inulin 200mg :think: A jen jedna tableta denně. To v tom Akutu a ani pro dospělé není. Tak já teda fakt nevím :nevim:

Aha, tak ten tam dřív nebyl. Složení bylo stejné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.9.15 09:51

Já jsem se k němu vrátila. Na dětech i na sobě jsem několik let zkoušela Imunoglukan, pak hlívu a nic :( Dokonce jsem měla během jednoho roku 5× atb a hnisavé záněty :? Musela jsem nakonec podstoupit imunologickou léčbu a čeká mě preventivně další várka :think: Při Preventanu to chce ještě po nemoci zlepšit imunitu. Teď vyzkoušíme v zimě kombinaci Preventanu dle potřeby a Echinaceu, uvidím :nevim: Ale už nechci zažít to co na přelomu loňského a letošního roku :( Doktor nechápal, co se stalo, že se mi tak pokazila imunita :nevim: A to chodím i pravidelně do sauny už pár let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
17.1.18 11:20

Holky oživuji..Nějaké nové zkušenosti s preventanem?? Malej 3.roky je po nástupu do školky hned nemocný. Uvažuji o preventan akut nebo junior poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.1.18 12:35

Akut podávám při potížích, tzn. že už má rýmu, pokašlává… Junior jsem dávala loni starší dceři dlouhodobě od podzimu, ale účinek nevím nevím. Možná ubylo rýmiček, ale průdušky měla chycené 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí