Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kerrankin Akut se bere, když už je človíček nemocný. Junior asi jako prevence - pro dospělé klasik. Nevím, jak je to u dětí u toho junioru, ale předpokládám, že tam bude víc tablet než u akut. Já kupuji sobě na 3 měsíce a rozhodně to vyjde i cenově líp než kdybych si kupovala 3× akut ![]()
Aha, tak jsem se dívala a i Junior může být po 30ti tabletách. Ten Akut bude určitě silnější. Junior ale i tak vychází levněji. Tak to už záleží na Tobě ![]()
Složení léčivé látky je stejné. Jako prevence se bere 1 tbl denně, pokud je člověk nemocný, bere 2. Já kupuji akut a buď se bere 1 nebo 2 tablety, podle zdravotního stavu. Ty junior jsou možná sladší, nevím, neochutnala jsem je. Děti berou stejné jako já, nekupuji jim zvlášť junior. Spíš se kouknu, jaké balení vychází vlastně finančně lépe ![]()
@kerrankin Jo aha. Tak ještě jsem si všimla, že u toho Junioru je navíc Inulin 200mg
A jen jedna tableta denně. To v tom Akutu a ani pro dospělé není. Tak já teda fakt nevím ![]()
Holky a vám to funguje? já to zkoušela na sobě, sice za pár dní bylo po všem, ale za 14 dní to bylo zpátky ještě horší… když se to zopakovalo 3× vysadila jsem, odbyla jsem si to jendou a pak byl zase půl roku klid…
@Petule030 píše:
@kerrankin Jo aha. Tak ještě jsem si všimla, že u toho Junioru je navíc Inulin 200mgA jen jedna tableta denně. To v tom Akutu a ani pro dospělé není. Tak já teda fakt nevím
Aha, tak ten tam dřív nebyl. Složení bylo stejné ![]()
Já jsem se k němu vrátila. Na dětech i na sobě jsem několik let zkoušela Imunoglukan, pak hlívu a nic
Dokonce jsem měla během jednoho roku 5× atb a hnisavé záněty
Musela jsem nakonec podstoupit imunologickou léčbu a čeká mě preventivně další várka
Při Preventanu to chce ještě po nemoci zlepšit imunitu. Teď vyzkoušíme v zimě kombinaci Preventanu dle potřeby a Echinaceu, uvidím
Ale už nechci zažít to co na přelomu loňského a letošního roku
Doktor nechápal, co se stalo, že se mi tak pokazila imunita
A to chodím i pravidelně do sauny už pár let ![]()
Holky oživuji..Nějaké nové zkušenosti s preventanem?? Malej 3.roky je po nástupu do školky hned nemocný. Uvažuji o preventan akut nebo junior poradí někdo?
Akut podávám při potížích, tzn. že už má rýmu, pokašlává… Junior jsem dávala loni starší dceři dlouhodobě od podzimu, ale účinek nevím nevím. Možná ubylo rýmiček, ale průdušky měla chycené 2×.