Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminky chtěla jsme vás poprosit zda někdo nevíte jaká má bít správně teplota v pokojíčku přes den a na spaní.zrovnamá malej náběh na laringitýdu..má spát v chladnu a ve vlhku..výborné doporučení …chladno je co? 18..Mám totiž Vášnivé debaty s prarodičema který mi zapínají nonstop topení v pokojíčku že v takové zimě podle nich děti spát nemůžou..
..a to jsem laringitýdu něměli apoň 1,5ROKU
Ahoj,byli jsme u kamarádky ze školky a ta má laringitidu a mají 19 nejvíc 20 stupňů aby se holka nedávila kašlem.
ahojky, sice nemá zkušenost s laryngitidou… ale 18 mi přijde na noc jako chladno OK. holky mají přes den v pokojíčku kolem 20, v noci 19, když hodně mrzne tak občas k těm 18.
prarodiče maj obecně tendence přetápět. Však manžel měl v kartě jako mimino záznam od dr, že maj přetopeno…
Prarodičům řekni, že tvůj boj a netop ![]()
Gabinka1 píše:
prarodiče maj obecně tendence přetápět.
To muzu potvrdit.. ![]()
Na noc je idealnich tech 18,je to i ve chytrych knihach,ale my mame teda vic, pac jsem zmrzlik ![]()
asi hodně záleží, jestli se ti neodkope - pokud spí v pytli, nebo hodně teplém pyžamku, klidně bych 18-19 dala. Pokud ne, dala bych 20 - ono vlhko v kombinaci s 20 stupni je i tak docela „nepříjemné“ a na lar. by mohlo být ok.
Laringitýdu to děti neměly,takže stím zkušenosti nemám.Ale není vůbec dobré mít přetopeno,děti pak aji hůř spí a často se budí.Podle mě je na noc ideální teplota tak 18-19 stupnů.A než jdou děti spát tak jím narychlo provětrám,aby se jím lépe spalo ![]()
Ahojík
Taky nemám zkušenost. Ale jinak v pokojíčku máme 22st a v noci těch 18. Kámošky kluk měl nedávno tak se ti můžu zeptat kolik měla v pokojičku ![]()
Naše malá trpí na bronchitidy a podle alergologa má mít na spinkání těch 18, jak tu píší holky. Říkal, že raději chladněji a děcko přivlíct, než ho nechat spát v přetopeném suchém vzduchu.
Podle rady pediatra je ideální 15 a dítě pořádně obléknout, ale my máme 18 a děti se odkopávají…
V pokojíku si zatím teda jenom hraje, tak tam má asi 22st. ale v ložnici kde spíme, máme kolem 18. st ať je někdo zdravý nebo nemocný. Nesnáším přetopeno v místnosti,kde spím.
Ahoj, my máme 17-18, ale teple oblíkáme. S laryngitidou taky čas od času bojujeme, je to blbý ![]()
Já se přidám se svým dotazem - a co novorozenci?
Myslíte, že hodně vadí, když tu máme tak nějak neustále kolem 21-22 ve dne v noci? Lokální topení se hůř reguluje ![]()
Zatím nám dítě spí přes noc dobře.