Náhlé zvracení u kojence

187
3.1.11 13:37

náhlé zvracení u kojence

Ahojky maminy,mám 9.měsíční dcerku,je stále kojená,dnes šla po obědě spinkat no a po spaní začala zvracet,teplotu nemá,máte někdo podobnou zkušenost? :think: co to může být,kdyby zpubky to by měla ktomu teplotu zřejmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.11 14:02

záleží jak zvraci (obloukovitě, normálně si ublinkne,atd..), kolik a jak často?

• Citovat
  • Upravit
187
3.1.11 14:10

Zvrací tak dávivě (žlutě..),tak 3 krát za sebou pak zas usnula :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.1.11 14:16

Předpokládám, že k obědu měla jídlo, ne MM.Mě se to stalo když bylo malé cca 8 měsíců.Po odpoledním spaní se 2× za sebou pozvracela, jinak jí nic nebylo. Zdřímla si a bylo to dobré. Asi jí nesedlo jídlo.

Pak ještě cca v 9ti měsících večer. To bylo horší. Byla v pohodě,bez teplot, večer si dala kaši a uložila jsem jí. Po nějaké době ležení se pozvracela a pak ještě 4× během cca hodiny. Volala jsem na pohotovost co dělat, jestli mám přijet.
Doktorka poradila po telefonu, že mám dát po lžičkách vychlazený hořký čaj a jestli ani tohle v sobě neudrží, tak přijet. Nakonec si dala čaj, usnula a vše bylo ok. Asi taky nesedla kaše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
3.1.11 14:27

No ona tomu jídlu právě moc nedá,nejradši furt pije mlíčko,ráno měla jen pár lžiček výživy jinak nic nechce,jestly to nepřestane tak ráno raději pojedem hned k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 14:29

souhlasím s tím jídlem. a zkus ten čaj, dobrý je taky heřmánkový, celkově sklidňuje

• Citovat
  • Upravit
3379
3.1.11 16:15

Zkusila bych dát hlavně ten studený černý čaj, ten hořkostí žaludek zklidní a dodá tekutiny. S heřmánkem bych byla u dítěte opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicollina
23.9.12 11:23

Ja mam taky takovy problem a bojim se o malyhu dnesj mu je presne 8 mesicu a uz 3 den se chvoa divne po jidle odpoledne mel presnidavku brambory a mrkev + vareny zloutek a hned to javy vytravil cely na sebe, nikdy jsen to u nej nevidela :( je porad kojenej a vcera se to stalo taky a potom jeste 2× zvracel a usnul a vecer po kasi to bylo celkem ok ale kdyz vstal tak trosku vyzvracel, vubec se mi to nelibi dnes vytravil presnidavku v poledne :(

• Citovat
  • Upravit
554
23.9.12 13:55
@nicollina píše:
Ja mam taky takovy problem a bojim se o malyhu dnesj mu je presne 8 mesicu a uz 3 den se chvoa divne po jidle odpoledne mel presnidavku brambory a mrkev + vareny zloutek a hned to javy vytravil cely na sebe, nikdy jsen to u nej nevidela :( je porad kojenej a vcera se to stalo taky a potom jeste 2× zvracel a usnul a vecer po kasi to bylo celkem ok ale kdyz vstal tak trosku vyzvracel, vubec se mi to nelibi dnes vytravil presnidavku v poledne :(

Neporadím ti, ale každopádně zítra bych zašla doktorovi, je možný, že má jen podrážděný žaludek, něco mu nesedlo, jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicollina
26.9.12 00:13

Uz je to lepsi ted uz nezvraci ale mel prujem asi 4 dny nevim jestli je to tim ze mu roste prvni zobek nebo nejaka infekce ale ted uz ji sice malo alespon nezvraci

• Citovat
  • Upravit
1221
11.1.15 08:30

Ahoj, syn 6 měsíců se (i mě) dnes probudil zvracením a to docela hodně. Je sice blinkací, přes den několikrát ublinkne, ale nic dramatickýho, ale dnes ráno to z nej uplně vytrysklo a to ještě ani nebyl pořádne probuzenej, lekla jsem se, přišlo mi, že se dusí 8o, rychle jsem ho zvedla, a ještě v blinkaní pokračoval a pak koukal, co se to děje, když ještě před chvilkou spal…Teď už je, zdá se v pohodě, ale netuším, nevíte, čim to mohlo být? Jako v noci po mlíčku neodříhává a hned usne, ale nikdy se tohle nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.1.15 09:01

Přesně tohle se mi stalo když malýmu bylo asi 5 nebo 6 měsíců.. tři dny ráno pravidelně usnul najednou ze spaní řev ani se pořádně neprobudil a najedou z něj vyletěly zvratky.. byla jsem u dr ale nic to prý nebylo a po třech dnech klid.. a to nebyl vůbec blinkací.. a jak to přišlo, tak to odešlo.. tak přeji, ať to také nic není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
11.1.15 11:32

@Terrinka93 díky,tak snad to opravdu nic nebude, teď fakt vypadá, že mu nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí