Penis mu krvácí při přetahování

2282
3.1.11 14:46

Penis mu krvácí při přetahování

Ahoj maminky,mám 1,5 roku starého chlapečka.Paní doktorka nás poslala na urologii,jelikož malému při přetahování předkožky krvácí penis.Prý se provádí operace na způsob obřízky.Nemáte s tím některá zkušenosti?
Na urologii jdeme až příští týden,tak se docela bojím,co nám tam doktor řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
3.1.11 14:51

To je teda podivné, že vás paní doktorka poslala na uro, vždyť je ještě malinký. My předkožku našemu tříleťákovi přetahujem u mytí jen jak to jde, rozhodně ne celou, aby krvácel. Pokud se to dělá jemně, pravidelně a ne násilím, tak se sama uvolní.
Někdo Ti taky napíše, že do tří let nepřetahovat vůbec. A je to tak lepší, než násilím, aby krvácel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.1.11 14:59

My jí přetahujeme už od roka,ale jenom jemně a né násilím.Doktorka mu na KO za něj vzala a přetáhla skoro úplně a začalo mu to krvácet,tak nás poslala na urologii.Chudák malej pak 2 dny každé čůrání proplakal.Taky se mi to zdá brzo a hlavně to přetahování úplné.Myslím že pozvolna a opatrně by bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 15:05

ja mam teda holcicku…ale od kamosek s klukama mam zkusenosti habadej a byt tebou tak okamzite menim doktorku…na to nemela co sahat pokavad nemel zadny problemy :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.1.11 15:09

no tak jestli mu to tak rvala, tak se ani nedivim, že mu to krvácí, určitě mu tam kousek odtrhla, kterej nebyl ještě uvolněnej. Naše nám to taky docela dost přetahuje, ale nekrvácelo mu to, ale já se na to nemohla dívat, přišlo mi to proti srsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:12

to bych ji ukopala kdyby mojemu tohle udelala a rovnou bych ji zmenila :evil: pretahovat se nema, jen cistit a ono se to uvolni samo…dokonce jsem cetla ze u papirovych plenek se zarustani jak u kluku tak holcicek objevuje casteji, nevim co je na tom pravdy, kazdopadne ted bych s nim na to uro sla, at se podivaj, jestli mu tam ta tvoje „mudra“ neudelala nejakou paseku :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
3.1.11 15:14

Nepřetahuji a přetahovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.1.11 15:29

Já bych teda taky změnila doktorku a pokud jsi s ní jinak spokojená, tak bych jí velmi důrazně řekla, že nechci aby mému dítěti přetahovala předkožku násilím, na uro bych vůbec nešla, už stačí chudáčkovi jedno trauma. Koza jedna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.1.11 15:39

Ahoj, četla jsem článek nějakého urologa, a tam stálo , že předkožka se nemá přetahovat do 3 let. Až pak se to má pomalinku zkoušet. Nechápu co to je za blbost tak brzo s tim začínat. Naše doktorka to taky malému zkoušela a pak mu tekla krev. Tak jsem ji řekla , že si to nepřeji aby to dělala. Malý měl 8 měsíců. Blbka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.1.11 15:49

Ahoj,já dostala od kamarádky typ na pana doktora Bednáře chir. ten nám od pindi odtáhnul kůžičku v půl roce bez řezání jen vzal špachtličku a odlepil ji.Co mám povídat syn strašně brečel i při čůrání jak ho to pálelo a museli jsme ho koupat v heřmánku a stále přetahovat stačil jeden den,když jsme nepřetáhli a kůžička se mu opět přilepila,tak když jsme šli po měsíci na kontrolu,tak mu ten kousek zase odlepil a opět strašně brečel a když měl neštovice i na žaludu si nenechal na pinďu sáhnout a zas máme kůžičku přilepenou,ale tentokrát nikam nejdeme a pokoušíme se stahováním ve vaně s olejíček a pozvolna se uvolňuje…hlavně nesmí být žádná krev to je špatné :-( Davčovi jsou 2 roky a obvoďačka nám vůbec nekontroluje pinďu jen v roce koukala jestli mu jde malinko stáhnout aby mohl čůrat.Jinak to neřešej do 3let a to už je pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:51
ZůzaV. píše:
Ahoj,já dostala od kamarádky typ na pana doktora Bednáře chir. ten nám od pindi odtáhnul kůžičku v půl roce bez řezání jen vzal špachtličku a odlepil ji.Co mám povídat syn strašně brečel i při čůrání jak ho to pálelo a museli jsme ho koupat v heřmánku a stále přetahovat stačil jeden den,když jsme nepřetáhli a kůžička se mu opět přilepila,tak když jsme šli po měsíci na kontrolu,tak mu ten kousek zase odlepil a opět strašně brečel a když měl neštovice i na žaludu si nenechal na pinďu sáhnout a zas máme kůžičku přilepenou,ale tentokrát nikam nejdeme a pokoušíme se stahováním ve vaně s olejíček a pozvolna se uvolňuje…hlavně nesmí být žádná krev to je špatné :-( Davčovi jsou 2 roky a obvoďačka nám vůbec nekontroluje pinďu jen v roce koukala jestli mu jde malinko stáhnout aby mohl čůrat.Jinak to neřešej do 3let a to už je pozdě

na co by melo byt pozde?? takhle je to strasne brzo a sama vidis ze je to k nicemu, kdyz musis kazdy den pretahovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.1.11 16:06

kámošce tento zákrok hodně pomohl protože klukovi mohla hrozit obřízka a stahujou dodnes bezvadně.Chápu,že každý má jiný názor mé kamarádky měli taky různé názory abych tam nechodila,že je to brzo jiný ať jdu protože jejich klukům dělali ve 4 letech obřízku jednomu chlapečkovi i v 7letech tak jsem se rozhodla takto a už to nevemu nazpět kdybych nešla na ten zákrok tak by jsme začali od 2 let pomalu stahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
3.1.11 18:25

Ufuf, Dolby, nevím, ale přístup tvé doktorky se mi nezdá. Zajímali jsme se o to, zda přetahovat či nepřetahovat, máme dva kluky, a myslím, že v současnosti převládá názor do tří let předkožku nechat být a rozhodně nepřetahovat násilím. Pokud také můžu soudit podle toho, jak to probíhalo u staršího syna, tak se mu předkožka sama začala odlepovat až před třetím rokem… Snad budou u vás na urologii rozumní… Mimochodem, četla jsem, že je důležité, aby to byla opravdu urologie zaměřená na děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
6.1.11 15:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rarach2
24.2.11 13:26

Vidím, že tato diskuse nepokračuje :mrgreen: , ale přesto bych se ráda zeptala. Já mám právě začít s přetahováním, a docela se toho bojím. :nevim: Porďte jak s bojavostí a jak moc na to vynakládat úsilí. :think: Doktorka mi to sice ukazovala, ale ta už to má v malíčku, já jen vyvalila oči. :pocitac: Říkala nejlépe 1× po koupání do věku tří let. :zed: To bude doba, když nám jsou tři měsíce. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA