Teploty 6. den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
26.12.23 15:31

Teploty 6 den

Zdravím vás maminky poraďte co dělat. Dcera 5 let 6 den teploty většinou 38.6 kašel skoro měsíc pije ale skoro nejí jen leží schvacena nebo spí. Před dvěma týdny dobrane atb klacit. Ve stredu odbery v patek kontrola odbery v poradku delany rentgen plic negativni poslech čistý CRP nízké včera návštěva pohotovosti vše v pořádku ale teploty jsou stále dcera bleda bez energie. Už si nevíme rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49
26.12.23 15:32

Sem tam se přidají bolesti bricha až se schouli do klubíčka na pohotovosti jsme to říkali ale bříško palpacne mekke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
26.12.23 16:05

To by se mi nechtelo libit. Zitra bych dosla k detske a vyzadala si nejake detailnejsi vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
26.12.23 16:05

V necem je zakopany pes! Hlavne se nenech odbyt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 16:16

Jdeme zítra k obvodní na kontrolu taky se mi to nelíbí nemocnice řekla ať obvodní udělá kompletní krevní obraz že se něco může rozjíždět :,( upřímně jsem s toho unavená nevíme co dělat jak pomoct nic rekli nám ať hlídám zda se neobjeví vyrazka nebo otok nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2665
26.12.23 16:23
@Venisek píše:Sem tam se přidají bolesti bricha až se schouli do klubíčka na pohotovosti jsme to říkali ale bříško palpacne mekke

A to jí neudělali žádné břišní vyšetření?? Ultrazvuk atd.? Ty horečky o něčem vypovídají. Krevní odběry vypadaly v pořádku, CRP v pořádku? Byla bych neodbytná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 16:31

Ne nedělali jen ji prohmatali bříško dělali cviky CRP ve středu s krve 16 v pátek 9 a včera 6 ale teploty stále od čtvrtku řekli mi jen že se může něco teprve rozjet. Odběry dělané ve středu v pátek byli výsledky ale tam bylo jen něco vyšší což nic neznamená mi dr řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.12.23 16:49

A jde ji ta teplota srazet? I po srazeni je takova nijaka? Takhle temer tyden dlouhe horecky mely obe moje deti v lete…jeden k tomu i prujem a bliti a tim padem bolave bricho a este zanet v oku…no, doktorka koukala, ze km sahne, tam neco spatne. Nicmene byla to „jen“ hnusna viroza. Mladsi s tim hnusnym prubehem teda mel hranicni CRP a vybral i antibiotika, ale jelikoz pak starsi posel tim samym jen mirnejsi verzi (horecky taky, ale bez tech pridruzenych veci), mozna to bylo zbytecne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 16:57

Jojo teplota vždy klesne ale je pořád schvacena leží. Ano taky měla dva dny zarudlé oko a vždy při teplotě bolest hlavy stolici má řidší ale to nejspíš s těch sirupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
26.12.23 18:49

Co vyrážka / zarudlé spojivky / zvětšené uzliny podčelistně a na krku / zarudnutí a prosáknutí dlaní nebo plosek nohou?

Asi bych na nic nečekal a zajel se ještě dnes ukázat do nemocnice, primárně se musí vyloučit atypický Kawasakiho syndrom nebo multisystémový zánětlivý syndrom spojený s onemocněním COVID-19 (MIS-C).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
26.12.23 18:49
@Venisek píše:
Jojo teplota vždy klesne ale je pořád schvacena leží. Ano taky měla dva dny zarudlé oko a vždy při teplotě bolest hlavy stolici má řidší ale to nejspíš s těch sirupu.

a test na covid jí dělali?
a moč kontrolovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 19:46

@Doctus zarudlé měla 1 očička dva dny k tomu zanet nosohltanu jinak je vše dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 19:46

@stinga ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.12.23 19:48

@Doctus vyrazka žádná dlaně ciste