teploty po revizi

31
13.3.08 22:15

teploty po revizi

Ahojky!Prošla jsem diskuze,co se děje po revizi a svou odpověď nenašla, pokud někde je,tak se omlouvám za založení nové diskuze.
Včera jsem samovolně potratila(v cca 8.týdnu) a večer mi v nemocnici udělali revizi dělohy,dnes ráno propustili.
Večer mě začli znova bolesti do zad a trochu i podbříšku,zimnice a bolí mě celý tělo jako při chřipce,začla i teplota prve 37,6(pak než zabrali léky 38).Vzala jsem si brufen400 a pro jistotu volala do nemocnice.Měla jsem si vzít na ten brufen ještě paralen a počkat,jestli ty teploty přejdou, respektive spadnou,když ne,dojít.Jinak už skoro nekrvácím.Čekám,co bude v noci,po lékách se mě ulevilo,ale cítím,že to nastupuje znova..Samo,že pokud to bude stejný,půjdu ráno k doktorovi. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Bojím se,abych něco nezanedbala.
Díky za odpovědi!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1782
13.3.08 22:27

Ahoj Lištičko,
nejdřív bych ti chtěla říct, že je mi moc líto, že sis to taky musela projít. Já bohužel tenhle problém neměla, ale rozhodně bych šla na gyndu, protože u nás na diskuzi jak postupovat po potratu (kde se můžeš taky přidat - jsme tam čerstvé netěhulky) jsou holky, které musely na revizi 2×.
takže k tomu dr. běž rozhodně, ať nedostaneš nějaký zánět. dnešní doktoři jsou někdy fušeři.
Drž se. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.3.08 08:49

Ahoj Lištičko, já jsem ta „šťastná“, která měla revizi na 2×. Za 3 dny od té první jsem dostala horečku, bolelo mě hodně břicho. Na UZ zjistili, že mi tam něco nechali a musela jsem na revizi znovu. Zánět jsem naštěstí nestihla dostat. Tak radši na nic nečekej......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.08 08:57

Ahoj Lucikry.Díky moc za odpověď. Teď ráno,teplotu nemám(na noc jsem si vzala brufen a paralen zas), v kříži mě ještě bolí trochu a mám trochu bolest do nohou. Ale říkám si,kdyby to byl zánět,tak vylítnou ty teploty,ne?
Tělo se přece s takovou změnou taky musí vyrovnat.

Díky za nabídku,do diskuze jsem nakoukla(rozhodně nepřečetla celou:-)) Musím říct,že vás holky všechny obdivuju! Takových procblémů,co ženská musí vytrpět… Já první dvě dítka měla úplně bez problémů,tak si říkám,že prostě něco bylo špatně a tak je dobře,že je tělo takovej borec,že si to řeklo samo a popralo se. Samo,že mě je to líto a už jsem se těšila,že se nám třeba podařila holčička…Otěhotněla jsem neplánovaně s nitroděl.tělískem. Další mimi zkusíme až za pár let)3-4roky). Mý kluci jsou divočáci a taky bych si to další těhu chtěla užít(jako ty dvě první). Tak se do diskuze nepřidám,jste tam samý nastávají maminky a ty co se o mimi snaží už teď. Všem přeju,co nejmíň trápení a pohodový těhu a samý zdravý miminka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.08 09:00

Ahoj kren!
Mám spíš polení břicha jako při velkým nadýmání, vzala jsem si i hylak. Teď jsi mě vyděsila, myslíž,že raději mám jít? Teplotu nemám,jen 37.A bolí ty nohy,jako při chřipce…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.3.08 09:13

Lištičko, já bych teda k dr. šla, ale já jsem plašan a žádné mimi ještě nemám, takže jsem měla po revizi hrozný strach a kdyby to probíhalo, tak jak popisuješ, tak bych hned běžela!!
Navíc mi řekli v nemocnici, jakmile bolesti, teplota, tak okamžitě k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.3.08 10:33

Lištičko - mě taky v nemocnici řekli, že kdyby něco tak mám hned přijít. Možná bude stačit jít za svým gyn., on to na UZ taky uvidí. Teplota s tím souviset nemusí, ale může. Já bych radši šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
14.3.08 12:59

Já bych taky raději k dr. šla. Přece jenom zánět by ti mohl znemožnit další těhu, i když už máš 2 dítka. A taky napáchat na vaječnících a okolí neplechu. je to na tobě. Zdraví máš jen jedno a za ultrazvuk na gyndě nic, až na 30,– nedáš
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.08 20:51

Ahojky holky,tak jsem fakt raději ráno šla. Říkala jsem si,že radši zbytečně než něco zanedbat a taky jsem hlavně dala na vaše rady:-)…
A udělala jsem dobře, je to fakt začínající zánět, dostala jsem hned injekci a antibiotika. Snad to prý pomůže a za týden na kontrolu, gyndr.říkala,že případně by se musela provest revize znova. Tak držte pěsti,ať antib. zaberou a nemusím to absolvovat znova:-(
Tak pa a díky za rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty