Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky!Prošla jsem diskuze,co se děje po revizi a svou odpověď nenašla, pokud někde je,tak se omlouvám za založení nové diskuze.
Včera jsem samovolně potratila(v cca 8.týdnu) a večer mi v nemocnici udělali revizi dělohy,dnes ráno propustili.
Večer mě začli znova bolesti do zad a trochu i podbříšku,zimnice a bolí mě celý tělo jako při chřipce,začla i teplota prve 37,6(pak než zabrali léky 38).Vzala jsem si brufen400 a pro jistotu volala do nemocnice.Měla jsem si vzít na ten brufen ještě paralen a počkat,jestli ty teploty přejdou, respektive spadnou,když ne,dojít.Jinak už skoro nekrvácím.Čekám,co bude v noci,po lékách se mě ulevilo,ale cítím,že to nastupuje znova..Samo,že pokud to bude stejný,půjdu ráno k doktorovi. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Bojím se,abych něco nezanedbala.
Díky za odpovědi!
L.
Ahoj Lištičko,
nejdřív bych ti chtěla říct, že je mi moc líto, že sis to taky musela projít. Já bohužel tenhle problém neměla, ale rozhodně bych šla na gyndu, protože u nás na diskuzi jak postupovat po potratu (kde se můžeš taky přidat - jsme tam čerstvé netěhulky) jsou holky, které musely na revizi 2×.
takže k tomu dr. běž rozhodně, ať nedostaneš nějaký zánět. dnešní doktoři jsou někdy fušeři.
Drž se. Lucka
Ahoj Lištičko, já jsem ta „šťastná“, která měla revizi na 2×. Za 3 dny od té první jsem dostala horečku, bolelo mě hodně břicho. Na UZ zjistili, že mi tam něco nechali a musela jsem na revizi znovu. Zánět jsem naštěstí nestihla dostat. Tak radši na nic nečekej......
Ahoj Lucikry.Díky moc za odpověď. Teď ráno,teplotu nemám(na noc jsem si vzala brufen a paralen zas), v kříži mě ještě bolí trochu a mám trochu bolest do nohou. Ale říkám si,kdyby to byl zánět,tak vylítnou ty teploty,ne?
Tělo se přece s takovou změnou taky musí vyrovnat.
Díky za nabídku,do diskuze jsem nakoukla(rozhodně nepřečetla celou:-)) Musím říct,že vás holky všechny obdivuju! Takových procblémů,co ženská musí vytrpět… Já první dvě dítka měla úplně bez problémů,tak si říkám,že prostě něco bylo špatně a tak je dobře,že je tělo takovej borec,že si to řeklo samo a popralo se. Samo,že mě je to líto a už jsem se těšila,že se nám třeba podařila holčička…Otěhotněla jsem neplánovaně s nitroděl.tělískem. Další mimi zkusíme až za pár let)3-4roky). Mý kluci jsou divočáci a taky bych si to další těhu chtěla užít(jako ty dvě první). Tak se do diskuze nepřidám,jste tam samý nastávají maminky a ty co se o mimi snaží už teď. Všem přeju,co nejmíň trápení a pohodový těhu a samý zdravý miminka!!!!
Ahoj kren!
Mám spíš polení břicha jako při velkým nadýmání, vzala jsem si i hylak. Teď jsi mě vyděsila, myslíž,že raději mám jít? Teplotu nemám,jen 37.A bolí ty nohy,jako při chřipce…???
Lištičko, já bych teda k dr. šla, ale já jsem plašan a žádné mimi ještě nemám, takže jsem měla po revizi hrozný strach a kdyby to probíhalo, tak jak popisuješ, tak bych hned běžela!!
Navíc mi řekli v nemocnici, jakmile bolesti, teplota, tak okamžitě k dr.
Lištičko - mě taky v nemocnici řekli, že kdyby něco tak mám hned přijít. Možná bude stačit jít za svým gyn., on to na UZ taky uvidí. Teplota s tím souviset nemusí, ale může. Já bych radši šla…
Já bych taky raději k dr. šla. Přece jenom zánět by ti mohl znemožnit další těhu, i když už máš 2 dítka. A taky napáchat na vaječnících a okolí neplechu. je to na tobě. Zdraví máš jen jedno a za ultrazvuk na gyndě nic, až na 30,– nedáš
Lucka
Ahojky holky,tak jsem fakt raději ráno šla. Říkala jsem si,že radši zbytečně než něco zanedbat a taky jsem hlavně dala na vaše rady:-)…
A udělala jsem dobře, je to fakt začínající zánět, dostala jsem hned injekci a antibiotika. Snad to prý pomůže a za týden na kontrolu, gyndr.říkala,že případně by se musela provest revize znova. Tak držte pěsti,ať antib. zaberou a nemusím to absolvovat znova:-(
Tak pa a díky za rady!!!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.