Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte zienky,prajem si aby sme nemuseli riesit taketo problemy aby bolo vsetko v poriadku.ja som tiez prekonala dva spontane potraty 2005,2006 vzdy asi tak v 6tom tyzdni.mam vraj nejaku priehlbinku na maternici ktora tie potraty mohla sposobit,ak sa to este raz zopakuje pojdem asi na plasitku maternice.dufam ze do tretice sa to podari.a nie len mne ale a vam vsetkym co si to praju.akma niektora podobny problem napiste prosim.
Ahoooj mysiatko
mrzí mě,že i ty jsi poznala strašáka všech těhulek a to hned dvakrát
.
Ale na jednu stranu je dobře,že doktoři nejspíš našli příčinu těch potratů a snad se to spraví a dočkáš se zdravého miminka.
O plastice jsem nic moc neslyšela,ale když to pomůže tak hurá do toho
.
Já jsem potratila „jen“ jednou ve 21 tt.Už jsme věděli,že čekáme holčičku,ale jednoho dne ji přestalo tlouct srdíčko
.Po 3 měsících jsem znovu otěhotněla a na konci srpna by se nám mělo narodit další miminko.Tak ti přeju,aby se tvoje zdravotní problémy vyřešily a ty se dočkala zdravého miminka.
Jestli chceš tak už to jsou dvě diskuze co se týče potratu:Jak postupovat po potratu a Život po potratu.Jsou zde holky co bohužel taky víckrát potratily.
Tak uvidíš,ale určitě se přidej a časem šup do těhulek
.
Měj se Markéta ![]()
Ahoj dakujem za povzbudive slova,a prajem ti aby sa ti narodilo zdrave dietatko,a potom aj dalsie.DRZKAJ SA
Mysiatko - držím ti palečky, ať to dopadne dobře. 2 potraty musí být šílené. Já zažila jeden a stačilo mi.
První těhu jsem měla rizikové, skoro celé jsem ho prokrvácela (začala jsem 11tt) a proležela. Nakonec s toho vzniklo třeštidlo Barunka. U druhého těhu jsem začla krvácet v 6tt, ale bohužel to nedopadlo.
A co je to ta priehlbinka na maternici? A jak ti na to dr. přišel?)
Moc ti držím palečky v dalším těhu.
Lucka
Ahoj Lucikry,dakujem ti za povzbudive slova.Na tu priehlbinku mi prisiel moj novy doktor,a zistil to sonom,ked som sa pytala predosleho doktora tak povedal ze on nevie co môze byt pricina tych potratov a pritom mi robil sono a povedal ze maternica je v poriadku,tak ako ma byt, a ako mozne dôvody povedal ze strava,stres,zivotny štyl…V nemocnici si tu priehlbinku tiez nevsimli.A co je to ta priehlbinka?Je to vlastne iny tvar maternice aky by mal byt.Ak sa potrat zopakuje budu mi robit plastiku.Dufam ze uz bude vsetko v poriadku.Tak sa maj zatial pekne a este raz dakujem.Mirka
Ahoj Misiatko,
je mi líto, co tě potkalo. Asi vím, jak se cítíš. Taky jsem si tím prošla.
Důležité je, že přišli na to, co by to mohlo způsobovat a ty víš, že je to řešitelné. Vím, že to teď hrozně bolí. Poplač si, ať ta bolest odplouvá a pak se zkus zase podívat dopředu a věřit že to vyjde
Držím palečky, ať it to příště dobře dopadne.
Kotě
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.