Teploty, nespavost a pláč, co to je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
5.3.16 12:47

Teploty,nespavost a pláč,co to je?

Ahojky, jdu si opět pro radu. Malý 14mesicu poslední dva dny špatně spí, včera to byl extrém úplně. Normálně se budí v noci na kojení několikrát. Ale teď to bylo s pláčem a určitě i bolest. V noci toho moc nenaspal a přes den usnul až teď. tak to mu nic není žádná rýma, kašel nic. Zubů máme osm. Stolicky žádné. Od zubů nevím, když mu lezli první tak spal, teploty neměl. samozřejmě se chystám k dr, když to nepolevi…přes den protivný, uplakany, chce se nosit.pak už ani ne jak na je na rukách dyl…máme teda zavazany palecek, prevazujene. Měl hnisavy zader skaredy, ale už to vypadá dobře. Tak s tím to asi taky spojené nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3372
5.3.16 13:07

Ahoj, já mám skoro 16 měsíční dcerku a je to asi dva týdny, co měla také teplotu, bez rými, kašle a také byla mrzutá, chtěla se chovat a být u prsíčka. (také kojím). Šla jsem k dr., vzal ji kapku krve z prstu a naměřili hodnotu 48, což bylo na rozhraní. Poslal mě domů, že pokud se to nezlepší, tak mám přijít znovu na vyšetření a znova bychom měřili výšku hodnotu zánětu v těle. Naštěstí to ustoupilo. Na telplotu jsem dávala nurofen na snížení teploty a aby se maličké také ulevilo od bolesti. A pořád jsem ji sledovala a měla u prsa, kdykoliv potřebovala (potřebovala si u mě ulevovat, dělalo ji to moc dobře).
Zkus zajít k dr. a popiš mu příznaky :) Držím moc palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.3.16 13:10

Ono teď řádí ta různá nachlazení, nemoci, tak si myslím, že to je asi nějaká nemoc, tipuji to na ten zánět někde v těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí