Veliká uzlina v třísle u dítěte

Happy Hippo
3.3.16 14:17

Velika uzlina v trisle u ditete

Pekne odpoledne, potrebovala bych uklidnit…malej ma v trisle obrovskou uzlinu, prodelal od listopadu nekolik viroz, jednu anginu, ale na nas vkus je od te doby casto nemocny. Driv byval jen sporadicky. Tu uzlinu jsme mu objevili v pondeli, dnes jsme s tim byli u dr.., zitra ultrazvuk a odbery. Ja se ted ale hrozne bojim, ze je to treba priznak rakoviny, nebo leukemie…je to mozny? I kdyz mozny je vsechno. Do toho zitrka to asi nevydrzim. Mam fakt strach, co to je.

Dekujiii :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
maminkaBeáta
3.3.16 14:37

Zvětšené uzliny jsou třeba i u HIV :zed: Neboj a nešil, nemusí to absolutně nic být, obzvlášť když to je jen na jedné straně

• Citovat
  • Upravit
29350
3.3.16 14:47

@Happy Hippo zvětšené uzliny v tříslech jsem měla při mononukleoze… ta se projevuje jako angína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminkaBeáta
3.3.16 14:49

Právě že jsou při obrovském množství všech možných i banálních nemocí, proto hádat rakovinu a podobně se stresovat je nesmysl. Kromě toho může mít problém i ta jedna konkrétní uzlina a nemusí to mít žádnou širší souvislot. Opravdu neplašit a už vůbec ne takové černé myšlenky :)

• Citovat
  • Upravit
332
3.3.16 14:52

A je to určitě uzlina? Dcera měla tříselnou kýlu, byla to bulka, která se vleže dala zatlačit a vestoje „vylezla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
3.3.16 16:21

Děkuji za příspěvky…já byla právě do dneška klidná celkem…ale nakonec po doktorce, která to chce řádně vyšetřit, což je dobře, mi vnukla brouka do hlavy a stresík. Snad to bude jen ta banalita. :)

No, uzlina nebo nějaká tuková bulka, či co. Kýlu vyloučila. Dnes sme stihli ještě ten ultrazvuk, jenže tam nic neviděla, poněvadž se mrška zrovna schovala…no, přišli jsme domů a zas ji tam má. O kýle nic neříkala.

Zítra krev.

Ještě jednou děkuju!

• Citovat
  • Upravit
29350
3.3.16 17:24
@Happy Hippo píše:
Děkuji za příspěvky…já byla právě do dneška klidná celkem…ale nakonec po doktorce, která to chce řádně vyšetřit, což je dobře, mi vnukla brouka do hlavy a stresík. Snad to bude jen ta banalita. :)

No, uzlina nebo nějaká tuková bulka, či co. Kýlu vyloučila. Dnes sme stihli ještě ten ultrazvuk, jenže tam nic neviděla, poněvadž se mrška zrovna schovala…no, přišli jsme domů a zas ji tam má. O kýle nic neříkala.

Zítra krev.

Ještě jednou děkuju!

tak to může být právě ta kýla… měl ji syn i dcera, chvíli byla vidět, pak zase zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí