Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Trochu mě to vyděsilo, odsála jsem malému před spaním rýmu a vždycky u toho dost brečí, ale dnes jsem si všimla, že při posledním odsátí už to bylo minimum hlenu a spíš krev…to přece není normální? Nemohla jsem mu nějak ublížit? ![]()
A zvlhčit sliznici kapkama, nejlépe třeba Quix… odsáváš tou na vysavač nebo normální?? Pokud na vysavač, nepoužívej jí a odsávej ručně
@medunka23 používám teď ruční. právě stříkám mořskou vodu, tak budu pokračovat s ní. díky
@Ostružka jestli už není tolik zahleněný, mě třeba pomáhá u malý večer na spaní dát eukalyptovou aromalampu a ono jí to protáhne, pokud už má tu rýmu menší, stačí mi kapky a přes den nechat smrkat(teda ve 2 letech se tomu až tak smrkání říct nedá)
@medunka23 o aromalampě jsem nepřemýšlela, ten eukalyptus, to je dobrý nápad, dík
@Ostružka já na něm jedu pokaždý když má malá rýmu, nesnáší odsávání… jinak si chci objednat ještě od fy Just http://www.justnahrin.cz/…mianovy-krem stačí při kašli a rýmě trošku potřít hrudník a lehce čelo, super to prohřeje dutiny a pomlže to
@medunka23 nemám s Justem zkušenost, ale kamarádka na něj nedá dopustit. díky za odkaz. Mě se právě taky to odsávání chce nechat až jako poslední nouzová možnost, předtím bych mu chtěla ulevit jinak. moc děkuju
@Ostružka já to mám právě taky přes kamarádku, párkrát takhle malý namazala čelíčko a hrudník a ty výsledky jsem viděla. Tak ráda předám dál. Přijde mi že těmahle cestama to rychleji odezní než kdybych do ní pumpovala léky. Ale vím, že pro každého to není