Terapie jizev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
540
17.6.12 22:28

Terapie jizev

Přeji pěkný večer,
neporadíte nějaké aktuální masti, krémy nebo jakékoliv tipy na hojení a co nejmenší viditelnost jizev.
Syn má po úraze drobné, ale hlubší ranky v obličeji, malinko ještě s červenými okraji - v době „hnisání a zanícení“ mazáno Fucidinem a nyní Bepantenem plus.
Zítra jdeme na kožní na druhou terapii lazerem, ale vzhledem k nespolupráci syna nevím jestli bude i nějaká další.
Neporadíte případně další možnosti jak se vyhnout případným škaredým jizvám, vzhledem k hloubce ranek se toho bojím (keloidy apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
17.6.12 22:33

Doporučuju Contractubex ;) Je to gel, stojí kolem 160,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.6.12 22:37

Už jsem se o něm tady dočetla, ale nezjistila jsem zda je možné ji dát ještě na lehce zanícenou ranku, ještě nejsou plně dohojené resp. zdají se mi ty ranky malinko povleklé. Mám s ním raději počkat až se plně vyčistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.6.12 22:47

http://leky.vitalion.cz/contractubex/ tady píšou,že po poradě s lékařem lze i na nezahojené.Já si ho teda dávala až na starší jizvy,ale myslím,že čím dřív,tím líp,aby se to zhojilo bez následků. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.6.12 22:55

Děkuji :palec:…já zkusím nějakého doktora na tom kožním uhnat. Když jsem malého objednávala, tak to ještě hnisalo a pak jsme byly na lazeru a tam byla jen taková neochotná sestra (vadilo ji jak se malej kroutil a sundával ty jejich brýle), nebylo koho jiného se zeptat.

Zeptám se aspoń na to zda to můžu dát 21 měsíčnímu dítěti, v tom informačním letáku je psáno od 3 let. Snad bude sestřička sdílnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.6.12 08:06

Určitě domácí nesolené sádlo. Nebo indulona.

Masírovat-zatlačíš, až místo zbělá. Rada od odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.6.12 12:43
@tasa píše:
Určitě domácí nesolené sádlo. Nebo indulona.Masírovat-zatlačíš, až místo zbělá. Rada od odborníka.

Jojo, tlaková masáž, to je pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.12 21:52

Ahoj holky, pouzivam ted contractubex gel na jizvicky na brade, po nekolikaletem vrtani si do bedaru:-/ no a celkem me to svedi. Je to normalni, to svedeni? Dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.11.12 22:17

Doporučuju domácí nesolené sádlo. A výborná je lampa Bioptron, ale to je dost drahý záležitost. Já si s ní svítila na jizvu po císaři a nemám ji vůbec vidět. Jde použít i na zahojení starých jizev. I na spoustu jiných problémů samozřejmě, ale jak říkám, stojí dost peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.11.12 22:38

@petull.a1
Dekuji;-) ale asi do toho tolik penez investovat nebudu-nemuzu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.12 09:31

jizvy

Plastický chirurg mi na jizvy doporučil Dermatix gel.Cena není moc lidová ale mě velmi pomáhá. Doporučuju nekupovat v lékárně ale přes net- vyjde podstatně levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
8.11.12 09:37

@panenka87 - Je mi to jasné, jen jsem se zmínila, kdyby náhodou ;-) Ale to nesolený sádlo funguje taky výborně. A není to žádná srajda chemická ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí