Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, jelikož teď nelže chodit na terapie, mám s nim domluvenou terapii telefonicky. Vůbec nechápu, jak to probíhá. Máte s tím někdo zkušenosti? To si budeme jako 50 minut volat? Nebo je to i s videem? Prý to má být telefonicky, vůbec si to neumím představit. Zažili jste to někdo? Děkuji
Má dcera má 2× týdne hodinu po Skypu se svojí psycholožkou..měla po Skype i svého psychiatra( posílal ji pak i léky po sms) takže je to určitě možné…a já jsem za to ráda!!
Takže se toho neboj ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, jelikož teď nelže chodit na terapie, mám s nim domluvenou terapii telefonicky. Vůbec nechápu, jak to probíhá. Máte s tím někdo zkušenosti? To si budeme jako 50 minut volat? Nebo je to i s videem? Prý to má být telefonicky, vůbec si to neumím představit. Zažili jste to někdo? Děkuji
Ahoj,
já mám terapii s psycholožkou taky po telefonu, prostě si povídáme, jako kdybych byla u ní v ambulance. Teď naposledy jsme si volaly přes WhatsApp jako videohovor, takže to bylo skoro jako „na živo“. Pak je možnost využít Skype. Držím palce.