Termální lázně - Maďarsko

Anonymni
27.1.09 18:23

termální lázně - Maďarsko

ahoj všem, chystáme se v létě s dvouletým dítětem do Maďarska.Zatím jsem vybrala termální lázně Sárvár,hotel Palm Inn. Nebyl tam náhodou někdo? Nebo nemáte jiný tip na dovolenou s dětmi? děkuji
nepřihlášená yuka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
27.1.09 21:33

Ahoj, my jsme byli v Sarvaru letos v lete, ale ne v tom hotelu, bydleli jsme kousek od lazni, pani pronajimala domek ve dvore. Lazne moc doporucuju, jsou uzasne!!! I pro ty deti, je tam perfektni detsky bazen, velikanska herna, jidelna, kde dobre vari…proste fakt super. Jen to tam teda bylo hodne narvane. Ale to v lete asi vsude. Ubytovani tam jde sehnat na kazdem kroku. Takze si to hezky uzijte, ja bych tam jela klidne znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
27.1.09 21:38

capinko děkuju.Můžu se jen ještě zeptat jak daleko je to někam do městečka nebo do nějakého obchodu?Někde jsem četla že je to jen nějaká vesnice.Jinak výlety do okolí asi moc řešit nebudem, budu doufat že vyjde počasí a dovolenou strávíme u vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.1.09 22:06

Tam je vsude blizko. My jsme bydleli hned u lazni a chodili jsme na prochzaku s detma jeste v kocare do mesta a bylo to treba 20 minut. Ale fakt pomale chuze. je tam pekny park…Nam teda pocasi nevyslo vubec, coz byla chyba, protoze jsme nevyuzili bazeny venku,a le jen ty vnitrni a proto to tam taky bylo hlava na hlave. No ale da se zajet k balatonu, je to tak hodina autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
27.1.09 22:44

ahojky, my do Maďarska jezmíne již několik let sem
http://sk.hungarospa.biz/
a jsme naprosto spokojení. Spali jsme pod stanem v to termál. kempu i u soukromníků v apartmánech a naprosto skvělá dovolená. Loni jsme tam byli s ročním prckem. Vyřádil se tam jak nikdy a letos tam plánujeme jet zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.1.09 10:55

Ahoj!

Nemá to být hotel Park Inn? My jsm tam byli před třemi lety v létě, když hotel čerstvě otevřeli, s čtyřletou dcerou a moc se nám tam líbilo.
Hotel je perfektní, parkovali jsme v podzemní garáži, dostali jsme všichni župany, byl tam pěkný dětský koutek. Pokoje moderně vybavené a v horku jsme ocenili klimatizaci. Dcera si tam našla kamarády a my přátele, protože tam bylo ubytovaných docela dost Čechů a Slováků. Snad jen kuchyně na nás byla až moc zdravá. Manžel se celý pobyt těšil na pravý maďarský guláš a nebyl ani jednou. Taky se mi stýskalo po normálním chlebu. Mají tam samé bílé pečivo.
Průchozí chodba z hotelu do bazénů je super. Jít z pokoje jen v plavkách a županu přímo do bazénu je skvělé, hlavně, když nevyjde počasí. Taky je fajn, že si můžeš kdykoli odskočit na pokoj.
Bazény jsou taky skvělé a nebylo jim co vytknout.
Městečko Sárvár je sice malé, ale příjemné, a najdete tam vše.
Termály Sárvár a hotel Park Inn hodnotím na jedničku. Byly to jedny z nejlepších termálů, které jsme zatím navštívili.
Bohužel jsme tehdy museli domů jet dříve, protože dcera dostala střevní chřipku (zvracení,průjem,horečka). Nevím z čeho, ale bylo to dost nepříjemné, tak jsme si o dva dny pobyt zkrátili. Já jsem tehdy byla 3 měsíce těhotná a taky jsem začala mít problémy, tak jsme raději odjeli. Doma jsme se pak v klidu ze všeho obě dostaly.

Taky hodně doporučuji Aquacity v Popradu http://www.aquacityresort.com/…default.aspx . Tam jsme pro velký úspěch byli už dvakrát. Před třemi lety v létě a letos v zimě a taky super. Ubytovaní jsme byli v hotelu Seasons, který je součástí celého komplexu.

Zkusili jsme loni v únoru Bešeňovou a taky se nám tam moc líbilo. Ubytovaní jsme byli v hotelu Giga. http://www.besenovanet.sk

Loni jsme taky v létě byli v Dunajské Stredě. Tam to nebylo špatné, ale už jsme namlsaní z novějších termálů a lepších hotelů a tam už to přeci jen něco pamatuje. Vnitřní bazény jsou už nové, ale venkovní už docela volají po rekonstrukci. Je to tam ale cenově nejdostupnější. http://www.thermalpark.sk/

Za měsíc se chystáme do maďarského Zalakaros, hotelu Mendan, tak jsem zvědavá, jaké to tam bude. Mají tam teď akci 4 noci za cenu 3, tak se zkusíme zregenerovat. http://www.wellness-hotel-madarsko.cz/

Maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
28.1.09 11:10

Mayo díky za vyčerpávající info, moc jsi mě potěšila.Jasně že to má být hotel Park Inn.Neumim už ani opisovat.Tak jdu objednat.Máme jen jeden termín, tak ať mají volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.1.09 11:48

Ahoj Yuko,
doufám, že jsem neporadila špatně a že se Vám tam bude líbit jako nám.
Také uvažujeme, že bychom se tam v létě zase podívali, ale nemůžeme plánovat tak moc dopředu kvůli manželovému zaměstnání.
Můžeme plánovat maximálně měsíc dopředu, a tak si pobyty neobjednáváme přes cestovky, ale přímo v hotelu. Mívají docela dobré cenové akce a v takových velkých hotelech i volná místa. S Maďary se nejlépe dorozumíte německy.
 Maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.3.12 13:17

Ahoj loni jsme byli v termálech v Sárváru v hotelu Park Inn…Bylo to super.
Nemáte někdo typ na ubytování v Maďarském Gyoru, aby to bylo v podobném duchu ( z pokoje v županu rovnou k bazénu ) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
28.3.12 13:57
@Bubu25 píše:
Kdyby to bylo v Zalakarosi tak jo :kytka: ale jinak bohuzel neporadim :nevim:

Já bych radu prosila :).Kdy je tam nejlepší v létě jet,aby tam nebylo moc lidí? Je lepší jet na blint a sehnat ubytování až na místě?Mě ty rezervační portály moc ubytování nenabízejí :? .A dá se s nima domluvit chabou angličtinou?Jsme jazykově dost nevybavený :zed:Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
28.3.12 14:21

Moc děkuju za odkaz,tak to asi zkusíme taky tak.Kamarádi tam byli a nemohli si to vynachválit,tak nás tak navnadili,že to letos zkusíme místo moře.Ještě jsme přemýšleli,že bysme se po cestě podívali někde na Slovensku. No uvidíme,uvidíme.Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika07
29.7.12 13:52

Tip na ubytování

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo tip na pěkné a ne drahé ubytování v Győru nebo v Mošoňu, chtěla bych něco blízko termálních lázní, moc děkuji za tipy :)

• Citovat
  • Upravit
511
29.7.12 15:01

Skus pozriet booking.com.. My sme si tak nasli ubytko v Budapesti za dobre peniaze, v hoteli priamo termalne kupele.. Su tam aj doporucenia a rozne cenove hladiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.8.12 10:05

Termály v říjnu

Ahoj všem,
chtěla bych poprosit o radu. Ráda bych vyrazila do termálův Maďarsku, ale až v říjnu. Proto hledám termály, které jsou dostatečně vybavené hlavně vnitřními bazény nebo vnějšími, které mají vyšší teplotu vodu (nechce se mi někde venku mrznout :mrgreen: )
Současně bych chtěla jet vlakem, máte někdo tuto zkušenost?
Děkuji za rad a tipy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
8.4.15 09:11

Prosim prosim, nemate nekdo zkusenost s termalama kde je toho hodne promdeti (jako sarvar) a maji kemp? Zalakaros mi pripadamze nemaj nic moc pro deti uvnitr a buk ten zname, ten je o nicem. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí