Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam uplne to sami jak vy 3 m do terminu cisar jeste nebyl urcen proto ta otazka na maminy co jsou vic nebo uz ten druhy meli ja mela svuj prvni v 35tt jak sem zminovala takze nevim v jakem tydnu se dela normal jestli treba by me zajimalo jestli daji rozmezí si vybrat termin treba od 1 do 20 jen priklad
@warita
@Belinda11 píše:
Mam uplne to sami jak vy 3 m do terminu cisar jeste nebyl urcen proto ta otazka na maminy co jsou vic nebo uz ten druhy meli ja mela svuj prvni v 35tt jak sem zminovala takze nevim v jakem tydnu se dela normal jestli treba by me zajimalo jestli daji rozmezí si vybrat termin treba od 1 do 20 jen priklad@warita
ja nevim, to se dava bezne vybrat? Ja nabyla dojmu, ze termin vybere operujici doktor a oznami ti ho. Nebo nevim, uz si preci jenom uplne nevzpominam. Mam pocit, ze proste navrhl termin, ze tehdy a tehdy a hotovo.
Ja uz na nej ted zkousela, jestli by to slo na konkretni datum a vubec se o tom se mnou nechtel bavit… pry pozdeji. Ale pocitek tak konec 39tt.
@Belinda11 @warita Praha Motol. Planuji po přechodu k nim do poradny, kam muzes 36tt.
Mela jsem brezenovy termin, meli volno. Takze mi vlastne dal vybrat v prubehu tech dvou týdnů (38-40tt). Ale nejspis to bylo tim, ze jsem se do poradny cpala co nejdriv a co nejdriv jsem to chtela vedet, takze mel ten planovaci sesitek volnej.
Taky jdu do Motole tak prave super ze pises aspon muzes mi rict jak to tam chodi oni ti dali proste termin. A hotovo zadny treba ze at si vyberete treba aspoň ze 2 datumu napriklad nebo ze by rekli vybrte si preba od 10teho do 15teho? To urcej oni teda kdy se tvoje dite narodi soupnou termin a hotovo???@Ornwen
@Belinda11 no nedavaji takto moc velke rozmezi na vyber. Pockaji, jak se to bude dal vyvijet a podle jejich volnych terminu mi pak dali na vyber napriklad utery/streda. Tentokrat mi dali na vyber pondeli nebo ctvrtek. Ne ze si to zvolis uolne sama v rozmezi 3 tydnu ![]()
@Belinda11 a proc by nemohli? Mne treba nevyhovuje to, ze si ja musela vybrat. Radeji at oni urci a je
nebo to tak hrajes na cisla pripadne proc je to tak dulezite? Kvuli hlidani?
Ty 3 týdny ani 14 dnu ani cokoliv ty dny co sem ti psala jestli jste cetla dobre jsem psala jako příklad nejde mi kolik dnu ani tydnu jde mi o to jestli to ze kdy se narodi vase vlastni dítě určí doktor nebo ti da aspon možnost si vybrat treba z dvou
Datumu 😊 🤔 @blumen
@Belinda11 aha, tak to proste zalezi na jejich kapacitach. U nas delaji planovane po ranu 2 denne a k tomu pripadne akutni. A kdyz je olno, ma clovek smulu. Tak se zeptat a somluvit rovnou hodne dopredu. Ja se domlouvala dopredu ted 3 tydny a nabidli dva, minule taky, jinak plno. Ale nejsem z Prahy
@Belinda11 prave ze tehdy meli zrovna uplne volno, takze opravdu dal vybrat.
Alev motole to taky muze byt doktor od doktora. Jo a bylo to v rizikovce, a normálním me nechteli ![]()