Termín druhého císařského řezu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
8.10.19 09:30

Mam uplne to sami jak vy 3 m do terminu cisar jeste nebyl urcen proto ta otazka na maminy co jsou vic nebo uz ten druhy meli ja mela svuj prvni v 35tt jak sem zminovala takze nevim v jakem tydnu se dela normal jestli treba by me zajimalo jestli daji rozmezí si vybrat termin treba od 1 do 20 jen priklad ;) @warita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.10.19 09:41
@Belinda11 píše:
Mam uplne to sami jak vy 3 m do terminu cisar jeste nebyl urcen proto ta otazka na maminy co jsou vic nebo uz ten druhy meli ja mela svuj prvni v 35tt jak sem zminovala takze nevim v jakem tydnu se dela normal jestli treba by me zajimalo jestli daji rozmezí si vybrat termin treba od 1 do 20 jen priklad ;) @warita

ja nevim, to se dava bezne vybrat? Ja nabyla dojmu, ze termin vybere operujici doktor a oznami ti ho. Nebo nevim, uz si preci jenom uplne nevzpominam. Mam pocit, ze proste navrhl termin, ze tehdy a tehdy a hotovo.

Ja uz na nej ted zkousela, jestli by to slo na konkretni datum a vubec se o tom se mnou nechtel bavit… pry pozdeji. Ale pocitek tak konec 39tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
8.10.19 10:36

@Belinda11 @warita Praha Motol. Planuji po přechodu k nim do poradny, kam muzes 36tt.
Mela jsem brezenovy termin, meli volno. Takze mi vlastne dal vybrat v prubehu tech dvou týdnů (38-40tt). Ale nejspis to bylo tim, ze jsem se do poradny cpala co nejdriv a co nejdriv jsem to chtela vedet, takze mel ten planovaci sesitek volnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.19 11:11

Taky jdu do Motole tak prave super ze pises aspon muzes mi rict jak to tam chodi oni ti dali proste termin. A hotovo zadny treba ze at si vyberete treba aspoň ze 2 datumu napriklad nebo ze by rekli vybrte si preba od 10teho do 15teho? To urcej oni teda kdy se tvoje dite narodi soupnou termin a hotovo???@Ornwen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85223
8.10.19 11:20

@Belinda11 no nedavaji takto moc velke rozmezi na vyber. Pockaji, jak se to bude dal vyvijet a podle jejich volnych terminu mi pak dali na vyber napriklad utery/streda. Tentokrat mi dali na vyber pondeli nebo ctvrtek. Ne ze si to zvolis uolne sama v rozmezi 3 tydnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85223
8.10.19 11:21

@Belinda11 a proc by nemohli? Mne treba nevyhovuje to, ze si ja musela vybrat. Radeji at oni urci a je :nevim: nebo to tak hrajes na cisla pripadne proc je to tak dulezite? Kvuli hlidani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.19 11:24

Ty 3 týdny ani 14 dnu ani cokoliv ty dny co sem ti psala jestli jste cetla dobre jsem psala jako příklad nejde mi kolik dnu ani tydnu jde mi o to jestli to ze kdy se narodi vase vlastni dítě určí doktor nebo ti da aspon možnost si vybrat treba z dvou
Datumu 😊 🤔 @blumen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85223
8.10.19 11:28

@Belinda11 aha, tak to proste zalezi na jejich kapacitach. U nas delaji planovane po ranu 2 denne a k tomu pripadne akutni. A kdyz je olno, ma clovek smulu. Tak se zeptat a somluvit rovnou hodne dopredu. Ja se domlouvala dopredu ted 3 tydny a nabidli dva, minule taky, jinak plno. Ale nejsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
8.10.19 11:42

@Belinda11 prave ze tehdy meli zrovna uplne volno, takze opravdu dal vybrat.
Alev motole to taky muze byt doktor od doktora. Jo a bylo to v rizikovce, a normálním me nechteli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí