Termín nástupu po mateřské do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Termin nastupu do prace po materske
Ahoj,
chtela jsem se poradit… je duben a od ledna bych se mela vratit do prace po materske, jenze praci jsem mela na letisti a behem me materske se firma prestehovala do Rudne u Prahy. pro me je dojizdeni na hodinu pul… rada bych zacala nekde bliz… mam narok na odstupne? kdyz se zmenilo misto vykonu ktery mam i ve smlouve. a jak dopredu jste resili nastup vy? uz nebo je brzy?
dekujuuu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak podle mne ano, odstupné bys měla dostat, ale nejsem právník. Já to řešila teda 3 měsíce dopředu, ale vedení firmy to neřešilo, prostě mi dali 5 dnů před dohodu o ukončení s odstupným a nazdar. Což jsem teda ocenila, taktéž se mi nechtělo jezdit 3 hodiny denně kamsi do háje a zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím ze ano, dostaneš. otázka je, zda není nějaká klička ve smlouvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekde jsem cetla, ze nastup do prace se resi cca 3 mesice predem
tak mas jeste cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacala jsem promyslet co a jak po rd tak rok pred koncem, protoze mi koncil rodicak driv, nez domouveny nastup do prace a mou praci mimo hpp bych nas neuzivila. Jestli dostanes odstupne „jen proto, ze je firma dal“, to si netroufam odhadnout. Nam rano i odpo trva cestovani cca hodinu a vratila jsem se do sve puvodni prace.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem se dozvedela par info… 1) ze narok na odstupny mam, kdyz se prestehovali mimo Prahu 2) ze nemusim dostat odstupny, ale ze se mi do pracovni doby musi zapocitavat presun z puvodniho mista na misto nove a navic cestovny se proplaci - coz teda uz vidim jak by tohle zamestnavatel chtel 3) ze u nas ve firme moc o navratilky z materske uz nestoji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit