Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
vím, že je ještě strašně brzo a mohla bych být zklamaná, ale snažím se si nepřipouštět nic zlého a věřím v dobrý konec. Jsem 10+1 tt, dnes jsem byla na prvních odběrech k prvotrim. screeningu, 19.6. už bude i první krásný video. Chtěla bych nás prosiňačky seskupit a alespoň trošku se vzájemně podporovat tady - nikoho ve svém okolí v mém věku (21) těhotného nemám.
Je tady někdo z okresu Ml. Boleslav? Jak snášíte první trimestr, roste vám bříško, reakce vašeho partnera?
Samozřejmě, na sepsání pár zkušeností může napsat i někdo z Brna ![]()
Já s fazolkou přeju hezký večer ![]()
Ahooj
jsem momentálně 9+5 a všechno v pořádku, 24.6. Jdu na první screening tak se moc těším. Termín bych měl mít podle aplikace 1.1.2021 tak doufám že to bude přesné a budu mít takový malí dáreček do nového roku
ale jak víme mimi si samo řekne kdy chce ven
jinak bydlím kousek od Brna, cca 30minut a je mi taky 21
jinak, v 7-8tt jsem umírala, bylo mi zle
, na zvracení, nechuť, furt jsem spala ale jak se přehoupl 8tt najednou bum a jsem v pohodě
bříško mám takové furt mini, jsem hubená takže už pozoruji jak se trošilinku nafouklo
už se ale těším až za mnou bude 13tt a já si víc oddechnu, že je vše v pořadku ![]()
@Lucinda73291 jee, to by bylo moc hezké, 1.1.
budu ti držet palce, aby datum vyšel. Já už bych bříško chtěla, mám to přesně jak říkáš ty - nafouklá
A přijde mi to takový nepřirozený, ale hlavně aby bylo mimi zdraví
nevíš, kdy se cca dozvíme pohlaví? ![]()
No myslím že někde to říkájí už na tom 1 screeningu ale nejsem si jistá
jinak tak nějak citím že to bude kluk (navíc jsme rodina kluků, kde jsou jen 3 holky a to mé sestřenky) takže pokud by to byla holka byla bych dost překvapená
jinak mám celkem strach z termínu, vím že zima už moc není, byla horší ale vůbec nemám páru jak mimčo obléknout při propuštění když bude fakt mrznout
vím že je brzo ale začínám pomale řešit takové prkotiny, jako třeba to, kdy začít kupovat oblečky a výbavičku, protože se pokaždé rozteču
když vidím ty rozkošné dupačky ale nevezmu si je, protože co kdyby se to pokazilo ![]()
Ahoj holky. Ja mam termin 29.12. Jsem konec 16tt. Doufam ze konec roku nebudou porodnice praskat ve švech
Brisko nejde poznat nijak zatim- prikladam foto. Do prosince je ale cas. Pohlavi jsem vedet nechtela, tak budeme mit prekvapko
![]()