Poradna duly
Jana Čurdová
Pro všechny, které našly čerstvé // a mají termín porodu +/- v dubnu 2017 ![]()
Ahoj, v neděli jsem našla // a ve čtvrtek me čeká lékař, tak snad bude vše ok…
Ja nasla v utery a k doktorovi jdu zitra, ale asi jen na krev, klidna budu az bude tlouct
. Takze zatim anonym1
@markeeetka20 ahoj ![]()
Tak držím palce v ten čtvrtek
… já jdu k Dr. až na konci prázdnin (jeho dovolena + pak moje dovolená), tak jsem taky zvědavá, jestli bude všechno v pořádku… dáš vědět, jak ti to dopadlo?
@Anonymní píše:
Ja nasla v utery a k doktorovi jdu zitra, ale asi jen na krev, klidna budu az bude tlouct. Takze zatim anonym1
No, přesně, ja doufám, že jak půjdu na konci prázdnin, tak už tam to
bude
. Každopádně dej vědět, kolik budeš mít hodnotu HCG
.
Ahojte, já našla ducha ve čtvrtek a dnes už byla pěkná čárka. K doktorce jdu až za dva týdny.
Ahoj, včera jsem našla na testu celkem silného a zabarveneho ducha.na gyndu jdu az 17.8.,aby bylo už srdicko..ještě budu testova, dokud nebude dálnice
dneska jsem 7.den od vynechání MS..
Příspěvek upraven 01.08.16 v 16:25
@Hakrajta za dva týdny, to už by mělo být něco vidět ![]()
Teda ja se cítím strašně nafouklá, dneska mám břicho jak meloun ![]()
@Beverlyn to jdeš na kontrolu na můj svátek - držím palce. Klidně sem hoď své testy
![]()
@Hakrajta já měla dušíka (fakt slabého) jeste 3 dny po vynechané MS. Az pak začal sílit. V den MS jsem měla úplně negativní test, myslela jsem, že mám jen zpoždění ![]()
Tohle je test ze včerejška večer..dva dny předtím na testu nebylo vůbec nic.. Dalsi test udelam zitra nebo ve středu ráno, abych viděla, jestli čárka sílí..snad bude sílit a nebyl jen vadny test.. ![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 16:38
Brisko mám taky nějaký nafoukly, bolí me prsa a jsem citlivá na pachy..nejvíc mi ted smrdi kafe.. ![]()