Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
rozhodla jsem se založit diskuzi pro ty, které mají a budou mít termín v srpnu.
Mě vychází termín hned na začátek srpna. Včera jsem objevila pozitivní test a ovulační test je také pozitivní, tak snad tentokrát dojdu do zdárného konce
Že jsem těhotná jsem poznala už pár dní po oplodnění-mám za sebou tři těhotenství, takže ten pocit v podbřišku už znám ![]()
Velika gratulace. Sledovala jsem pred casem tve minule tehotenstvi. Tak at je vse v nejlepsim poradku ![]()
@SlecnaSally Ahoj. Tak ja se hlasim ![]()
pozitivní test jsem objevila o víkendu…termín mi vychází na konec července.
Mám za sebou neúspěšné těhotenství vloni v prosinci ![]()
@ejhle píše:
Velika gratulace. Sledovala jsem pred casem tve minule tehotenstvi. Tak at je vse v nejlepsim poradku
Moc děkuji
Pevně v to doufám, ale strach je
@berua13 píše:
@SlecnaSally Ahoj. Tak ja se hlasim
pozitivní test jsem objevila o víkendu…termín mi vychází na konec července.
Mám za sebou neúspěšné těhotenství vloni v prosinci
Ahojky, tak super, víš kdy jsi měla ovulaci? A jak se cítíš? Mě je hodně špatně, ale asi jsem spíš něco špatného snědla ![]()
@SlecnaSally Já začala sledovat ovulaci a měřit bazální teplotu tento měsíc poprvé. Takže z toho moc moudrá nejsem…zadařit se muselo 5. nebo 6. 11. ![]()
Mě je teda dobře…trochu boli prsa, nevolnost téměř žádná…cítím se fakt dobře. Ani se mi nechce věřit, že jsem těhotná…test si dělám snad každý den jako blázen.
Bude to Tvé první?
Ahoj holky, taky se přidám. Jsem po úspěšném IVF a dneska bych měla být 5+2.
Ahoj, me vychazi termin na 29.7.
Jestli bude vse v poradku, tak budu mit druhe ditko ke 2lete holcicce
Vsem ostatnim gratuluji ![]()
@berua13 Mám stále hlad a když se najim je mi zle. Ujíždím na kyselém a ostrém. Takže okurky s feferonkama mizí ze sklepa závratnou rychlostí ![]()
@avatatarka mě termín vychází na 27.7.
mám kluka…už velkého
@HankaS82 tyhle začátky jsou nepříjemné…jsem těhotná potřetí…znám to. U prvního každodenní zvracení az do pátého měsíce, u druhého celodenní nevolnost. Teď je mi celkem dobře… ![]()
Ahoj holky, já se také přidávám, pokud bude vše v pořádku, TP 30.7. a doma máme 15měsíčního raubíře ![]()
Máte můj hluboký obdiv, že druhé takhle brzo. Syn bude mít v únoru 7 let, takže u nás celkem velký odstup.