Termín porodu červen/červenec 2017

660
6.11.16 14:18

Termín porodu červen/červenec 2017

Ahojky děvčata :),

zakládám tuto skupinu pro ty, které stejně tak jako já zjistily, že jsou těhotné v období říjen/listopad 2016. Můžeme sdílet své pocity/problémy/radosti/zkušenosti, vzájemně se podporovat a radit si. Je to mé první těhotenství a je hezké vědět, že na tom někdo stejně jako já.

Přeji příjemné a bezproblémové těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
6.11.16 14:42

Pekne odpoledne :), pridavam se, mam uz doma skoro desetiletou slecnu, pred tremi lety jedno zamlkle tehu a dnes jsem cca 8+0tt podle ultrazvuku, podle pm by to bylo 8+6, pocitam dny abychom uz byly za tou kritickou hranici. Prekvapilo me kolisani priznaku uz od zacatku v docela pravidelnych intervalech, co tri dny zmizi a vrati se, ale i tak mam tendence plasit, jedine co zustava je lehoucka nevolnost, a ruzne bolesti v podbrisku. TP kolem 11.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.11.16 14:55

Ahojky, tak to jsme na tom úplně stejně :). Taky se modlím abych už byla za tou kritickou hranicí a bolesti v podbříšku mám neustále. Jsem teprve 5tt, přesně nevím, uvidíme co řekne Dr. Jdu k němu zítra. Termín porodu by mě měl vycházet na 12.7, jestli bude vše v pořádku. Je možné že v 5tt, doktor něco uvidí na ultrazvuku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.11.16 14:58

Zvětšuje se bříško? U dalších těhotenství se zvětšuje mnohem dříve prý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.11.16 15:05

No, ja jsem jako prefouknuty balon, uz z nouze objednavam tehu kalhoty :D hruza. V 5tt vaginalnim ultrazvukem dutinka mozna, taky jsem byla u dr brzo aby preventivne napsal neco na podporu, tak jsem dostala 3× denne utrogestan. Drzim palecky at je u dr vse v poradku a miminko roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.11.16 15:10

Hihi, tak to jsem zvědavá :lol: taky držím palečky, ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.11.16 18:35

Ahojky :) tak se k vám přidávám. Podle mych propočtů jsem na konci 5.tydne. Domácí těhotenské testy mi vychází pozitivní. V pátek jsem byla u gynekologa na ultrazvuku, ale nic moc ještě nebylo vidět. Vzali mi krev a zítra budou výsledky, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :) v září jsme měli s manželem svatbu, necekala jsem, že by se nám mohlo zadarit tak brzy, snad to nezakriknu :))) jinak symptomy pozoruji… mírná ranní nevolnost, lehce křeče v podbřišku a včera i trochu citlivé prsa.
Tak nám tady všem přeji jen samé dobré zprávy a zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.11.16 19:46

Ahojky :mavam: můžu se k Vám přidat podle kalkulačky na netu bych měla být na zač. šestého týdne, ve středu jdu poprvé k dokorovi jestli je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.11.16 20:28

@YviK Ahojky, podle kalkulačky bych měla být taky na konci 5tt, uvidím zítra jestli něco bude na ultrazvuku, nevím kdy byla ovulace, jelikož mimčo bylo neplánované :lol:
To víš, vždy to přijde, když to nejméně čekáš :)
Zítra dej vědět, jak dopadlo HCG, zítra jdu také na testy, tak jsem zvědavá.

@Relax00 Ahojky, tak nám pak taky napiš, jak to dopadlo u doktora :kytka:

Koukám, že minulý měsíc byl neobvykle přívětivý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.11.16 00:55

Ahojky všem, přidávám se k vám z vedlejší skupinky :D dle výpočtů bych měla být v 6tt, na kontrolu jdu ve středu 9.11., už aby byla za mnou, samou zvědavostí nemůžu usnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.11.16 09:12

Ahojky, tak jsem dnes byla u doktora.
Prvně říkal, že nic neuvidí, že je brzy, ale nakonec už viděl dutinku na ultrazvuku. Vyloučil mimoděložní těhu, takže mě nebral už ani krev :) Na další ultrazvuk jdu za tři týdny, už se nemohu dočkat :srdce: Ovulace proběhla asi dříve, než jsem si myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.11.16 09:29

@VikiJ gratuluji :), taky jsem to mela posunute, ale dyl, dutinka i mrnousek vychazeli od zacatku o cca tech 6dni mensi, nikdy jsem to nemela uplne pravidelne, od tech 29 dni az k 37, takze ovulku jsem jen tusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
7.11.16 12:23

Ahoj holky, my máme doma skoro dvouletou holčičku a tentokrát mi TP vychází na 3.7. :-), ale k dr. jdu až příští týden :-) Jak se cítíte? U prvního mi bylo špatně, ale tentokrát ne, snad to už nepříjde :dance: (no snad jsem to teď nezakřikla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.11.16 13:07

@Lucyfer Ahoj, ja nemela problem ani u jednoho tehu, u dcery jsem mela spis nechut k jidlu, sem tam pocit na omdleni a rozjedla jsem se az kolem 5. mesice, ted to mam lehce obracene, zaludek mi plave porad mam hlad a chute, jim vazne jako za dva ale nastesti jsem zatim zvracela jen jednou, spis tim prejedenim a hlavne teda ja jsem schopna dat si skvarky, za deset minut jogurt, za chvili si otevru okurky a zlikviduju je i s lakem, snim obed a za hodinu me honi mlsna… jen me stvou ty priznaky, mizi i kdyz mrnousek je i se srdickem a roste, vraceji se ale ted uz mnohem mirnejsi- bolesti v podbrisku, citlivost prsou a bradavek, kdyby to vydrzelo stabilne nez mrnous zacne kopat bylo by to fajn :D takhle mam tendence se pozorovat a plasit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
7.11.16 13:08

Rada bych se pridala :-)

Ahojky holky. Rada bych se k Vam take pridala. Mam teprve dusiky na testu, ale pevne verim, ze budou jen silit :srdce: Mame doma 14 mesicniho raraska a moc si prejeme sourozence :-) U prvniho tehotenstvi jsem byla v podobne skupince a krasne jsme se podporovaly a radily si. Tak bych byla rada kdybych i ted na podruhe nasla fajn skupinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí