Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky děvčata
,
zakládám tuto skupinu pro ty, které stejně tak jako já zjistily, že jsou těhotné v období říjen/listopad 2016. Můžeme sdílet své pocity/problémy/radosti/zkušenosti, vzájemně se podporovat a radit si. Je to mé první těhotenství a je hezké vědět, že na tom někdo stejně jako já.
Přeji příjemné a bezproblémové těhotenství ![]()
Pekne odpoledne
, pridavam se, mam uz doma skoro desetiletou slecnu, pred tremi lety jedno zamlkle tehu a dnes jsem cca 8+0tt podle ultrazvuku, podle pm by to bylo 8+6, pocitam dny abychom uz byly za tou kritickou hranici. Prekvapilo me kolisani priznaku uz od zacatku v docela pravidelnych intervalech, co tri dny zmizi a vrati se, ale i tak mam tendence plasit, jedine co zustava je lehoucka nevolnost, a ruzne bolesti v podbrisku. TP kolem 11.6.
Ahojky, tak to jsme na tom úplně stejně
. Taky se modlím abych už byla za tou kritickou hranicí a bolesti v podbříšku mám neustále. Jsem teprve 5tt, přesně nevím, uvidíme co řekne Dr. Jdu k němu zítra. Termín porodu by mě měl vycházet na 12.7, jestli bude vše v pořádku. Je možné že v 5tt, doktor něco uvidí na ultrazvuku? ![]()
Zvětšuje se bříško? U dalších těhotenství se zvětšuje mnohem dříve prý? ![]()
No, ja jsem jako prefouknuty balon, uz z nouze objednavam tehu kalhoty
hruza. V 5tt vaginalnim ultrazvukem dutinka mozna, taky jsem byla u dr brzo aby preventivne napsal neco na podporu, tak jsem dostala 3× denne utrogestan. Drzim palecky at je u dr vse v poradku a miminko roste ![]()
Hihi, tak to jsem zvědavá
taky držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
Ahojky
tak se k vám přidávám. Podle mych propočtů jsem na konci 5.tydne. Domácí těhotenské testy mi vychází pozitivní. V pátek jsem byla u gynekologa na ultrazvuku, ale nic moc ještě nebylo vidět. Vzali mi krev a zítra budou výsledky, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
v září jsme měli s manželem svatbu, necekala jsem, že by se nám mohlo zadarit tak brzy, snad to nezakriknu
jinak symptomy pozoruji… mírná ranní nevolnost, lehce křeče v podbřišku a včera i trochu citlivé prsa.
Tak nám tady všem přeji jen samé dobré zprávy a zdraví ![]()
Ahojky
můžu se k Vám přidat podle kalkulačky na netu bych měla být na zač. šestého týdne, ve středu jdu poprvé k dokorovi jestli je všechno v pořádku ![]()
@YviK Ahojky, podle kalkulačky bych měla být taky na konci 5tt, uvidím zítra jestli něco bude na ultrazvuku, nevím kdy byla ovulace, jelikož mimčo bylo neplánované ![]()
To víš, vždy to přijde, když to nejméně čekáš ![]()
Zítra dej vědět, jak dopadlo HCG, zítra jdu také na testy, tak jsem zvědavá.
@Relax00 Ahojky, tak nám pak taky napiš, jak to dopadlo u doktora ![]()
Koukám, že minulý měsíc byl neobvykle přívětivý ![]()
Ahojky všem, přidávám se k vám z vedlejší skupinky
dle výpočtů bych měla být v 6tt, na kontrolu jdu ve středu 9.11., už aby byla za mnou, samou zvědavostí nemůžu usnout ![]()
Ahojky, tak jsem dnes byla u doktora.
Prvně říkal, že nic neuvidí, že je brzy, ale nakonec už viděl dutinku na ultrazvuku. Vyloučil mimoděložní těhu, takže mě nebral už ani krev
Na další ultrazvuk jdu za tři týdny, už se nemohu dočkat
Ovulace proběhla asi dříve, než jsem si myslela ![]()
@VikiJ gratuluji
, taky jsem to mela posunute, ale dyl, dutinka i mrnousek vychazeli od zacatku o cca tech 6dni mensi, nikdy jsem to nemela uplne pravidelne, od tech 29 dni az k 37, takze ovulku jsem jen tusila.
Ahoj holky, my máme doma skoro dvouletou holčičku a tentokrát mi TP vychází na 3.7.
, ale k dr. jdu až příští týden
Jak se cítíte? U prvního mi bylo špatně, ale tentokrát ne, snad to už nepříjde
(no snad jsem to teď nezakřikla)
@Lucyfer Ahoj, ja nemela problem ani u jednoho tehu, u dcery jsem mela spis nechut k jidlu, sem tam pocit na omdleni a rozjedla jsem se az kolem 5. mesice, ted to mam lehce obracene, zaludek mi plave porad mam hlad a chute, jim vazne jako za dva ale nastesti jsem zatim zvracela jen jednou, spis tim prejedenim a hlavne teda ja jsem schopna dat si skvarky, za deset minut jogurt, za chvili si otevru okurky a zlikviduju je i s lakem, snim obed a za hodinu me honi mlsna… jen me stvou ty priznaky, mizi i kdyz mrnousek je i se srdickem a roste, vraceji se ale ted uz mnohem mirnejsi- bolesti v podbrisku, citlivost prsou a bradavek, kdyby to vydrzelo stabilne nez mrnous zacne kopat bylo by to fajn
takhle mam tendence se pozorovat a plasit ![]()
Ahojky holky. Rada bych se k Vam take pridala. Mam teprve dusiky na testu, ale pevne verim, ze budou jen silit
Mame doma 14 mesicniho raraska a moc si prejeme sourozence
U prvniho tehotenstvi jsem byla v podobne skupince a krasne jsme se podporovaly a radily si. Tak bych byla rada kdybych i ted na podruhe nasla fajn skupinku ![]()