Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny těhulky, které mají termín porodu v červenci 2017. Pojďte společně sdílet všechny radosti a strasti našeho vytouženého miminka ![]()
@Messyna Ahoj, tak já se přidám, podle internetové aplikace mám TP v červenci, ms má zpoždění 2 dny, čárka na testu krásně sílí ![]()
Ahoj, tak já se taky přidávám
Mám zpoždění 4 dny a těhotenské testy jsou pozitivní ![]()
Ahoj tak se taky přidávám. Dnes mám zpoždění 7 den a na testu se objevila krásná dálnice. V pondělí jdu k dr na prohlídku už mam za sebou biochemické těhotenství tak chci mít jistotu ze je vše tam kde má ![]()
@viky23 tak já jsem požádala a zatím nic ![]()
@PetulkkaB tak to jsme skoro stejne, já mám dnes zpoždení 7. den, dle internetové kalkulačky.
Jak se vám zatím daří holky?
@Messyna zatím dobrý jen bych mohla furt sedět na wc chodím pořád čůrat, žaludek na vodě, trochu bolí a píchá v podbřišku a trochu bolí bradavky ale jinak dobrý… Sem zvědavá co v pondělí řekne dr
@PetulkkaB tak to mě moc mrzí a snad se to brzy uklidní. Je vidět, že to máme každá jinak
u mě se totiž neděje vůbec nic, až mam strach, jestli jsem stále těhotná
jo, začly mě bolet prsa, tak aspoň něco ![]()
Ahoj holky, měla bych mít TP 2. července 2017. Doma máme už skoro dvouletou holčičku
jdu k dr 14. listopadu, přijde mi to jako věčnost. Už aby jsem viděla
a řekla mi že je vše jak má být
jak jste na tom vy?
@NikolV Ahojky
gratuluju k // a snad bude vše tak jak má být. Já jdu naštěstí už teď ve středu a už se moc těším. Termín bych měla mít 7.7., to jsme kousek od sebe
já čekám prvního prcka, tak zatím je pro mě vše nové ![]()
Tak to také gratuluji
My na první čekali dva roky a teď hned druhý měsíc to klaplo
tak doufám, že se nic nepokazí ![]()
Tak to se určitě taky nemůžete dočkat až to vykřičíte do světa
my to plánujeme až na Vánoce, ale nejsem si úplně jistá jestli to vydržím
![]()