Čekáme druhé miminko v dubnu 2017

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1107
13.8.16 08:23

Čekáme druhé miminko v dubnu 2017

Ahoj holky, přidá se některá? My máme 17ti měsíčního chlapečka a na duben vychází narození druhého miminka. Druhé těhotenství je pro mě od začátku naprosto jiné než to první, proto zakládám speciálně diskuzi pro maminky, co už dítko mají a neřeší třeba to, co prvorodičky. Na některé věci už zkrátka není tolik času je řešit, některých pocitů je naopak nadmíru. Pojďte si popovídat, podělit se o pocity, radosti i starosti. Těším se na vás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4397
13.8.16 08:37

Mam dvacetimesicniho kluka a zatim to vypada, ze v dubnu bude prirustek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.8.16 09:00

Mam skoro 20ti měsíční holčičku a začátkem dubna bude nejspíš druhý přírůstek.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
13.8.16 09:17

@Beverlyn @e008 holky super, vítám vás, vidím že to všechny bereme z jedné vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 11:27

Ahoj holky ja teda budu mit prvniho prcka ale datum porodu je 13.4 :D jinak vsem gratulace :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.8.16 08:55

Ahojky, rada bych se k vam pridala. Mam doma 22mesicni holcicku Natali a koncem brezna, zacatkem dubna cekame dalsi prirustek, doufame v chlapaka, ale budeme radi aj za holcicku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
14.8.16 12:39

@Codisek já bych si přála taky chlapečka, aby byli kluci parťáci, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.8.16 22:36

Holky, uz vasi prcci spi celou noc a spi s vami v loznici? Mame detsky pokoj daleko od loznice a maly v noci spatne spi od narozeni. Ma lehke spani a budi se hysterickym krikem nekolikrat za noc. Nevim, jak to vyresit, jestli obe deti potom v loznici, ale mam strach, ze budou budit navzajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
14.8.16 22:50

Taky bych se rada přidala. Synovi budou ted 22.8. dva roky. Další přírůstek by se mel narodit začátkem dubna.
@e008 ted dodelavame synovi pokoj, mel by byt nekdy na podzim a uz tam syna zkusíme přestěhovat. Také nespí ještě celou noc v kuse a tak od jedné rani, se přesouvá z postýlky k nam do postele. Bude to asi docela boj, ale myslim, ze by ho miminko rusilo. Pri nejhorším bude po narozeni miminko se mnou v ložnici a manzel se synem v pokoji. Zatím je čas, aby si zvyknout samostatné spat, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.8.16 22:55

@kačule.j Donedavna se taktez presouval ke mne, zkusila jsem to zrusit, ale zadna zmena krom drivejsiho vstavani se nekonala. Porad se v noci budit strasnym krikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
15.8.16 08:30

@e008 a uz spi v tom pokoji nebo s vami? Mozna ma zle sny. A takhle s krikem se budi od malicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.16 08:32

Dobre rano,
mohla bych se pridat? TP na prelomu dubna/kvetna a doma mam 4letou holcicku :-)
Spi uz ve svem pokojicku, ale vetsinou tam spim s ni, poslednich par mesicu miva dost divoke sny. Jak to udelame dal nevim, doufam, ze za rok se to stihne nejak stabilizovat. :? Takze koukam, ze jsme na tom vsechny podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
15.8.16 08:37

@e008 náš spí celou noc až na výjimky už docela dlouho, ale třebas teď měl období, kdy se vždy s křikem 1× za noc budil, takže se na to rozhodně nedá spoléhat. Navíc nemá ještě všechny zuby a teď náš pravděpodobně čekají špičáky :roll: vzhledem k tomu, že bydlíme v 1+1,spíme všichni v jedné místnosti, ale na podzim se stěhujeme do většího. Plánujeme malýho hned přesunout do pokojíčku a až se prcek narodí, manža bude spát s Robem a já s miminkem, až mimčo začne lépe spát, chtěli bychom je sestěhovat. Ale to hudba budoucnosti, uvidíme, co bude.
Holky, už je vám špatně, já dnes poprvé zvracela, bléééé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
15.8.16 09:12

@Teruška85 taky to mame hezky naplánovány, ted uz jen cekat, jaká bude realita :mrgreen:
Ja mam celodenní nevolnosti vic jak tyden a posledni dva dny rano zvracim, ale pak je mi docela dobre, je to lepsi než ty celodenní nevolnosti. U prvního jsem zvracela každé rano asi mesic, ted to bude asi podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
15.8.16 09:27

@kačule.j Spi se mnou, manzel jinde, jinak by se nevyspal. Praveze to ma tak od narozeni, malokdy se vzbudi behem noci bez kriku. Asi bude trochu uzkostlivejsi, uz se boji chodit do tmavsich mistnosti, do skrini a neusne sam, musim tam aspon lezet v mistnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí