Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přidá se některá? My máme 17ti měsíčního chlapečka a na duben vychází narození druhého miminka. Druhé těhotenství je pro mě od začátku naprosto jiné než to první, proto zakládám speciálně diskuzi pro maminky, co už dítko mají a neřeší třeba to, co prvorodičky. Na některé věci už zkrátka není tolik času je řešit, některých pocitů je naopak nadmíru. Pojďte si popovídat, podělit se o pocity, radosti i starosti. Těším se na vás ![]()
Mam dvacetimesicniho kluka a zatim to vypada, ze v dubnu bude prirustek ![]()
Mam skoro 20ti měsíční holčičku a začátkem dubna bude nejspíš druhý přírůstek.. ![]()
Ahoj holky ja teda budu mit prvniho prcka ale datum porodu je 13.4
jinak vsem gratulace
![]()
Ahojky, rada bych se k vam pridala. Mam doma 22mesicni holcicku Natali a koncem brezna, zacatkem dubna cekame dalsi prirustek, doufame v chlapaka, ale budeme radi aj za holcicku ![]()
@Codisek já bych si přála taky chlapečka, aby byli kluci parťáci, tak uvidíme ![]()
Holky, uz vasi prcci spi celou noc a spi s vami v loznici? Mame detsky pokoj daleko od loznice a maly v noci spatne spi od narozeni. Ma lehke spani a budi se hysterickym krikem nekolikrat za noc. Nevim, jak to vyresit, jestli obe deti potom v loznici, ale mam strach, ze budou budit navzajem…
Taky bych se rada přidala. Synovi budou ted 22.8. dva roky. Další přírůstek by se mel narodit začátkem dubna.
@e008 ted dodelavame synovi pokoj, mel by byt nekdy na podzim a uz tam syna zkusíme přestěhovat. Také nespí ještě celou noc v kuse a tak od jedné rani, se přesouvá z postýlky k nam do postele. Bude to asi docela boj, ale myslim, ze by ho miminko rusilo. Pri nejhorším bude po narozeni miminko se mnou v ložnici a manzel se synem v pokoji. Zatím je čas, aby si zvyknout samostatné spat, tak uvidime
@kačule.j Donedavna se taktez presouval ke mne, zkusila jsem to zrusit, ale zadna zmena krom drivejsiho vstavani se nekonala. Porad se v noci budit strasnym krikem.
@e008 a uz spi v tom pokoji nebo s vami? Mozna ma zle sny. A takhle s krikem se budi od malicka?
Dobre rano,
mohla bych se pridat? TP na prelomu dubna/kvetna a doma mam 4letou holcicku ![]()
Spi uz ve svem pokojicku, ale vetsinou tam spim s ni, poslednich par mesicu miva dost divoke sny. Jak to udelame dal nevim, doufam, ze za rok se to stihne nejak stabilizovat.
Takze koukam, ze jsme na tom vsechny podobne.
@e008 náš spí celou noc až na výjimky už docela dlouho, ale třebas teď měl období, kdy se vždy s křikem 1× za noc budil, takže se na to rozhodně nedá spoléhat. Navíc nemá ještě všechny zuby a teď náš pravděpodobně čekají špičáky
vzhledem k tomu, že bydlíme v 1+1,spíme všichni v jedné místnosti, ale na podzim se stěhujeme do většího. Plánujeme malýho hned přesunout do pokojíčku a až se prcek narodí, manža bude spát s Robem a já s miminkem, až mimčo začne lépe spát, chtěli bychom je sestěhovat. Ale to hudba budoucnosti, uvidíme, co bude.
Holky, už je vám špatně, já dnes poprvé zvracela, bléééé ![]()
@Teruška85 taky to mame hezky naplánovány, ted uz jen cekat, jaká bude realita ![]()
Ja mam celodenní nevolnosti vic jak tyden a posledni dva dny rano zvracim, ale pak je mi docela dobre, je to lepsi než ty celodenní nevolnosti. U prvního jsem zvracela každé rano asi mesic, ted to bude asi podobne.
@kačule.j Spi se mnou, manzel jinde, jinak by se nevyspal. Praveze to ma tak od narozeni, malokdy se vzbudi behem noci bez kriku. Asi bude trochu uzkostlivejsi, uz se boji chodit do tmavsich mistnosti, do skrini a neusne sam, musim tam aspon lezet v mistnosti…