Čekáme druhé miminko v dubnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4400
26.8.16 13:33

@ALeontýna Vitej :kytka:
Tak a ja jsem bez priznaku, zadna nevolnost, uz nejsem tak unavena a zacpa pominula, no nevim, jestli mam byt rada. Mam doma angel sound, hledala jsem srdicko, zatim jsem nic nenasla.
Jeste jsem si rikala, ze kdyz vadi v prvnim trimestru teploty, tak jestli nemuze vadit, ze i kdyz spim pod tenkou dekou, k ranu se vzbudim uplne horka a bricho nejvic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.8.16 13:37

@Teruška85 Holka mě to trvalo asi 14 dní, než jsem si připustila, že se přes ty všechny obavy těším. Teď občas popřemýšlím, jak to vlastně všechno bude, ale nechávám to osudu. Prostě to nějak půjde :palec: musí :cert: Určitě je super, že budou blízko sebe, takže by si rozumět mohly snad :think: A s tím odbytím naprosto Souhlasím :palec: Aspoň z těch plínek nevyjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.8.16 13:43

@e008 Mě tohle taky ustalo. Ale věřím, že je vše v pořádku. Buď v klidu a dýchej ;) :hug: Mě při prvním těhotenství nebylo vůbec nic, jen mi bylo z ničeho nic pořád teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
26.8.16 14:09

@ALeontýna Pri prvnim tehotenstvi mi bylo porad teplo, ted to mam naopak, jsem furt zmrzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.8.16 14:23

@e008 Taky to tak mám. Teda samozřejmě když není venku 100° jako dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
26.8.16 14:23

@e008 Já už mám doma holčičku a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.8.16 00:03

Ahoj :mavam: ani nevíte s jakou radostí se k vám přidávám do diskuse. Mám rok a půl letou holčičku a někdy na přelomu dubna-května budeme mít další přírůstek. Pomalu si pročtu vaše příspěvky at jsem v obraze. Jen co vidím na posl. stránce tak řešíte spaní dítek. Elí už spávala celou noc tak jednou dvakrát se probudila..teď ale nastalo období kdy pravidelně kolem druhé se vzbudí a kňourá tak do půl čtvrté.. a usíná jen s flaškou..tak že by znova zoubky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
29.8.16 05:56

@ALeontýna Mam chlapecka, bracha ma dva kluky, tak ted vsichni ocekavaji, ze by uz konecne mohla prijit holka. Mozna o zdibek vic bych si ji prala, ale je mi to fuk. Doma mam chlapecke obleceni a aspon by byli vetsi partaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
29.8.16 05:58

@elyss Tomu nasemu chybi jen petky a na ty si asi jeste pockame… Ja knourani neznam, u nas vztekani v noci znamenala bolest…

Umi si vase decka rict, ze je neco boli, jako ukazou prstem? Ten nas moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.8.16 07:42

@e008
Umi si rict a ukazat :D
Nam se stala tak rok zpatky takova vec. Prcek furt delal sceny, ze nebude papat a spinkat, ze je nemocny a ze ho boli krcek. Porad se jako dusil, no tak jsem s nim po vikendu misto do skolky letela k dr. koukla do krku, udelala crp a nic? Cely vikend me tahal za nos, nejspis, aby nemusel do skolky. Nekdy jsou velmi vycurani :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
29.8.16 09:49

@elyss ahoj, javmam doma dvouleteho postracha, zrovna o vikendu mel narozeninovou oslavu.
@e008 nas malej, kdyz treba upadne a place, tak pri otazce, kde ma beby, ukaze, ale to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
29.8.16 12:46

Tak to já jsem popravdě ještě ani nezkoušela, ale malý je přeci jen rok, tak to asi nebudu ještě hrotit. Ale jinak je chytrá jak opice :lol:
@e008 Já bych si taky o ždibec víc přála kluka, i kvůli chlapovi. Ale jinak je mi to jedno, hlavně ať je to mrně zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
1.9.16 09:04

Holky tak včera kontrola na gyndě,18mm červíček a srdíčko tluče, asi budu vážně dvojnásobná máma, i když si to pořád nějak nedovedu představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
1.9.16 09:09

@Teruška85 skvěle zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
1.9.16 09:20

Ja jdu az za tyden a jsem z toho docela nervozni, vecer mi je vzdycky na umriti, snad to neznamena nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí