Poradna duly
Jana Čurdová
@Codisek
mně ty termíny budou taky asi haprovat, protože jsem musela otěhotnět těsně po MS a né v půlce cyklu jak bývá běžné, uvidíme, k dr. jdu přesně za týden.
Buď ráda, že je ti dobře, takto jsem to měla u syna, parádní první trimestr, teď je to očistec
asi budeš mít kluka
a já holku ![]()
@Teruška85 ja bych za kluka byla rada!!!
mam uz holcicku, a tak parecekk by byl vhod ![]()
Holky tak bohuzel, ja se s vami loucim
Dostavila se regulerni MS, hodne opozdena, ale test dnes uz negativni. Skocim si k dr aby to zkontroloval, ale zkratka bohuzel
ja z vas ale mela nejpozdejsi termin, takze to neni vlastne nic divnyho… A timto je vycerpana veskera smula v diskusi a nikdo uz zadne dalsi jobovky! A drzte se ![]()
To me moc mrzí, snad jsi opravdu posledni. Příště se urcite zadari ![]()
@Letucha
kolik jsi byla, jestli se muzu zeptat? Drzim palce, at se zadari velmi brzy!
Ja prave presne nevim, u dr jsem nebyla, 18.7. prvni den posledni MS, ale dle testu byla ovu opozdena, ted dalsi MS tedy o 10 dni pozdeji cca. Takze fakt uplne hranicni.
@Letucha to je mi líto, někdy je zkrátka příroda neústupná. Drž se holka a ať se brzy zadaří miminko, dej o sobě vědět
Zdravím holky můžu se taky přidat? Čekáme druhé mimi a doma máme roční čertidlo
Bude to boj
ale už se těším ![]()
@ALeontýna ahoj,vítej mezi námi, takže už nebudu mít nejmenší věkový rozdíl já, uffff ![]()
@Teruška85 Jj asi jsem vyhrála, když jsem vás tak nějak dočítala včera ![]()
Mimi je sice neplánované, ale už se moc těším
@ALeontýna u nás také neplánované a pořád se s tím teda srovnávám
ale věřím, že to bude dobré a děti budou parťáci. A hlavně, budeme mít ten kolotoč rychleji za sebou