Termín porodu 2017 - Opava

106
5.8.16 21:09

Termín porodu 2017 - Opava

Ahoj nenajde se tady nastávající maminka z okolí Opavy co má termín 2017? Já jsem teprv na začátku těhotenství a pokud bude všechno dobré termín vychází 3/2017.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
24.8.16 17:05

@markeeetka20 Ahoj :) Já teda mám termín 24.12.2016, takže trošku dřív, ale třeba to bude až v roce 2017 :), mě hlavně zaujala ta Opava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.8.16 12:28

Ahoj, jo já ti včera odepisovala do diskuze ohledně porodnice v Opavě, snad tě to nevystraší :D Já mám už syna 2 roky a 2 měsíce. Odkud jsi, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.8.16 12:30

Jinak gratulji k těhotenství, máš krásné datum porodu :) Psala jsi, že jste měli nějaký divoký začátek, to já u prvního syna taky, takže vím o čem mluvíš, nervy až do konce, každá prohlídka pro mě byla šíleně stresující zda je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.8.16 09:52

@markeeetka20 jojo jsem si nejak vsimla, ze jsi to byla ty :) ja jsem z Hradce :) no krasne datum ale tak vybrala si to sama, uvidime kdy nakonec vyleze :) ted uz jsem v klidu ale od zacatku to nebylo uplne nic moc… nejdriv hematom, krvaceni tak jsem brala utrogestan, navic mi bylo dost zle… do toho jsem furt chodila do prace a pak prisly spatne vysledky tripple testu, tak stres, rozhodovani, pak jsem teda podstoupila amnio… no vysledky jedte neprisly a uz je to mesic ale z predbeznych vysledku dawn vylouceny a o to nam hlavne slo… pak mi tvrdla deloha po tom zakroku takze jsem furt na marodce… no ted uz je to jakz takz klepu :) a jake jsi mela trable ty? A ted asi dobry co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.8.16 11:59

Ja měla úplně to stejné co ty, jen mi na pohotovosti ještě řekli ze jsem potratila, naštěstí jsem kyretáž odmítla, že se domluvím se svým dr a ten mi na ko tekl ze je vse ok a těhotenství prosperuje. Taky hematom, utrogestan, ascorutin atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.8.16 12:10

Předtím jsem ještě potratila, tak jsem mela desny strach pořád. Ted beru utrogestan taky pro jistotu. V září me čeká screening v OV, tak snad bude vse ok. Jinak ja jsem z Radune a na Hradci mam ségru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.8.16 12:51

Jaj tak to chapu, ze jsi mela strach a to jdes na ten prvotrimestralni screening? Ja byla v hlucine a super, pak to pos*ala s prominutim mije doktorka, ktera mi bez toho aby to se mnou probrala vzala krev na triply, ktere uz se temer nedelaji a pruser… jeste, ze z je to za nama ted jenom malou v poradku donosit :) tak drzim palce at ti ten screening dobre dopadne :) treba uz ti reknou co to bude :) jinak ja jsem taky Marketa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.10.16 18:00

@markeeetka20 Ahojky, tak se hlásím, jsem z Opavy :) jsem 10tt+5. Taky mě čeká screening v Ostravě. V úterý krev a další týden ultrazvuk, tak snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.10.16 13:58

@Anryl ahoky, tak drzim pesti at je vse ok a i potom at si to uzivas :) ja jsem vcera skoncila 28. Tt… a hruza, mam posunuty cipek a od posledni kontroly i nekdy i 20 denne tvrdne bricho tak jenom lezim ani nic jineho delat nemuzu nekdy je to i trosku bolestive… takze super :? Mam strach, zitra si asi zajdu k doktorce at mi zkontroluje cipek uz se mi zkratil jen na 2,5 cm tak. jestli drzi… je jeste dost brzo, snad vydrzime co nejdyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.10.16 14:44

@Marba To mě mrzí, že to neprožíváš jako krásné období…ale miminko je důležité, musíme vše přetrpět ;) věřím, že ležení musí být hrozné. Já jsem 3dny na dvanáctce v práci (sedavá práce) a už teď trpím, neumím si představit jen ležet, chudáku! neboooj, bude vše ok…držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.10.16 18:57

@Anryl diky :) jasne co bychom pro ty drobecky nevydrzeli, ale chudak pritel ten kolem me kmita :) hlavne, kdyz mi mala vydzi v brisku co nejdyl… jaj tak to musi byt neprijemne, vim jak mi.bylo prvni trimestr zle a dvanact hodin jsem byla v praci minimalne i po osmi jsem mela dost a to mam sedavou praci… ted uz jsem ale dva mesice na marodce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.10.16 14:33

Ahoj holky, měla by některá z vás zájem o nenošenou těhotenskou rolničku, mexickou bolu, která se nosí na bříšku a svým cinkáním uklidňuje miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.10.16 19:12

Ahoj holky, mám trošku hloupý dotaz…občas mě pobolívá podbříšek, to je prý normální…dnes mě ale bolí jakoby celý spodek (pipina- nevím, jak jinak to napsat omlouvám se :D ) a podbřišek vůbec. Neznáte to některá nebo mám raději zítra brnknout na gyndu? Moc děkuji!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.10.16 17:07

@Anryl ja si myslim, ze by to mohlo byt jak se ti rozvolnuji vazy v panevnim pletenci, vim, ze si nektere holky stezovaly, ze je boli stydka spona. Ja to sice nemam ale zase me boli trisla jak po cviceni, vzdycky rano nebo, kdyz lezim delsi dobu, nebo kostrc obcas kycle… pokud to neni jako ze uvnitr tak to asi nebude nic vazneho… zalezi na tvojem pocitu. Me minuly tyden obcas i tak nejak tlacilo a obcas pichlo jako, ze uvnitr- jak mi furt tvrdlo bricho a doktorka rikala, ze dobry a ted uz js to taky v pohode uz ani netvrdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí