Poradna duly
Jana Čurdová
Ok zalozila jsem novou skupinu. cekam na schvaleni:) a poslu ji pak tady:)
https://www.emimino.cz/…csrpen-2017/ Holky tady druha skupina:)
@viky23 píše:
Mrkni do uzavrene skupiny termin porodu cervenecjsme tam
Zdravím, mám také TP červenec 2017, jen mi nejde dostat se do Vaší skupiny.. Co pro to mám udělat? Díkys.. ![]()
Zdravím všechny budoucí maminky
Klokan přiletí v červenci
6ádala jsem o schválení do skupinky, tak prosím o schválení. Děkuji ![]()
@Hooupacka No co jsem ted čelta tak už je skupinka plná, tak přemýšlím, že založím nějakou navíc. ![]()
Ahoj holky
Druhé miminko čekám v červenci, tak budu ráda, když bude nějaká skupinka, kam se vecpu i já
![]()
@NikolV mam termín 2.7 odkud jsi k Praha a chtěla bych v Motole rodit mam to blízko
Ahoj holky. konecne jsem nasla nekoho kdo bude rodit v cervenci..jak jste na tom? ja jsem ted 17+2
Ahojky, tak vám mám takovou radost z dnešního ultrazvuku, že se musím o ní podělit. Jsem v 19 týdnu a podle doktorky to bude kluk. Manžel bude trochu sklamaný protože chtěl holku ( doma už jednu cácoru dvouletou máme ). Na druhou stranu jak byl složitý začátek tak teď je to super. Termín porodu je 22.7. dcera měla být 20.7. a narodila se už 9.7.
![]()
Dobrý den, zadala jsem o přístup do skupiny, ale již nekolikaty den ještě nepotvrzeno,
Je ještě funkční? Děkuji @viky23
@NikaHudl v popisu js psala, ze dalsi clenky neprijimame a porad chodily jove zadosti, tak jsem je proste ignorovala
nekde by mela byt i druha skupina, my jsme od zacatku jen par zenskych
Nove neberem uz daaaaavno. Tak se nezlob