Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
jsou tu ještě nějaký těhule který mají termín porodu v září 2013? všechny skupiny už jsou zavřený a ráda bych s někym pokecala o těhotenských radostech i splínech ![]()
Ahoj, taky mám termín v září. Jen nejsem moc kecací
spíš si tu čtu.
Ale taky si občas ráda pokecám. Odkud jsi a kolik ti je?
Tak pojď k nám do čerstvých lednových těhulí, tam je nás hodně s termínem v září a uzavřené nejsme.
Ahoj, taky mám tp v září
kolik vám je? A kdy přesně máte termín? Já dle ms 26.9… a je mi 20, takže je to první ![]()
Ahoooj, mě je 23 a čekáme druhý dítko. Máme už 5letýho klučinu
termín mám 21.9.jak se cítíte? a od kud jste?
@Veruška22 mě je celkem fajn celé tehu
já jsem ze stochova a ty?
Tak to se máš, já ty první 3 měsíce měla pocit že umřu, nezvracela jsem ale bylo mi fakt zle. Já jsem z Prahy…a dítko je plánované?
Ahoj, mě 32, jsem z Brna a čekám své první. Termín porodu byl nejdřív 20.9. a pak mi ho doktorka posunula už na 16.9.. Tak jsem zvědavá. Faj mi je až teď, ještě předminulý týden mi bylo každý večer blbě.
@Veruška22 není, bylo to prekvapko
mě jen bolel žaludek, ale to mě zlobil i před tehu, takže se to dalo vydržet… ale teď uz mě začínají bolet záda ![]()
@slivovicka píše:
Ahoj, mě 32, jsem z Brna a čekám své první. Termín porodu byl nejdřív 20.9. a pak mi ho doktorka posunula už na 16.9.. Tak jsem zvědavá. Faj mi je až teď, ještě předminulý týden mi bylo každý večer blbě.
Cože čekáte první až ted? a proč ti termín posunula? mě bylo blbě celý dny
ale ted už zhruba dva týdny je mi dobře a mužu sníst co chci
akorát teda když se napiju něčeho sladkýho tak se mi zvedne žaludek, tak žiju o vodě s citronem, ale jinak je vše cajk ![]()
@beckinka píše:
@Veruška22 není, bylo to prekvapkomě jen bolel žaludek, ale to mě zlobil i před tehu, takže se to dalo vydržet… ale teď uz mě začínají bolet záda
a bylo to aspon příjemný překvápko? a v kolikátým týdnu jsi to teda zjistila:
u nás to bylo plánovaný ale byla jsem přesvědčená o tom že těhu nejsem a když jsem si kupovala test tak jsem si řikala že akorát vyhazuju prachy a pak jsem koukala jak puk
![]()
@Veruška22 zjistila jsem to v 6tt
bylo příjemné
v tu chvíli by se ve mě nikdo krve asi nedorezal, ale mám radost ![]()
Já bych to klidně ještě odložila, ale nechci být moc stará matka. Dřív jsem prostě neměla štěstí na partnera a taky nebylo moc peněz. První termín je podle poslední menzes a podle ultrazvuku je ten druhý. No mělo bylo dobře jen dopoledne. Jen ráno mi dělalo problémy čištění zubů, ale to se stále nezlepšilo.
@beckinka píše:
@Veruška22 zjistila jsem to v 6ttbylo příjemné
v tu chvíli by se ve mě nikdo krve asi nedorezal, ale mám radost
tak to jo
a co přítel/manžel?