Termín v květnu 2024

303
21.4.24 18:19

Termin v kvetnu 2024

Hezky podvecer.
Tak si rikam, ci je tu nekdo, kdo ma termin behem mesice :) ja na konci kvetna. Jake mate pocity? Ja posledni dny mam pocit, ze uz to nevydrzim :hug:..jsem ted po 3.tehotna, nahore mam sice jen 8kg zatim, ale tehotenstvi obrovsky narocne. Od zacatku, az do ted. Celodenni nevolnosti do 4.mesice, zaludecni kolika, ledvinova kolika, pozitivni parvovirus (5.nemoc-chyceno od syna), caste ultrazvuky a strach o miminko, moje chudokrevnost, hemeroidy :roll:…kdyz opomenu toto vse, tak si jinak na nic nestezuju uz :oops: :lol: ale opravdu opravdu bych se nezlobila, kdyby sel maly za 2,3 tydny ven.

Je tu nekdo v podobnem termine? :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
21.4.24 18:47

Ahoj, já mám TP v půlce května :mavam: Musím říct, že bych nejradši už taky rodila. Ve výsledku je u mě zatím vše OK, ale nervy, hospitalizace, hrozící předčasný porod (teď už asi zas nehrozí), nějaká bakterie a ATB :cert: No na to, že mi zbývají ještě 4 týdny… a to snad nebudu přenášet :pocitac: Taky bych uvítala, kdyby se rozhodl za týden vylézt :lol:

Nechceš k nám do skupinky podle TP na pokec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
21.4.24 18:55

@Brbra rada se pridam :))) jak se skupina jmenuje?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
21.4.24 19:00

@hanourek TP květen 2024 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.4.24 21:19

Ahoj.ja mam termín taky. Konec května a taky by me nevadilo, kryby se ukazal driv uz ted je to malý obr. Pred 14 dny mel 2160g :lol:. Ale předpokládám, ze tam vydrzi az do konce. Porad tam sedi na zadku. Jinak těhotenství bylo zajímavé. Nevolnosti ještě pred pozitivnim testem a vydrzeli skoro do pulky druhého trimestru. Pak nervy po amniocenteze( delana spis pro muj klid) ale bala jsem se infekce po výkonu. No a ted jsem jak ufuneny soudek, co se uz nikam nehne :mrgreen: je to radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.5.24 19:30

Tak co holky? Uz jste nektera porodila??? Ja stale ne, tedy mame jeste cas 2-3 tydny, ale prakticky kdo viiii uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.5.24 22:24

@hanourek zatim drzim v celku. 20.5 si jdu domluvit sekci. Porad je KP a tak ho budou vyndat jinak. Celkem se tesim, že budu vědět, kdy to vypukne. Posledně jsem mela 3 dny odteklou vodu a kontakce a furt to nikam nevedlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí