Poradna duly
Jana Čurdová
Hezky podvecer.
Tak si rikam, ci je tu nekdo, kdo ma termin behem mesice
ja na konci kvetna. Jake mate pocity? Ja posledni dny mam pocit, ze uz to nevydrzim
..jsem ted po 3.tehotna, nahore mam sice jen 8kg zatim, ale tehotenstvi obrovsky narocne. Od zacatku, az do ted. Celodenni nevolnosti do 4.mesice, zaludecni kolika, ledvinova kolika, pozitivni parvovirus (5.nemoc-chyceno od syna), caste ultrazvuky a strach o miminko, moje chudokrevnost, hemeroidy
…kdyz opomenu toto vse, tak si jinak na nic nestezuju uz
ale opravdu opravdu bych se nezlobila, kdyby sel maly za 2,3 tydny ven.
Je tu nekdo v podobnem termine?
![]()
Ahoj, já mám TP v půlce května
Musím říct, že bych nejradši už taky rodila. Ve výsledku je u mě zatím vše OK, ale nervy, hospitalizace, hrozící předčasný porod (teď už asi zas nehrozí), nějaká bakterie a ATB
No na to, že mi zbývají ještě 4 týdny… a to snad nebudu přenášet
Taky bych uvítala, kdyby se rozhodl za týden vylézt ![]()
Nechceš k nám do skupinky podle TP na pokec? ![]()
Ahoj.ja mam termín taky. Konec května a taky by me nevadilo, kryby se ukazal driv uz ted je to malý obr. Pred 14 dny mel 2160g
. Ale předpokládám, ze tam vydrzi az do konce. Porad tam sedi na zadku. Jinak těhotenství bylo zajímavé. Nevolnosti ještě pred pozitivnim testem a vydrzeli skoro do pulky druhého trimestru. Pak nervy po amniocenteze( delana spis pro muj klid) ale bala jsem se infekce po výkonu. No a ted jsem jak ufuneny soudek, co se uz nikam nehne
je to radost ![]()
Tak co holky? Uz jste nektera porodila??? Ja stale ne, tedy mame jeste cas 2-3 tydny, ale prakticky kdo viiii uz ![]()
@hanourek zatim drzim v celku. 20.5 si jdu domluvit sekci. Porad je KP a tak ho budou vyndat jinak. Celkem se tesim, že budu vědět, kdy to vypukne. Posledně jsem mela 3 dny odteklou vodu a kontakce a furt to nikam nevedlo..