Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jen tak pro zajímavost. Kdo tu odpočítává dny do porodu? Já mám dle UTZ termín 3. dubna, ale zdá se, že to bude dřív, bříško často tvrdne, sotva lezu a mám návaly horka
první dítě v roce 2021 šlo SC, tak uvidíme, zda se tentokrát podaří normálně. Nejhorší je péče o prvorozenou, která marodí, je doma ze školky a muž na týden musel pryč. Jak se máte vy? A co psychika? ![]()
Ahoj, já mám termín porodu 4.4. ale půjdu na opakovaný císař už tento týden. Ty budeš zkoušet přirozeně? Psychika teď jak na houpačce, někdy jsem v pohodě a těším se a někdy hrozné nervy. Jinak mám taky bolesti břicha a každý den trnu jestli už nerodím
a jak jsi na tom psychicky ty?
Ahojky. Držim palce ať to rychle uteče. Já porodila před týdnem a počítala jsem už pak dny jak mi bylo mizerně. Poslíčky, špatný spaní, taky dcera 2021 takže vyžadující hodně pozornosti… no náročný.
i když ne že by to teď bylo jednodušší.
![]()
@Val6 tak moc držím palce, ať to proběhne v pohodě a bez komplikací
to budeš mít mimčo už brzy u sebe. Já jsem nastavená na přirozený porod od začátku, zatím tomu nic nebrání, tak uvidíme
jsem celkem v klidu, jen mě ničí, že se nejsem schopná moc věnovat malý, ale naštěstí si jí zítra bere babička
@Hanykla33 no jsem na to zvědavá, to jsou vyhlídky
ale snad se aspoň člověk bude líp hýbat ![]()
@Agnesk zdravím, krátim si čekání na mimi tady a hledám kdo bude brzy rodit, možná už to máš za sebou? Já jsem zatím 38tyden, už bych ale nejraději rodila dnes, jsem taky po císaři a taky jsem nalazená na přirozený porod, tak mi zajímá, jak ti to dopadlo?
@Venceslavka ahoj, porodila jsem už 7. dubna. Podařilo se to přirozeně, ale porod nebyl snadný, trvalo to strašně dlouho - dýl než první porod a nebýt duly, jdu zase pod kudlu. Ale jsem ráda, že jsem to zažila.
držím palce, ať to dopadne dobře a jak si přeješ a ať se moc netrápíš ![]()
@Agnesk Moc gratuluju. Je super, že to klaplo přirozeně. To přenášení mi děsí, už teď toho mám plné brejle. Děkuju😃