Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vítejte! ![]()
Zakládám tuto skupinku pro všechny maminky s termínem ČERVEN 2023 ![]()
Ahoj!
včera mi vyšel pozitivní test, teprve den zpoždění (na citlivost 25 a dělaný odpoledne mi přijde celkem hezký) no a pokud by vše vyšlo, tak vážně TP začátkem června! Tak uvidíme dále..
jak jsi na tom ty?
Ahooj, mě pozitivní test vyšel 3 dny zpátky … a včera mi to potvrdil i digitál
…TP mi zatím vychází na 3.6.
V lednu jsem prodělala zamlklé těhotenství tak doufám, ze tentokrat bude vše v pořádku. ![]()
Jinak už mám doma kluka(3roky). ![]()
Co ty?
Ahoj holky, tak já dnes ráno také našla dvě čárky
Po 2,5 letech snažení, jednom mimoděložním těhotenství a následném odebrání pravého vejcovodu, brání prášku, píchání injekcí atd jsem se konečně i já dočkala.
Jsem dnes 14 dní od injekce ovitrel a dle ovulace 13DPO
při mimoděložním jsem v tuhle dobu měla bílý test a slaboučká čárka byla až za další 4 dny a vůbec nesílila..tak snad to tentokrát bude v pořádku. TP někde začátkem června
![]()
@Kajushkaa Jee tak vítej do party! Moc gratuluju ![]()
Kdy plánujes zavolat k doktorce? Já asi až ke konci týdne … minule mě objednala na moc brzy a ještě nebylo nic vidět a to byl hroznej pocit ![]()
@Veronikamax dnes to řeknu chlapovi, a zítra ji zavolám ať mě objedná na příští týden to bude 6 týden..po tom mimoděložním se dost bojím, ale je fakt že u toho sem v tuhle dobu měla bílý test a slaboučká čárka se objevila asi až za 4 dny a za dalších pár dní nezesilila vůbec. Dnes sem si dělala další test a krásné sílí čárky
tak věřím že bude vše ok ![]()
Ahoj holky, tak se přidávám k vám. Loni jsem měla SP a letos v květnu ZT.Tak do třetice už to snad bude vporadku.TP mi vychází podle kalkulačky na 1.6.
@Kajushkaa teda ta krásně zesílila za 1 den
![]()
@Míša Pe vítej
ja jsem taky po ZT(v lednu) jsou to teď nervy před tím prvním ultrazvukem, ale věřím ze to bude pro obě v pořádku ![]()
Koupila sem si teď po práci digitální Clearblue, tak si ho chci udělat dneska a ukázat chlapovi ![]()
@Veronikamax také věřím, že bude vše v pořádku. Doktorce chci volat, až příští týden.
Kdy chcete jít na kontrolu, já bych nejraději šla až v 7tydnu, aby bylo vydet ![]()
@Míša Pe já bych šla nejradši taky až třeba 7 nebo 8 tyden ale představa že do první kontroly musím vydržet ještě minimálně dva až tři týdny týdny je strašná tak dlouho to asi nevydržím.
Teď sem si dělala Clearblue a na to že sem vzorek odebírala jen po 3 hodinách teď odpoledne tak dobrý, dnes jsem 14DPO
a bylo to super v Benu ho měli v akci za 170,–
![]()
Uz jste objednavaly nejake vitaminy? Ja mam jen kyselinu, selen, zinek a naky ecko.
@Míša Pe co nejpozdeji. Mozna snad i po 8 tydnu, kdyz nebude zadny problem.