TP - Červen 2023

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
25.9.22 07:45

TP-Červen 2023

Ahoj holky, vítejte! :srdce:
Zakládám tuto skupinku pro všechny maminky s termínem ČERVEN 2023 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
25.9.22 09:04

Ahoj! :) včera mi vyšel pozitivní test, teprve den zpoždění (na citlivost 25 a dělaný odpoledne mi přijde celkem hezký) no a pokud by vše vyšlo, tak vážně TP začátkem června! Tak uvidíme dále.. :)) jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.22 09:11

Ahooj, mě pozitivní test vyšel 3 dny zpátky … a včera mi to potvrdil i digitál :pankac: …TP mi zatím vychází na 3.6.
V lednu jsem prodělala zamlklé těhotenství tak doufám, ze tentokrat bude vše v pořádku. :lol:
Jinak už mám doma kluka(3roky). :pankac:
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.9.22 20:36

Ahoj holky, tak já dnes ráno také našla dvě čárky :) Po 2,5 letech snažení, jednom mimoděložním těhotenství a následném odebrání pravého vejcovodu, brání prášku, píchání injekcí atd jsem se konečně i já dočkala. :) Jsem dnes 14 dní od injekce ovitrel a dle ovulace 13DPO :) při mimoděložním jsem v tuhle dobu měla bílý test a slaboučká čárka byla až za další 4 dny a vůbec nesílila..tak snad to tentokrát bude v pořádku. TP někde začátkem června :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.9.22 10:51

@Kajushkaa Jee tak vítej do party! Moc gratuluju :kytka:
Kdy plánujes zavolat k doktorce? Já asi až ke konci týdne … minule mě objednala na moc brzy a ještě nebylo nic vidět a to byl hroznej pocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.9.22 11:15

@Veronikamax dnes to řeknu chlapovi, a zítra ji zavolám ať mě objedná na příští týden to bude 6 týden..po tom mimoděložním se dost bojím, ale je fakt že u toho sem v tuhle dobu měla bílý test a slaboučká čárka se objevila asi až za 4 dny a za dalších pár dní nezesilila vůbec. Dnes sem si dělala další test a krásné sílí čárky :) :) tak věřím že bude vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.22 13:26

Ahoj holky, tak se přidávám k vám. Loni jsem měla SP a letos v květnu ZT.Tak do třetice už to snad bude vporadku.TP mi vychází podle kalkulačky na 1.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.9.22 14:56

@Kajushkaa teda ta krásně zesílila za 1 den :srdce: 8o

@Míša Pe vítej :potlesk: ja jsem taky po ZT(v lednu) jsou to teď nervy před tím prvním ultrazvukem, ale věřím ze to bude pro obě v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.9.22 16:18

Koupila sem si teď po práci digitální Clearblue, tak si ho chci udělat dneska a ukázat chlapovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.22 16:33

@Veronikamax také věřím, že bude vše v pořádku. Doktorce chci volat, až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.22 16:36

Kdy chcete jít na kontrolu, já bych nejraději šla až v 7tydnu, aby bylo vydet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.9.22 17:30

@Míša Pe já bych šla nejradši taky až třeba 7 nebo 8 tyden ale představa že do první kontroly musím vydržet ještě minimálně dva až tři týdny týdny je strašná tak dlouho to asi nevydržím.

Teď sem si dělala Clearblue a na to že sem vzorek odebírala jen po 3 hodinách teď odpoledne tak dobrý, dnes jsem 14DPO :) a bylo to super v Benu ho měli v akci za 170,– :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.9.22 17:58

Ahojda, tak u me take test pozitivni snad to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.9.22 17:59

Uz jste objednavaly nejake vitaminy? Ja mam jen kyselinu, selen, zinek a naky ecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
26.9.22 18:01

@Míša Pe co nejpozdeji. Mozna snad i po 8 tydnu, kdyz nebude zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí