Poradna duly
Jana Čurdová
@bjetuschka byla jsem tam hned ráno a věděla jsem to odpoledne. Ale záleží, kdy ti pak dá vědět tvá dr, protože výsledky pošlou jí
Tak to možná bude vědět až druhý den
@kocourek88 píše:.
@bjetuschka byla jsem tam hned ráno a věděla jsem to odpoledne. Ale záleží, kdy ti pak dá vědět tvá dr, protože výsledky pošlou jíTak to možná bude vědět až druhý den
Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:09
Ja take byla se zadankou na hcg a poprosila jsem je, jestli muzou poslat vysledek i mne na email, protoze to melo byt v patek odpoledne a ja bych do pondeli cekala na info od doktorky. Nebyl to problem, jen jsem doplnila formular a podepsala se ![]()
@Phalaen89 píše:.
Ja take byla se zadankou na hcg a poprosila jsem je, jestli muzou poslat vysledek i mne na email, protoze to melo byt v patek odpoledne a ja bych do pondeli cekala na info od doktorky. Nebyl to problem, jen jsem doplnila formular a podepsala se
Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:30
@bjetuschka nene to na to vůbec nemá vliv. Můžeš jít ještě jako samoplátce do nějaké laboratoře typu aeskulab, synlqb atd., stojí to většinou do 300 kč a výsledek dostaneš potom buď do mailu nebo si tam pro to dojedeš ![]()
@Phalaen89 tak to mě třeba právě teď v pondělí v aeskulabu, kde jsem byla na odběru řekli, že to v žádném případě bohužel nemůžou poslat i mě - taky jsem se ptala ![]()
Takže možná záleží jaká laborka
Ahoj holky,
jsem zhruba v 5+2tt a dneska jsem měla na kalhotkách takovou kapku až dvě tmavší hnědé krve
Myslíte ze mam byt na pozoru? Ve ctvrtek jdu na první kontrolu, tak to tam reknu, jen mam strach, zda je to normalni ![]()
@Nicoletta0 Ahojky, myslim, ze toto je normalni. Doktor mi stejne po prvni kontrole v 5+5 rekl, ze je to na přírodě, ze tomu ted nemuzeme vice pomoct. Ptala jsem se na krvaceni, zda kdyztak hned jet na pohotovost, rekl, ze v teto fazi vykrvaceni pripadne nehrozi a jet, kdybych krvacela jako pri menstruaci. At je všechno v poradku, bude, neboj ![]()
@Nicoletta0 ahojky, jeee to úplně normální, buď v klidu. Děloha i čípek teď jedou na plné pecky, vše je hodně prokrvené, tak se snadno stane, že praskne nějaká žilka a žena jednorázově zašpiní.
Znám i ženy, které jednorázově fakt mega hodně - ale jako fakt z nich tekla krev víc jak při ms a mají zdravé děti, tak v pohodě ![]()
@bjetuschka budu držet palce! Ať je vše v pohodě a dej vědět hodnotu hCG ![]()
@bjetuschka dneska 5+0. Zatím na začátku. Až 31.10. mám utz ![]()
@kocourek88 píše:.
@bjetuschka dneska 5+0. Zatím na začátku. Až 31.10. mám utz
Příspěvek upraven 22.10.22 v 17:31