Poradna duly
Jana Čurdová
@Nicoletta0 přesně, táhne se to
já jsem teď 6+5 a už to tolik neřeším…ono to pak trochu opadne, ale na tom začátku je to nekonečný ![]()
Tak ja jsem dnes 5+5 a na kontrolu jsme objednaná na příští čtvrtek, to budu 6+4 tak snad už bude i bít
.
Jen tedy minulý patek večer jsme se tulili a od soboty mám lehký hnedý výtok, občas promiňte za ten název i pidi žmolek nebo jak to nazvat. Spodek mě začal bolet týden před očekávanou MS a bolí do dnes.. Tak doufám že bude všechno v pořádku 😊
Co jsem četla tak hnědé špinění i bolest jako při ms je normální. Dnesk jsem chtěla volat dr.. no a hlásí mi to že mám špatné číslo
.
Máte někdo podobnou zkušenost holky? Hlavně s tím špiněním? Není to ani na intimku, vždy max po malé na papiře 😇
@Deni96 jestli je to fakt malicko, tak to by nemel byt problem. Mne doktor rikal, kdybych krvacela jako pri menstruaci, tak mam dojit.
Ahojky holky mohu se k vám přidat? Včera jsem našla na testu dalnici
, uvědomila jsem si totiž že už mi 10dni meska MS
doma už mám 4letou holčičku a 11leteho pubertaka ![]()
@Deni96 já u prvního také hnede spinila, u druhé dokonce na začátku krvacela ale vše bylo v pořádku
@Ronie29 Skoro o tom nevím občas jen na papíře, občas vůbec. Ale podvědomě tam ten strach je 🙊 Dnes v noci se mi dokonce zdálo že jsem začala krvacet a potratila. Takže jsem dneska docela na měkko od rána, víc než jine dny tedy 😁 Ale jak se říká, spatné sny většinou znamenají přesný opak 😇 Tak se tomu snažím věřit…
Už aby jsem šla na kontrolu, to čekání je hrozný ![]()
@Lunysek Děkuji za útěchu 😇 ten strach tam je, ale vnitřně cítím že je vše ok 😊
@Deni96 ja zezacatku pokazde kdyz jsem sla na wc, tak jsem se strašně bála, abych nekrvacela. Tohle drobne zakrvaceni ale nebude nic vazneho, kdyby to zacalo vice, zajedte si pro jistotu, ale myslim, ze je to v pohodě. ![]()
@Ronie29 ono to není naštěstí ani krvácení, jen takové lehounké občas až nepatrné hnědé zašpinění 🤔
Jsem ráda že se mám s kým o tom pobavit. Za normálních okolností už bych volala mamce o radu… ale nechcem nikomu o tom říkat co nejdéle no 🙈 😁
@Deni96 tak jestli by to nemohlo byt to uhnizdovani vajicka, nekdo pry lehce spini…
@Ronie29 jsem dnes 5+5, takže tomu jsem to moc nepřisuzovala ![]()
Ahoj všem ![]()
Mohu se k Vám přidat? Jsem po ivf, které nám vyšlo a termín porodu mám 21.6.2023
zatím nemám potvrzené srdíčko nic, ale testy krásně sílí, takže radost je veliká
![]()
@Deni96 děkuji, akorát si pročítám celou skupinku. Budu asi jedna z posledních, co tak koukám ![]()
Holky nejdou mi otevřít ty odkazy na FB skupinu, hází mě to jen na hlavní stránku.