TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
27.9.22 16:43

Ahoj :mavam:
@Veronikamax držím palce, ať se z toho rychle dostaneš, snad to covid nebude! :*

Jinak u mě je to první těhotenství, k dr. jdu 14.10., mělo by to vycházet na 6+4, tak doufám, že už něco bude vidět:) nebýt testu a vynechané ms, tak asi ani nevím, že se něco děje.. Až na prsa, ty trochu pobolívají, ale nic extrémního, semtam podbřišek… No uvidím, co přijde dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.9.22 17:03

Taky se mile ráda přidávám, prozatím dle kalkulačky termín 3.6. Snažení trvalo 6 měsíců, tak snad teď bude vše Ok :srdce: jinak ja již k dr volala a objednala se na 7tt, tak snad uz neco bude videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.9.22 17:39

Už je nás tu celkem dost :kytka: to je krásný. :srdce:

Vytvořila jsem pro nás soukromou skupinku.
Tady na veřejné diskuzi není k dizpozici nástěnka. Ve skupince na nástěnku o sobě každá můžeme něco napsat ať o sobě taky něco víme :dance:

https://www.emimino.cz/…ejte-476381/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.9.22 19:17

Ahoj :)

Jdu se k vám také přidat. Včera jsem si dělala těhotenský test i když jsem nečekala že by se podařilo hned první měsíc snažení :D už mám doma 10,5 letou holčičku, která si moc přála sourozence, nejlépe sestřičku :lol: :srdce: TP vychází podle kalkulačky na 6.6. K lékaři se budu volat ve čtvrtek, tak uvidím jestli mě už objedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.22 19:47

@Monika24 já mám termín podle kalkulačky taky 6.6. :D :D nevím na kdy mě objedná já sama nevím jestli chci brzo nebo třeba až v 8 týdnů, tak to nechám na doktorce ať si mě ona objedná na kdy chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.9.22 06:03

Myslite ue je to normalni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.9.22 09:29

Ahoj, taky se moc ráda přidávám. 26.9 jsem si dělala TT na kterém jsem našla slabého ducha, stejného jako předchozí měsíce a ostatní značky byli bílé. Udělala jsem Clearblue digital který vyšel jako chybný ( k mému překvapení mi firmal Clearblue zasílá zdarma nový test ) a dnes takto viz foto :) Máme už doma 6 letého prvňáčka tak by byla krásná ještě holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.9.22 15:27

TP 9.6.2023 - 12DPO

Ahojky, včera a dnes jsem našla na testu ducha a ráda bych se k Vám taky přidala. Snad už se nám konečně zadařilo, po roce snažení a dalším roce pod klinikou, kde probehla dvě umělá oplodnění, ovšem první nevyšlo vůbec a druhé skončilo ZT v 6+3 bohužel, miminko se vůbec nevyvíjelo. Tak sem 2 měsíc na vitamínu E, 2× denně Nosifol Forte a hle, vypadá to, že miminko si k nám našlo cestu samo a to ani ne, měsíc po svatbě :lol: jinak teda, je mi 31 a doma mám dva kluky 9 a 13. Jsem z Ústeckého kraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.9.22 01:36

@Veronikamax Ahoj, mám to podobně :) dva týdny zpátky jsem zjistila, že jsem těhotná. V únoru jsem měla zamlklé těhotenství, tak pevně věřím, že to bude teď všechno v pořádku. :srdce: ale kolikrát mě třeba tak dohání ty myšlenky, třeba když pobolívá břicho nebo něco, tak doufám aby to nebylo zlé, nebo si vzpomenu na revizi, a strašně bych se za to liskala, ale to je ten strach, aby to tak nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.9.22 08:50

@Mmjelito ahoj… ani me nemluv … já na to ZT taky furt myslim :( na první prohlídku se hrozně těším a na druhou stranu se HROZNĚ bojim 8o
Taky se hrozně sleduji a řeším co mě kde pichne :roll: ale zase si říkám ze aspoň nějaký ty příznaky mám, ze aspon vím, ze se neco děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.9.22 08:53

Soukromá skupinka

Holky kdo by chtěl muže se k nám přidat do soukromé skupinky a na nástěnku o sobě neco napsat ať o sobě něco málo víme když už tady spolu par měsíců budeme :kytka: :srdce:

https://www.emimino.cz/…ejte-476381/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.9.22 21:50

Ahoj, tak já se k vám také přidám. Jsem 12 DPO, od minulého čtvrtka mě neustále bolel podbřišek a občas mě v něm i jakoby bodalo. Od včera je to mírnější a už o něm skoro nevím 👏
MS čekám v neděli 🙄

Ale nevydržela jsme a byla jsem zvědavá a udelala si test už 11DPO byl pozitivní, dušík šel hezky vidět, dneska jsem ho jen ze zvědavosti udělala znovu, jestli sílí a… sílí 😊
Při cestě do práce jsem jela kolem lékárny a musela jsem vyzkoušet CLEARBLUE test. A tak nám to tedy vyšlo hned na poprvé. Teď jen budu doufat že bude vše ok a MS se nedorazí.

Jinak všem gratuluji k // 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.22 21:59

@Deni96 úplně stejně jako já :palec: Dnes též 12 dpo a v neděli MS která doufám nedorazí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.9.22 22:39

@Majlo91 Tak super, budu držet palce✊️
Chcem to zkusit udržet do Vánoc, tak snad to dobře dopadne a půjde to ututlat 😁
A tudíž jste tu jediné komu se můžu svěřit 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 01:58

Ahoj. Do skupinky se prozatím přidávat nechci, ale musím se někomu svěřit…MS taky očekávám v neděli, ale doufám že už nedorazí ;) dneska test pozitivní. Jsem teď nedlouho po potratu ve 22tt, takže doktoru budu volat hned jak nedorazí, protože říkal, že mě bude muset precpat hormony :nevim:…a tutlat to budu nejdýl jak to půjde, nechci zažít znova to vysvětlování kde mám břicho, že jsme říkali že jsem tehotna…jinak Vám všem přeji ať Vám to vyjde jak si přejete :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex