Poradna duly
Jana Čurdová
@Michaela99
My se pokusíme do Vánoc, naše to je první tak snad to půjde 😁 S tím že termín máme stejný..
Ráda nosím větší klokankové mikiny, takže jsou kolem zvyklý. Tak snad noo 😇
@Deni96 já zas ráda svetry, takže tam se dá taky ledacos schová 🤣 myslím, že ale horší bude, vydržet to neprásknout 🤣
@Michaela99 taky mi to možná bude dělat problém 🤣 Ale budu to muset zvládnout, když už jsem si to vymyslela jako Vánoční dárek… Jen jsem netušila že to vyjde na první pokus a já se to budu muset tutlat tak dlouho 🤯
Jinak jsem dnes volala na gyndu abych se zeptala kdy se mám cca ukázat. Tak prý ať přijdu až tak v 7-8tt, to bude nekonečný čekání 😀
@Deni96 zas možná lepší, já jdu ve ct v 5+5 a stejně za dva týdny poficim znovu ![]()
@Ronie29 já bych šla klidně hned 😁 Ale nic bych ještě neviděla.
Tak hlavně aby bylo všechno v pořádku!
@Deni96 taky sem se objednala až na 18.10. dříve to moc nemá smysl. Takhle už bych měla vidět i srdíčko ![]()
@Michaela99 Já mám ten týden ranní, takže půjdu až týden 24… to mám odpolední, tak tam někdy ráno hupnu 😊
Ahoj holky tak se přidávám dnes jsem byla na druhé kontrole na první kontrolu jsem šla kvůli kvasinkam 4+2 takže byl jen váček a v něm malá tečka kvůli tomu že jsem před 3 měsíci byla na revizi kvůli anebriomole mě pozvala za týden (aby viděla jesi roste ) takže dnes 5+4 a už tam bylo vidět jak něco pabkeskuje v rohu žloutkového váčku říkala že je to plůdek a hýbe se další kontrola až 25.října to bude nekonečný čekání 😂 po tom zamlklým mám takovej strach máte už taky někdo ultrazvuk???
@Nikouš123 Ahoj Niky, to je krásný, já jdu dnes odpoledne, jsem 5+5, ale obrázek ještě nečekám, myslela jsem, že fotečka se dostává až později. To čekání je síla.
všechno bude v pořádku, neboj, smůlu už sis vybrala. ![]()
@Ronie29 o tu si člověk musí říct ono je to zbytečný ale já jí chtěla tak jsem si 100 zaplatila (on přítel je smutnej že nic nevidí a je zvedavej tak ať vidí )😁 to doufám bylo to moje poprvé a hned to nevyšlo tak doufám že teďuz to dotáhne dokonce 😊 držím ti palce ať máš všechno v pořádku
Tak jdu právě z kontroly, zatím teda jsem dostala info, že plod je v děloze, má 3.6 mm, už mu bije srdíčko a otěhotnění bylo z pravého vaječníku.
Kontrola za 3 týdny.
@Ronie29 krásný ❤️️❤️️❤️️ tak to bude odpovídat většímu týdnů než 5+5 ne? Já mám 2,7 jsem podle má 5+4 a říkala že odpovídá 5+6 je to moje první tak nevím jak to je 😁
@Nikouš123 no mne prave rikal ze pri dalsi kontrole mi pak rekne termin porodu a tak
tak jsem rekla ze ten mam 3.6. podle aplikace, tak rikal, ze tyhle apkikace „miluje“. Vubec nerikal v kolikatem bych byla tydnu nebo tak. Teď zas to čekání 3 týdny, mě klepne ![]()