Poradna duly
Jana Čurdová
@kocourek88 to si pak povíme v červnu kdo bude první a kdo poslední 😅 Hlavně aby bylo všechno v pořádku 😇
@Deni96 přesně! Hlavně, abychom do toho června všechny v pořádku došly ![]()
Holky, taky jste tak nafouklé?
Já mam pomalu bricho jak někdy v pátém mesici
a to jsem teprve 4+5tt ![]()
@Nicoletta0 já jsem taky mega nafouklá! I když břicho mi vidět nějak není, mám špek a převis ještě z prvního těhu, takže vidět není nic ![]()
Ahoj holky, tak teď jsem se vzbudila, sedla sem si na posteli a je mi jako bych měla brutální kocovinu
v prvním těhotenství jsem od toho cca 7 týdne jako jsem teď zvracela asi 3 měsíce a nejedla jsem skoro nic, tak doufám, že se to zase nachystá
![]()
@Kajushkaa jeee tak to nezávidím! Snad to bude mít dobré
já v prvním těhu neměla vůbec žádné příznaky, tak zase doufám, že to budu mít teď stejné ![]()
@kocourek88 já jsem v minulém těhotenství ty 3 měsíce jen zvracela a mohla jsem jen po lžičkách colu a suchý rohlíky nebo piškoty, tak to se asi malý živil z tukových zásob
tak uvidím zatím jak to bude dál snad to nebude tak špatný ![]()
@Kajushkaa mne je spatne od 6 tydne, furt hlava, závratě, ted se pridala nesnasenlivost vareneho jidla, je mi z nej zle. Ale zatim to do sebe nejak dostanu, jelikoz nejim lepek, mliko, tak se holt nemuzu ladovat piskotama a susenkama.
Taky mi jídlo dělá poslední dobou celkem problém, ale jen kdyz vařím. To jsou chvilkama muka, při všech těch vůních mám co dělat abych žaludek udržela na svém místě 🙄
Ale jinak s chutí k jídlu jsem na tom víceméně stejně jako před těhu 😊