Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Ahoj. Do skupinky se prozatím přidávat nechci, ale musím se někomu svěřit…MS taky očekávám v neděli, ale doufám že už nedorazídneska test pozitivní. Jsem teď nedlouho po potratu ve 22tt, takže doktoru budu volat hned jak nedorazí, protože říkal, že mě bude muset precpat hormony
…a tutlat to budu nejdýl jak to půjde, nechci zažít znova to vysvětlování kde mám břicho, že jsme říkali že jsem tehotna…jinak Vám všem přeji ať Vám to vyjde jak si přejete
To mě mrzí..
Taky jsem si říkala že to nikde říkat nebudu, z rodiny to ví jenom mamka a přítel, v práci jsem si říkala že taky až po 3 měsíci, ale bohužel na to přišli (během stěhování nábytku, nevím jak - asi mě prozradil močák
), takže se to tam rozneslo a ví to všichni, tak jsem byla chvíli naštvaná na sebe, že to jsem nechtěla, ale nu což.. už s tím nic nenadělám
@Anonymní píše:
Ahoj. Do skupinky se prozatím přidávat nechci, ale musím se někomu svěřit…MS taky očekávám v neděli, ale doufám že už nedorazídneska test pozitivní. Jsem teď nedlouho po potratu ve 22tt, takže doktoru budu volat hned jak nedorazí, protože říkal, že mě bude muset precpat hormony
…a tutlat to budu nejdýl jak to půjde, nechci zažít znova to vysvětlování kde mám břicho, že jsme říkali že jsem tehotna…jinak Vám všem přeji ať Vám to vyjde jak si přejete
Tak budu držet palce aby mrcha nedorazila 😊
To mě mrzí, teď už to bude určitě dobré 😇 A taky se budem snažit tutlat to co nejdéle, když vše dobře dopadne! Snad se nám to podaří do těch Vánoc (jen nevím jak bude spolupracovat bříško 😀)
Tak já zatím příznaky žádný…močak podle mě ani nezjistil že jsem těhotná, ale ono u prvního jsem chodila častěji až někde ke konci kdy už ta děloha na něj fakt tlačila…s tím břichem to je horší no…u prvního jsem šla rodit takřka bez břicha a teď u tohohle v tom 22tt jsem ho měla větší než předtím u porodu…ale uvidíme jak to bude…teď už raději nic neplanuji ![]()
@Anonymní píše:
Tak já zatím příznaky žádný…močak podle mě ani nezjistil že jsem těhotná, ale ono u prvního jsem chodila častěji až někde ke konci kdy už ta děloha na něj fakt tlačila…s tím břichem to je horší no…u prvního jsem šla rodit takřka bez břicha a teď u tohohle v tom 22tt jsem ho měla větší než předtím u porodu…ale uvidíme jak to bude…teď už raději nic neplanuji
Naše to bude první 😊 tak nevím co čekat, co a jak. Občas se mi už ozve žaludek, ze se mu něco nelíbí.. Ještě jsem si to ani nějak nepřístustila že mám pozitivní TT, až to nedostanu a budu to mít potvrzené od Dr. tak to asi přijde 😁 Přitelovi jsem to naprášila hned jak jsem viděla // na TT. Tak alespoň nečekám sama co bude 🤭
@Deni96 píše:
Naše to bude první 😊 tak nevím co čekat, co a jak. Občas se mi už ozve žaludek, ze se mu něco nelíbí.. Ještě jsem si to ani nějak nepřístustila že mám pozitivní TT, až to nedostanu a budu to mít potvrzené od Dr. tak to asi přijde 😁 Přitelovi jsem to naprášila hned jak jsem viděla // na TT. Tak alespoň nečekám sama co bude 🤭
To je hezké
hele ani ty co jsou po několikáté ti asi neřeknou…já poprvý ani nevěděla že jsem těhotná, mohla jsem neustále všechno nic mi nebylo…podruhý jsem tři měsíce v kuse jen zvracela…zatím co ostatní přibírali já shodila 5 kilo, neustále mě bolela hlava furt něco
ale přeji aby jste to měli co nejlepší a užívali si to spolu ![]()
Ahoj holky, taky se sem k vám přidám. Zatím jsem 5+1, k dr jdu ve čtvrtek, to budu 5+5. Zatím teda ještě asi nic neuvidí, sestra mě chtěla objednat o týden později, ale to má dr dovolenou. Je to moje první dítě (jsem po rakovině a taky jsem dříve neměla vhodného partnera), takže to teď honíme na poslední chvíli.
Samozřejmě mám strach, jak vše dopadne, nechci to nikde roztrubovat, protože se mi v případě nezdaru nechce nikomu nic vysvětlovat. Zadařilo se nám překvapivě asi na třetí pokus snažení, a to nejsme nejmladší. TP mi vychází podle kalkulačky na 3.6. Já už několik let hlásím, že nechci rodit ve 40, takže mimčo by určitě vylezlo na moje narozky 28.5.
Taky pořád chodíte na záchod a kontrolujete, jestli nekrvácíte? ![]()
@Deni96 taky jsem si dělala test den před ms, byl tam duch, tak se hned letělo pro clearblue a vyšel
tak držím palce. V břiše mě těch prvních pár dnů po ms bodalo hodně, teď už je klid. Bolí mě jen prsa a motá se hlava, první týden byla únava, teď je to lepsí. Ale jsem doma, takže můžu odpočívat.
@Adelaiida já dneska testovala poslední co doma byl a obě čárky krásně silné, takže teď už to nechám…
@Anonymní píše:
To je hezkéhele ani ty co jsou po několikáté ti asi neřeknou…já poprvý ani nevěděla že jsem těhotná, mohla jsem neustále všechno nic mi nebylo…podruhý jsem tři měsíce v kuse jen zvracela…zatím co ostatní přibírali já shodila 5 kilo, neustále mě bolela hlava furt něco
ale přeji aby jste to měli co nejlepší a užívali si to spolu
Takže pekný začatek u druhého koukám 🙈
Já jsem dnes 4+1 včera měla MS dorazit a dodnes ani náznak 👏 takže doufám že uz to bude ok. Měla jsem doma ještě jeden test, tak jsme ho ráno zkusila aby jsem věděla zda sílí a na 15 DPO si myslím že mám druhou čarku krásnou? 😇
Podbřišek už nebolí, jen v něm občas při špatném bohybu nebo při pčíknutí bodne. Nemít chvilkama žaludek jak na vodě taky o tom take nevím 😁
Děkuji, snad to bude ok 😊
A jak se daří tobě?
Ahoj, tak ja se pridam i sem. TP mi vychazi na 31.5. nebo 1.6. v zavislosti appce. Nemuzu pocitat od menses, protoze jsem otehotnela rovnou po SP. Myslela jsem si, ze podle ovulace je vypocet presnejsi a jednoznacny, ale ocividne neni.
Holky, když jsem 5+2, říká se tedy že jsem v pátém tydnu nebo v šestém? Apka mi ukazuje šestý, ale přijde mi to nelogické.
Holky, do kdy máte v plánu to tutlat? Já bych nejraději do Vánoc ale vzhledem k tomu, že je to 3tí těhotenství, tak předpokládám, že mi břicho vyskočí rychle 😁 TP mi vychází na 11.6. ![]()
@Ronie29 máš 5tý ukončený a 6tý probíhající, takže App ukazuje správně.. právě ti probíhá 6tý týden
@Michaela99 ja urcite do vanoc nechci pak nic vysvetlovat, pokud by se to nepovedlo. Z me strany jsou vztahy chladne, takze tam to neresim, asi bych jim pribalila treba ultrazvuk k praní, ktere budu posilat pred vanoci a nebo do dárků. Kdy to rekne na sve strane pritel, je na nem, ale rikala jsem, ze bych chtela minimalne ty tri mesice pockat.