TP - Červen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
26.9.22 18:05

@Adelaiida určitě to vydrží nám všem :) :srdce: já beru akorát listovku a od doktora mám Gynprodyl jinak zatím s tehotenskyma vitaminama ještě počkám asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.22 18:26

Já beru také jen listovou a pak uvidíme po kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.9.22 05:14

Holky testujete se? Ja jsem dneska zas zkusila jestli sili ovsem. Zkusila jsem abfarmis a je tam strasne slabounka carka. nemate s tim testem zkisenost, od patku by t ta carka mela byt mnohem tlustejsi.. achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.9.22 05:33

@Adelaiida já také včera dělala test, ale já mám mamates a tenhle neznám. Kazdy test má jinak barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.9.22 06:12
@Míša Pe píše:
@Adelaiida já také včera dělala test, ale já mám mamates a tenhle neznám. Kazdy test má jinak barviva.

Mamatest mam taky ale strcila jsem tam kaca nakej jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.22 07:15

@Adelaiida @Míša Pe měla sem doma dvě krabicky mamatestu a ještě mi jeden zbývá na zítra na ráno, přece ho nevyhodim nevyužitej že jo :D :D a včera sem zkoušela i digital až odpoledne a už dál testovat nebudu. :)

Už máte někdo termín k Dr? Já furt premyšlim na kdy se objednat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.9.22 08:44

@Kajushkaa krásně ti testy sílí :palec: já mám také ještě krabičku mamatestu, také ho dodělám. Digital jsem si dělala v pátek a měla jsem tam 2-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.22 08:56

@Míša Pe já sem ten digital dělala včera odpoledne po 3 hodinách od předchozího WC, jinak ráno by asi bylo víc, ale na tom nezáleží důležitý je že testy krásné sílí a že prostě bude všechno v pořádku :) pociťuješ už nějaký příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.9.22 10:56

@Kajushkaa i já dělala test odpoledne. Žaludek mám občas jak na vodě a začínám být protivná. A ty máš nějaké příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.22 11:13

@Míša Pe občas mě bolí břicho jak při MS ale vždycky jen chvilku, jinak protivná sem taky pořád :lol: a přijde mi, že sem víc unavená, dřív sem šla spát v půl 12 a před 6 sem vstávala do práce a super a třeba dnes sem spala 8 hodin v kuse v noci a sem úplně hotová jako bych nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.9.22 12:06

@Kajushkaa tak to já jsem unavená dost večer, ale ráno vstávám i když nemusím už mezi 5 a 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.9.22 13:21

Tak holky já se k vám taky přidám 😊 test dělaný minulou středu. Doma mám už 2,5 letou holčičku a o tohohle prcka jsme se snažili 9 měsíců 🙏 vím že to oproti jiným není žádná doba ale už jsem byla pěkně nervózní.
Doktorovi jsem hned volala a objednal mě až na 11.10. jak to máte vy? U první dcery mě objednal hned za týden a teď taková doba :zed: nemůžu se dočkat snad je prcek v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.9.22 13:27

Ahoj holky … všechny nově příchozí vítám a gratuluju :srdce: :kytka:

Já měla včera večer horečku …a dneska rano už nic… no každopádně mi volala sestřenice ze má covid (viděli jsme se o víkendu ) takže si myslím, že budu taky pozitivní … fakt výborný načasování :,( volala jsem na gyndu a tam to neberou :nevim: tak se za mě modlete ať je vše ok :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.9.22 14:08

@Veronikamax určitě bude všechno v pořádku :) budu držet pěsti

@kublena mě se zatím doktorka neozvala tak nevím, objednavala mě vždycky na 6 týden, ale přemýšlím, že bych se teď nechala objednat později aby už bylo vidět srdíčko :srdce: tak uvidím asi to ale stejně nechám na doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.9.22 14:10

Já budu volat doktorce až příští čtvrtek, aby mě objednala až na 12.10. to už budu 6+6 dřív jít nechci a snad už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí