Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny nastávající maminky,
pokud vše klapne, přibude k nám na začátku května 2023 druhé děťátko.
Pojďme se podpořit, poradit a povídat si o pocitech, problémech a radostech těhotenství 😊
Jsme z Brna, je mi 26 a už mám chlapečka z července 2020. Tentokrát doufám v holčičku, tak uvidíme 😁 TP podle MS 5.5., podle ovulace 7.5. 😊
Příspěvek upraven 30.08.22 v 16:03
Ahoj, dneska jsem přesně 5+0. Zatím radši anonymně. Máme doma roční holčičku a chtěli by jsme ještě jedno dítě. První těhotenství šlo jako po másle a o to větší mám teď strach
. Ještě jsem se ani neobjednala k lékaři.
Co ty? Jak ti je? Jsi už objednaná na kontrolu? ![]()
Holky, já se k Vám přidám. Termín mám přelom duben/květen. Dnes jsem 5+5 a příznaky jen bolest prsou. Na prohlídku jdu v úterý až budu 6+0. Tak uvidíme, jestli to není brzy. Špatně jsem to před objednáním spočítala. Je to naše první, po roce snažení vymodlene ![]()
Ahoj, mi vychází termín porodu podle kalkulaček na 5.5.2023
letos v květnu jsem byla na revizi, tak by bylo krasne mít květen spojeny i s něčím jiným
bylo by to naše první dítě po roce a 3/4 snažení, tak snad to tentokrat dobre dopadne 🤞 můj doktor má dovolenou a k jinému nechci, takže jdu na kontrolu až 23.9., to bych měla byt 8+2, tak snad se do té doby nezblaznim ![]()
Já bych dnes dle MS měla být 4+2tt, zatím mě jen začínají bolet prsa a tlak v podbříšku. Ale ten hlad!!! 😂 To si od prvního nepamatuju, že bych měla furt hlad. 🤷🏼♀️
Na testu mám zatím spíš světlého ducha, ale před 3 dnama nebyl vidět téměř vůbec, takže čekám do pátku s dalším testem a pak bych se případně objednala k doktorce. Ale chci spíš až po 20.9., aby už bylo srdíčko ❤️️
Hezký den… tak já se k vám taky přidám. Termín dle poslední MS 5.5.2023.
@Ging tak to máme termín úplně stejne
já dneska byla na krvi na HCG, jsem 4+2 a hodnota 156 ![]()
Ahojky maminky
,
Mohu se k vám přidat?
Po cca 11 měsících máme úspěch
, naše první takže rady a názory se budou velice hodit… Čekala jsem kdy konečně bude skupinka
![]()
Ahojky,
já ještě úplně nevím jistě🙂jeden test pozitivní, ale až po delší době, tak dnes jdu pro další, mám 2 dny zpoždění a příznaky, že by to mělo přijít, žádné…Tak uvidíme.
Mám doma rok a třičtvrtě holčičku, tak uvidíme, jestli k ní přibude sourozenec.
U první jsme se snažili 9 měsícu a teď by to bylo napoprvé ![]()
Ahojky @martankaa
Potichu moc moc gratuluji
…
Vítám tě mezi námi…
Tak to je super, že snažení netrvalo dlouho ![]()
Závidím že už máš nějaké zkušenosti
…
Hoď jsem pak fotečku ![]()
Ahoj holky,
tak já se snad už mohu řadit mezi vás.. pevně v to doufám ![]()
K dr. objednáno příští týden, dnes výsledek testu viz foto. ![]()
Podle MS termín 3. 5. 2023 ![]()
Ahoj holky, tak já dneska první ultrazvuk 6+0 ale dle ovulace spíš 5+0, zatím jen gestacni váček. Ale je to v děloze a je to po roce snažení nakonec přirozeně
. Dostala jsem duphaston na pojistku a za dva týdny na kontrolu. Tak snad to bude ok
. Jinak zatím příznaky minimálně, jen mě bolí prsa a žaludek občas na vodě.
Já mám dle MS termín 2.5.2023. Na kontrolu jdu příští středu. To budu 6+3, tak jsem zvědavá. Jinak příznaky nemám skoro žádné stejně jako v prvním těhotenství.
Ahojky kočičky, to je krásné na to koukat
moc všem gratuluji! u nás podle MS termín 2.5.2023
…
Holky jlvy chodíte tak brzy k lékaři ja jdu až 14.9. A první den poslední MS 26.7.
Vůbec nevím jak se počítají týdny jak píšete
můžete mě to vysvětlit?
![]()
Omlouvám se nezkušená
vůbec jdu do toho po hlavě a nic nevím, nikdy jsem ani miminko neměla v ruce ![]()
@Anča93 stáhni si aplikaci těhotenství + 🙂
Počítá se to od prvního dne poslední menstruace.
My jedeme příští týden má dovču, tak se objednám až potom…
Jinak teda potvrzení z testu…