Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ženy❤️️ Já dnes asi 4+0, včera a předvčerem jsem teprve měla pozitivní testy. Mám doma chlapečka má rok a 3/4. Pořad tomu nevěřím, v pondělí zavolám na gyndu, ale máme a přítelem oba strach, aby vše bylo ok, pořad se bojím, že příjde ms nebo něco😏
Ahoj idu k vam, tp dle posledni ms 18.5. Uz mam 2 deti, holku a kluka 🙂
Ahoj děvčata, taky se k vám přidam. Termín porodu dle posledni MS 10.5
@ranni_ptace jinak jsem na tom podobně jako ty, jsem z Brna a doma už mám chlapečka, který se narodil v listopadu 2020 ![]()
Ahojky kočičky,
Vítám vás ve skupině a moc gratuluji
… Tak nám může dávat rady
![]()
@deni2912 držim palce, já mám taky strach, dnes jsem 5+3tt…ale co má být, to bude 🙂 A doma mám taky rok a třičtvrtě, ale holčičku 🙂
@martankaa a už jsi byla na první kontrole? Nebo kdy půjdeš? Já si tam zítra zavolám teprve😊
@deni2912 jdu až 13.9. Chtěla mě objednat příští týden, ale my jsme na dovče ![]()
@Anča93 píše:,
@misulinka27 to je mi moc líto, jste ale moc statečný! Držím palečky a věř že vše teď bude v pořádku.. Všem držím palečky…
Já jsem dnea trošku na měkko, ptala jsem se doma kdy to oznamíme a odpověď byla „co nejpozději” takže mi to přišlo jak když se za to stydí… Vůbec se za ty týdny ani nezeptá jak mi je prostě těžký nezájem… Je pravda že me nenechá nic tahat ale to je asi tak jediné… No ty chlapi jsou na hlavu..
No ten můj se zase ptá 10× denně jak mi je.jak se cítím atd…chápu že má o mě starost ale už to je zase moc ![]()
@Shen píše:
Tak holky u mě teď čekám co bude. Jsem 5tt-6tt, v úterý jen 11mm gestacni váček. Včera večer jsem začala trochu krvácet. Přes noc špinění a teď už nic. Jdu na kontrolu, jestli je to ok nebo ne. Duphaston beru 1-0-1. Tak držte palce. Je to naše vymodlene po roce snažení.
Držím pesti ![]()
Holky je tu taky někdo kdo nemůže spát? Já se v noci pořád budím..pořád mě šíleně bolí hlava…už třetí den jsem ve tři úplně vzhůru a už nezaberu…teď jsem už musela vstát a jít si udělat čaj a namazat rohlík jaký jsem měla šílený hlad
![]()
Příspěvek upraven 05.09.22 v 06:45
Dobré ráno,
@misulinka27 já mám hrozné sny
úplně jak skutečné ale děsivé
…
Jinak dnes ráno už mi nebylo nejlíp… To bude ještě zajímavé 50 kiláků odjíždím do práce ![]()
@proseccino @misulinka27 dobré ráno, taky skoro bez hladu, za to bych spala pořád
v neděli jsem si dala dva šlofíka po obědě a druhý po delší procházce a stejně mám pocit, že bych byla schopna to prospat celé ![]()
Dobré ráno, já jsem taky spíš nespavec, ale snažím se ležet co nejdyl to jde
ptz pak mám celý den na starost toho svýho raubira, který se nezastaví a k tomu ještě pejska… Takže celý den běháme po venku ![]()
No a jídlo do sebe nemůžu dostat, že všeho se mi navaluje ![]()
Holky, jaký si vaříte čaje?? Koupila jsem si medunku, koprivu a heřmánek… Ale nevím, jestli je mužů popíjet denně ![]()