TP Květen 2023

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
2.9.22 05:09
@proseccino píše:
@Ging tak to máme termín úplně stejne :dance: já dneska byla na krvi na HCG, jsem 4+2 a hodnota 156 :pankac:

Ahojky jsem tu taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.9.22 05:13

Ahoj holky jdu k vám…TP podle kalkulačky mi vychází na 17.5. dnes mám dostat ms, kterou už asi snad nedostanu.. už celý týden mi je všelijak a tuším to od pondělí…testy postupně sílily.. k Dr budu volat v pondělí…kvůli práci a mým problémům se zády chci jít co nejdříve na neschopenku.. mám tři děti už odrostlejší… s bývalým a nyní to je moje 5. Těhotenství…vloni nám s mým novým mužem miminko zemrelo :,( :andel: jo a už nejsem nejmladší :lol: takže si to chci pořádně naposled užít a moc si přejeme, aby vše vyšlo vporadku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.9.22 09:24

Ahojky maminky :*, jak vám je? Konečně máme pátek!! Ještě pár hodin vydržet…
Holky musím se s vámi podělit o zákon schválnosti :lol: :lol:
Dnes za mnou přišly vedoucí( má a z jiného oddělení) zda bych mohla zaškolit novou slečnu :oops:..
No jak jinak já hloupá řekla, že ano… Teď mě kouše svědomí, co když mi nebude dobře, co když budu unavená takhle jsem měla soukromí kolegyně z kanclu je dlouhodobě nemocná.. :poblion:… Jsem úplně blbá… Ale bylo líto vedoucí toho oddělení roky tam nemá slušného člověka, natož schopného…

@misulinka27moc tě vítám mezi náma!! :srdce: :srdce: :srdce: je mi moc líto co se ti přihodilo ale neboj vše bude v tentokrát v pořádku.. Vůbec na to teď nemysli co bylo bylo a měj radost co se děje teď…
Mě to upřímně zvedlo hrozně náladu, pořád se musím smát, pořád brečím no nálady ale jsem šťastná jak blecha… Rok se nám nedařilo, já měla zvýšený prolaktin brala prášky bylo mi šílené! 2 měsíce jsem marodila a jen jsem mohla ven začla si užívat koupání v řece, grilovačky a bum podařilo se takže jsem v sedmém neby! A snad bude vše v pořádku… Nejhorší jsou pro mě teď výmluvy :? Neumím lhát.. A dnes mě čeká další kolo jak odmítnout skleničku vína :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.9.22 09:29

@misulinka27 Ahoj, vítej! Velká gratulace ke krásné čárce a ať se mrňouskovi jen daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.9.22 09:32

@Anča93 já to mám jak na houpačce… včera ráno jsem se zvedala s nevolností, pak i zvracela snídani :roll:, dneska už je zase dobře. Nevím, jestli si to jen snažím vsugerovat, ale poprvé v životě mám pocit citlivých prsou a bolavých bradavek, je to takový zvláštní :mrgreen:

A jak dlouho takové zaškolení trvá, budete se o kancelář dělit dlouho? Je pravda, že v soukromí to člověk utají více, než když mu je pak zle a odbíhá, ale jak se znám, určitě bych na to kývla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.9.22 09:55
@Anča93 píše:
Ahojky maminky :*, jak vám je? Konečně máme pátek!! Ještě pár hodin vydržet…
Holky musím se s vámi podělit o zákon schválnosti :lol: :lol:
Dnes za mnou přišly vedoucí( má a z jiného oddělení) zda bych mohla zaškolit novou slečnu :oops:..
No jak jinak já hloupá řekla, že ano… Teď mě kouše svědomí, co když mi nebude dobře, co když budu unavená takhle jsem měla soukromí kolegyně z kanclu je dlouhodobě nemocná.. :poblion:… Jsem úplně blbá… Ale bylo líto vedoucí toho oddělení roky tam nemá slušného člověka, natož schopného…@misulinka27moc tě vítám mezi náma!! :srdce: :srdce: :srdce: je mi moc líto co se ti přihodilo ale neboj vše bude v tentokrát v pořádku.. Vůbec na to teď nemysli co bylo bylo a měj radost co se děje teď…
Mě to upřímně zvedlo hrozně náladu, pořád se musím smát, pořád brečím no nálady ale jsem šťastná jak blecha… Rok se nám nedařilo, já měla zvýšený prolaktin brala prášky bylo mi šílené! 2 měsíce jsem marodila a jen jsem mohla ven začla si užívat koupání v řece, grilovačky a bum podařilo se takže jsem v sedmém neby! A snad bude vše v pořádku… Nejhorší jsou pro mě teď výmluvy :? Neumím lhát.. A dnes mě čeká další kolo jak odmítnout skleničku vína :zed: :zed:

Děkuji moc…řekni že teď nepiješ, že si dáváš detox od alkoholu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.9.22 10:27

@fadlenka01 moc děkuji :srdce: jsem ráda, že nejsem jediná kdo by neodmítl 8o… Říkala jsem si tak poslední věc co pro úřad udělám :D… No snad měsíc doufám a do kanclu si jí nedám a snad to ani nikoho nenapadne :mrgreen:… Bylo mi líto té její vedoucí opravdu tam nemá celé roky rozumnou asistentku :(

@misulinka27 ano to mě také napadlo… Ve středu jsem se po vyvorání brambor vymluvila, že jsem stahaná a ještě pít tak ráno nevstanu :P… No a teď další výmluva 8o.. To lhaní mě zabíjí nejvíc… Ještě že už to není na koupání a neuvidí mě v plavkách :D :D :D to břicho mám opravdu jak když jím jen fazole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.9.22 10:31

@Anča93 Tak to snad nebude zlé, i když teda, u mě v kanceláři to kolegyně vytušila. Už jsem právě párkrát odběhla, ale máme mezi sebou hezký a vřelý vztah, tudíž mi to tolik nevadí, když tuší :lol:

Tak hlavně ať je ti dobře a zaučení proběhne hladce :hug:

Mimochodem s tím pitím souhlasím - je sranda furt něco vymýšlet. Já to většinou svedu na řízení, zatím to jde.. :) mimochodem, holky, když bude vše s drobečkem v pořádku, kdy tuhle novinku chcete oznámit rodině/blízkým/případně nějakému okolí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.9.22 11:01

Holky děkuji ta radu ohledně té aplikace :srdce: :srdce: je skvělá…
Mam otázku :think: :D opět nevím…
Když mi to píše 5+2 je to už řazeno do 6 týdne nebo do 5? V apce mi to nabízí vložit fotky a poznámky nejsem si jistá do jakého týdne to dávat :nevim:..

@fadlenka01 dobrá otázka! Tím že já mam rodiče na prd nehodlám jim to oznámit vůbec… Rodiče od přítele ty mám moc ráda a už bych jim to chtěla nejraději říct :srdce: ale je brzy.. Ale pokud bude vše v pořádku tak 14 kontrola a přítel narozeniny tak bych tam hned jela a sdělila jim to.. Ale jakým způsobem to vůbec nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.9.22 11:30

@Anča93 pokud to dobře chápu, tak jsi (jsme!) v právě probíhajícím 6. týdnu :hug:, ale ukončený je 5. týden a k tomu pár dní. Takže bych to dávala už do 6. :andel: snad tomu rozumím a předávám správné info :)

To máme dost podobné, těším se až to povíme rodině přítele, u mě je to komplikovanější (vyrůstala jsem totiž jen s tetou), ale myslím, že i tato strana rodiny bude mít radost. :)
Jen nechci předbíhat, člověk nikdy neví právě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.9.22 12:01
@fadlenka01 píše:
@Anča93 pokud to dobře chápu, tak jsi (jsme!) v právě probíhajícím 6. týdnu :hug:, ale ukončený je 5. týden a k tomu pár dní. Takže bych to dávala už do 6. :andel: snad tomu rozumím a předávám správné info :)To máme dost podobné, těším se až to povíme rodině přítele, u mě je to komplikovanější (vyrůstala jsem totiž jen s tetou), ale myslím, že i tato strana rodiny bude mít radost. :)
Jen nechci předbíhat, člověk nikdy neví právě… :roll:

Ano s týdny to je tak jak píšeš…když jste třeba 5+3 tak to je už 6 TT…to znamená 5 TT ukončeny + 3 dny

Příspěvek upraven 02.09.22 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.9.22 12:07
@fadlenka01 píše:
@Anča93 Tak to snad nebude zlé, i když teda, u mě v kanceláři to kolegyně vytušila. Už jsem právě párkrát odběhla, ale máme mezi sebou hezký a vřelý vztah, tudíž mi to tolik nevadí, když tuší :lol:

Tak hlavně ať je ti dobře a zaučení proběhne hladce :hug:

Mimochodem s tím pitím souhlasím - je sranda furt něco vymýšlet. Já to většinou svedu na řízení, zatím to jde.. :) mimochodem, holky, když bude vše s drobečkem v pořádku, kdy tuhle novinku chcete oznámit rodině/blízkým/případně nějakému okolí? :think:

Já to asi zatím určitě budu tajit a vymluvim se že mám neschopenku se zadama..všichni známý a příbuzní vědí že s nima mám problémy…no a jinak to oznamime asi až po plodovce… To už stejně asi neutajim..ptz břicho mi rostlo vždy rychle..ale určitě nikomu nebudu říkat přesný termín porodu a ani pohlaví a nějaké detaily…nechci zažít to, co vloni…vrátit se z porodnice bez miminka a všude zvědavé sousedky. Otázky kde máme miminko a co se stalo. :? Nikomu tohle nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
2.9.22 12:47

@misulinka27 to je strasny :,( a co se stalo? Teda jestli nechceš, neodpovídej…
Každopádně teď moc držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.9.22 13:14
@martankaa píše:
@misulinka27 to je strasny :,( a co se stalo? Teda jestli nechceš, neodpovídej…
Každopádně teď moc držím palce! :srdce:

Narodil se s vážnou genetickou vadou o které jsme do poslední chvíle bohužel nevěděli. Měl vzacnou formu DS. První screening vyšel negativní, vzhledem k věku jsem podstoupila genetické krevní testy které vyšly taky negativní…ultrazvuky do poslední chvíle byly ok…až ke konci se začaly objevovat odchylky ve vývoji orgánů…narodil se císařem o měsíc dřív a bohužel mu nefungovaly správně životní funkce. lymfaticky systém. Jinak vypadal jako krásné zdravé miminko.meli jsme ho na jipce..každý druhý den za ním jezdili.dr si s ním nevěděli rady různá vyšetření podstupil, všechny možný léky a nic nezabralo. Selhávaly orgány. Byl na ventilátoru ani dýchat sám nemohl :,(.nakonec jsme se domluvili na ukončení…po 7 mi týdnech pekla a po vánočních svátcích…nejhorší naše vánoce v životě. Místo abychom se radovali doma pod stromečkem všichni jsme věděli že nám umře. Ale nakonec jsme rádi že jsme mu dali šanci na život a že aspoň chvíli mohl být snami. Bojoval jak mohl drobeček. Oba jsme pak byli na genetice a jsme oba zdraví..byla to blbá náhoda :zed: vytáhli jsme si černého Petra. Proto doufáme že teď už se na nás obrátilo štěstíčko..i jsem otěhotněla brzy…druhý měsíc snažení :hug: a zatím mi je docela dobře..oproti minule. Tak uvidíme..každopádně to rozhodně nebudu rozhlašovat brzy a nikomu říkat nějaké detaily. Po té zkušenosti co máme už vím že cokoliv se může stát a nic není jisté… Jo a určitě co nejdříve půjdu na plodovku, iKdyž ani ta není 100% ale těm testům z krve už nevěříme vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
2.9.22 14:36

@misulinka27 To je mně líto. Neumím si to ani představit :( :hug:

Jinak my čekáme druhé. První jsme oznamovali v 10 tt. Teď bych to klidně tajila až do druhého screeningu, jenže budu kvůli kontrolám potřebovat častější hlídání a asi stejně začnou něco tušit. Takže možná to riskneme zase brzy. S rodinou máme dobré vztahy, takže mi nevadí, že by o případném potratu věděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí