Poradna duly
Jana Čurdová
@proseccino píše:
@misulinka27 já taky 23.9. jako @ranni_ptace (už jenom 2 týdny, letí to![]()
), budu taky 8+0
vidět by mělo byt vše… jdu až po termínu kdy minule těhotenství skončilo, at se nestresuju, ze ještě není srdíčko atd…
Jasný…já se nestresuju…co se má stát stane a po tom co jsme si prožili věřím že to bude ted vporadku.. ![]()
@proseccino píše:
@misulinka27 já taky 23.9. jako @ranni_ptace (už jenom 2 týdny, letí to![]()
), budu taky 8+0
vidět by mělo byt vše… jdu až po termínu kdy minule těhotenství skončilo, at se nestresuju, ze ještě není srdíčko atd…
Ja kdybych nepotřebovala neschopenku hnedka tak bych tam taky nesla tak brzo. ![]()
Tak já už mám 1.kontrolu zasebou, jsem 5+4tt a prý je to ještě hodně brzo, potvrdila mi gestační váček a za 12dnů jdu na další kontrolu. Zřejmě budu chodit častěji kvůli těm injekcím, utrogestanu a prednisonu. A nějak po 16tt by mě prý ještě poslala na hematologii ![]()
@misulinka27 já jdu ve středu 14.9 a budu 5+5, jdu takhle brzo, protože ty potraty a u syna jsem měla utrogestan a chodila jsem na infuze intralipidu. Tak uvidíme, co už bude vidět
@luc86 píše:
@misulinka27 já jdu ve středu 14.9 a budu 5+5, jdu takhle brzo, protože ty potraty a u syna jsem měla utrogestan a chodila jsem na infuze intralipidu. Tak uvidíme, co už bude vidět
Tak přeji ať je vše vporadku…já jdu taky brzo…první kontrola 3+5 to ještě nic neviděl, druhá kontrola budu 4+6
@Lenishka píše:
Tak já už mám 1.kontrolu zasebou, jsem 5+4tt a prý je to ještě hodně brzo, potvrdila mi gestační váček a za 12dnů jdu na další kontrolu. Zřejmě budu chodit častěji kvůli těm injekcím, utrogestanu a prednisonu. A nějak po 16tt by mě prý ještě poslala na hematologii
Já jdu příští týden taky v 5+4, úplně mě štve, že mě sestřička objednala tak brzo, neptala se na poslední ms, jen jsem rekla, že mám pozitivní testy.. a když nebude vidět srdíčko ještě, jakože asi ne, tak akorát zbytečný stres a cesta😄 😕
@penalda doufám v to
ale mám trochu strach. Přece jen jenom gestační váček v tomto týdnu je celkem málo.. nezbývá mi nic než věřit v zázrak ![]()
@deni2912 přesně jak říkáš. Čekala jsem, že se mi po prohlídce uleví a opak je pravdou
ale přeji, ať slyšíš lepší zprávy ![]()
@Lenishka a neměla si prostě jen později ovulaci.
Když Dr. říká, že nález odpovídá tak je určitě vše ok. ![]()
@penalda ovulace byla cca 16.8.a dr říkala, že kdyby to byl už sedmý týden, tak by ten nález byl špatně, že to odpovídá tak 4 týden a já jsem 5+4tt, takže moc mě to neuklidnilo, ale uvidíme, stejně to neovlivním ![]()
@Lenishka aha tak každopádně držím pěsti ať to dobře dopadne. ![]()
Ahojky já byla na kontrole podle MS 4+6, jsem po IVF.. Na uzv gestacni váček a zloutkov váček… Plod tam ještě nebyl, trošku mě to taky znervoznilo, ptz u posledního IVF jsem byla o den později a byl i plod
každopádně další kontrola 20.9
kdybych nemusela, taky bych tak brzo nešla… Ale aspoň mám jistotu, že je to v děloze ![]()
@Wenndy..88 píše:
Ahojky já byla na kontrole podle MS 4+6, jsem po IVF.. Na uzv gestacni váček a zloutkov váček… Plod tam ještě nebyl, trošku mě to taky znervoznilo, ptz u posledního IVF jsem byla o den později a byl i plodkaždopádně další kontrola 20.9
kdybych nemusela, taky bych tak brzo nešla… Ale aspoň mám jistotu, že je to v děloze
To bude určitě dobré ![]()