TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
8.9.22 15:56

Holky jste taky tak nafouklé? Já mám břicho jak balon.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.9.22 15:59

Ahojky kočičky…
Tak jak vám všem je?
Kontrolu mám 14.9. A budu 7+1 a těším se jak malá holka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
8.9.22 16:47

@Wenndy..88 já jsem u ivf byla na první kontrole 19 dnů po transferu a taky byl jen váček. Pak jsem byla “až” v 7+4 a to už bylo všechno
Určitě to tak bude i u tebe
@misulinka27 No já jsem z toho celkem ve stresu, ale stejně to neovlivním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
8.9.22 16:48

@misulinka27 tak já mám tlustý břicho tak jak tak :mrgreen: ale už jsem si objednala kalhoty v pase na gumu :mrgreen:
@Anča93 já jdu taky 14.9, ale mám z toho spíš strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.9.22 16:53
@luc86 píše:
@misulinka27 tak já mám tlustý břicho tak jak tak :mrgreen: ale už jsem si objednala kalhoty v pase na gumu :mrgreen:
@Anča93 já jdu taky 14.9, ale mám z toho spíš strach

Já mám taky břicho…ještě mi nestačilo pomalu splasknout po minulem tehu a teď mi přijde že jsem víc nafouklá a to už brzo nezamaskuju…IKdyž ještě že bude brzo podzim a bude se nosit bunda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
8.9.22 16:57

@misulinka27 přesně v to spoléhám, mikiny, svetry a bundy :mrgreen: to já to první zhubla, ale přes léto jsem se vyžrala a jsem jako prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.9.22 17:01
@luc86 píše:
@misulinka27 přesně v to spoléhám, mikiny, svetry a bundy :mrgreen: to já to první zhubla, ale přes léto jsem se vyžrala a jsem jako prase :zed:

Tak já po prvním zhubla taky rychle a všechno…ale po čtvrtém tehu to břicho už moc nejde :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.9.22 18:40

@luc86 tak to budeme mít obě nervy ten samý den :oops:..
Jinak holky břicho mám také šílené jsem z toho nešťastná :( nosím volná trička jinak by to všem došlo hned… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.9.22 19:03

@luc86 tak to jsi mě uklidnila :andel: @misulinka27 jj moje břicho je příšerně nafoukly, jak v 5 měsíci :D ještě, že už je podzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.9.22 19:10

Ahooj holky :)

Tak už jsem snad zahnala průjem i zvracení, ty křeče byly neskutečný, teplota lítala až k 38, tak snad to bude už dobré.. oblíbená kratochvíle to zrovna není :nevim:

Dr. podle utz říkal, že toho ještě moc nevidí a ze tipuje hodně posunutou ovulaci. Sestřička mě objednavala podle terminu MS a s tímhle se asi nepočítalo :D Podle sliznice se to tváří příznivě, chtěl brát krev, ale potom to zavrhl, že mám znovu v týdnu přijít na utz a že už by měl byt vidět :kytka: snad bude vše jak má byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 06:33
@Wenndy..88 píše:
@luc86 tak to jsi mě uklidnila :andel: @misulinka27 jj moje břicho je příšerně nafoukly, jak v 5 měsíci :D ještě, že už je podzim :palec:

Klid..vypadám taky jak v pátým měsíci… :lol: a to jsem teprve v 5.tt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 06:35
@fadlenka01 píše:
Ahooj holky :)

Tak už jsem snad zahnala průjem i zvracení, ty křeče byly neskutečný, teplota lítala až k 38, tak snad to bude už dobré.. oblíbená kratochvíle to zrovna není :nevim:

Dr. podle utz říkal, že toho ještě moc nevidí a ze tipuje hodně posunutou ovulaci. Sestřička mě objednavala podle terminu MS a s tímhle se asi nepočítalo :D Podle sliznice se to tváří příznivě, chtěl brát krev, ale potom to zavrhl, že mám znovu v týdnu přijít na utz a že už by měl byt vidět :kytka: snad bude vše jak má byt.

Držím pěsti…to určitě bude dobre..já taky čekám..minule jen zvětšená sliznice..teď jdu v úterý..snad už bude něco vidět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 06:37
@luc86 píše:
@Wenndy..88 já jsem u ivf byla na první kontrole 19 dnů po transferu a taky byl jen váček. Pak jsem byla “až” v 7+4 a to už bylo všechno
Určitě to tak bude i u tebe
@misulinka27 No já jsem z toho celkem ve stresu, ale stejně to neovlivním :nevim:

Právě že to neovlivnime…a musime doufat a věřit že to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
9.9.22 07:43
@misulinka27 píše:
Tak já po prvním zhubla taky rychle a všechno…ale po čtvrtém tehu to břicho už moc nejde :P :lol: :lol: :lol:

Hele vždyť je vlastně úplně jedno, jaký je břicho, hlavně aby bylo miminko zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.9.22 08:06

@luc86 to je pravda. To co se nám stalo vloni už nechci zažít :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie