Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky kočičky…
Tak jak vám všem je?
Kontrolu mám 14.9. A budu 7+1 a těším se jak malá holka
…
@Wenndy..88 já jsem u ivf byla na první kontrole 19 dnů po transferu a taky byl jen váček. Pak jsem byla “až” v 7+4 a to už bylo všechno
Určitě to tak bude i u tebe
@misulinka27 No já jsem z toho celkem ve stresu, ale stejně to neovlivním ![]()
@misulinka27 tak já mám tlustý břicho tak jak tak
ale už jsem si objednala kalhoty v pase na gumu ![]()
@Anča93 já jdu taky 14.9, ale mám z toho spíš strach
@luc86 píše:
@misulinka27 tak já mám tlustý břicho tak jak takale už jsem si objednala kalhoty v pase na gumu
@Anča93 já jdu taky 14.9, ale mám z toho spíš strach
Já mám taky břicho…ještě mi nestačilo pomalu splasknout po minulem tehu a teď mi přijde že jsem víc nafouklá a to už brzo nezamaskuju…IKdyž ještě že bude brzo podzim a bude se nosit bunda ![]()
@misulinka27 přesně v to spoléhám, mikiny, svetry a bundy
to já to první zhubla, ale přes léto jsem se vyžrala a jsem jako prase ![]()
@luc86 píše:
@misulinka27 přesně v to spoléhám, mikiny, svetry a bundyto já to první zhubla, ale přes léto jsem se vyžrala a jsem jako prase
Tak já po prvním zhubla taky rychle a všechno…ale po čtvrtém tehu to břicho už moc nejde
![]()
@luc86 tak to budeme mít obě nervy ten samý den
..
Jinak holky břicho mám také šílené jsem z toho nešťastná
nosím volná trička jinak by to všem došlo hned… ![]()
@luc86 tak to jsi mě uklidnila
@misulinka27 jj moje břicho je příšerně nafoukly, jak v 5 měsíci
ještě, že už je podzim ![]()
Ahooj holky ![]()
Tak už jsem snad zahnala průjem i zvracení, ty křeče byly neskutečný, teplota lítala až k 38, tak snad to bude už dobré.. oblíbená kratochvíle to zrovna není ![]()
Dr. podle utz říkal, že toho ještě moc nevidí a ze tipuje hodně posunutou ovulaci. Sestřička mě objednavala podle terminu MS a s tímhle se asi nepočítalo
Podle sliznice se to tváří příznivě, chtěl brát krev, ale potom to zavrhl, že mám znovu v týdnu přijít na utz a že už by měl byt vidět
snad bude vše jak má byt.
@Wenndy..88 píše:
@luc86 tak to jsi mě uklidnila@misulinka27 jj moje břicho je příšerně nafoukly, jak v 5 měsíci
ještě, že už je podzim
Klid..vypadám taky jak v pátým měsíci…
a to jsem teprve v 5.tt
![]()
@fadlenka01 píše:
Ahooj holky![]()
Tak už jsem snad zahnala průjem i zvracení, ty křeče byly neskutečný, teplota lítala až k 38, tak snad to bude už dobré.. oblíbená kratochvíle to zrovna není
Dr. podle utz říkal, že toho ještě moc nevidí a ze tipuje hodně posunutou ovulaci. Sestřička mě objednavala podle terminu MS a s tímhle se asi nepočítaloPodle sliznice se to tváří příznivě, chtěl brát krev, ale potom to zavrhl, že mám znovu v týdnu přijít na utz a že už by měl byt vidět
snad bude vše jak má byt.
Držím pěsti…to určitě bude dobre..já taky čekám..minule jen zvětšená sliznice..teď jdu v úterý..snad už bude něco vidět ![]()
@luc86 píše:
@Wenndy..88 já jsem u ivf byla na první kontrole 19 dnů po transferu a taky byl jen váček. Pak jsem byla “až” v 7+4 a to už bylo všechno
Určitě to tak bude i u tebe
@misulinka27 No já jsem z toho celkem ve stresu, ale stejně to neovlivním
Právě že to neovlivnime…a musime doufat a věřit že to bude dobré ![]()
@misulinka27 píše:
Tak já po prvním zhubla taky rychle a všechno…ale po čtvrtém tehu to břicho už moc nejde![]()
![]()
![]()
Hele vždyť je vlastně úplně jedno, jaký je břicho, hlavně aby bylo miminko zdravé ![]()
@luc86 to je pravda. To co se nám stalo vloni už nechci zažít
![]()