TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
13.9.22 10:37
@Elíseček píše:
@misulinka27 Vím, že pak pro změnu mi bude něco jiného :lol: :lol: :lol: ale fyzickou bolest zvládám líp :mrgreen: pro mě vždycky byly nejhorší tyhle žaludeční problémy :zed: :lol:

Jo to mi povidej…já měla minule tříměsíční kocovinu a teď to taky není o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.9.22 11:10

Holky, jdu si pro radu… mám trošku strach. Dneska jsem poprvé na intimce našla krev… ale ne červenou, ale spíš do hněda, takové větší fleky.. ani to nezapacha jako klasická krev - jestli mě chápete. Vyděsilo mě to, od poslední MS (27.7.) jsem nenašla ani flicek kromě výtoku… (Omlouvám se za detailní popis)

Mohl by to třeba udělat utrogestan, který zavádím nebo to je hloupost? Mate zkušenost? Bojím se, zda to není začínající potrat, ale co vím, tam bývá krev rudá? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.9.22 11:15

@fadlenka01 taky jsem v sobotu trošku zašpinila. Jen 3 kapky. Od té doby ani 1 kapička. Co jsem tak zjišťovala, tak 50 % těhotných s tím má zkušenost. Dokonce některé špinili celé těhotenství. Jestli tě nic nebolí, tak to jen hlídej. Kdyby se rozjela krev, tak pak pohotovost. Děloha se zvětšuje, je více prokrvená, může prasknout cévka. Někdy je to i z větší námahy. Já se snažím více odpočívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
13.9.22 12:41

@Cekk mně teda Dr dnes řekla, že kojit můžu dál 🙈 😁uvidím, jak to půjde no.jsem připravena skončit kdyžtak…ale nemyslím si, že to škodí…spíš je to náročný, všichni si pak berou živiny a nám zbyde málo…tak pak větší únava s tak, si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
13.9.22 12:56

Dnes kontrola a naštěstí vše dobrý…vychází to přesně dle posl ms na 6+5tt. srdicko tluče a vše ok. dalsi kontrola za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
13.9.22 13:44

@martankaa gratuluju k úspěšné kontrole. :srdce: Mě to čeká poprvé v pondělí a už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.9.22 14:42

@martankaa gratuluji!! :srdce: :srdce: skvělá zpráva…
Já jsem nervní už dnes :( :,( jsem zvědavá co budu dělat ráno před kontrolou :zed:… Tam strachy ani nepůjdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.9.22 14:47

@Anča93 Jdeš zítra? :kytka: V kolik hodin? Já jdu po osmé hodině, jsem tady zvědavá a zároveň nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.9.22 17:19

@fadlenka01 zítra v 8 hodin :oops:… Než abych se těšila se bojím…

Holky otázka.. Na přítele něco leze :,(… Nějaké opatření? Covid test mu vyšel negativní… Mě by kleplo.. 3 týdny kolem něho lítám že oslava, od pondělí jsem měla mít klid a přišlo tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
13.9.22 17:37
@fadlenka01 píše:
Holky, jdu si pro radu… mám trošku strach. Dneska jsem poprvé na intimce našla krev… ale ne červenou, ale spíš do hněda, takové větší fleky.. ani to nezapacha jako klasická krev - jestli mě chápete. Vyděsilo mě to, od poslední MS (27.7.) jsem nenašla ani flicek kromě výtoku… (Omlouvám se za detailní popis)Mohl by to třeba udělat utrogestan, který zavádím nebo to je hloupost? Mate zkušenost? Bojím se, zda to není začínající potrat, ale co vím, tam bývá krev rudá? :roll:

Taky jsem dnes trošku zaspinila..pokud to není vyloženě krev tak to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
13.9.22 17:43

Tak mám dnes po kontrole…4+6 potvrzeno těhotenství v děloze :palec: krásný žloutkový Vaček.. kontrola za 14 dni..to snad bude srdíčko a vše vpořadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
13.9.22 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.9.22 20:29
@Cekk píše:
Mě včera mudr říkal, že kojit už teď není dobré pro tělo. Ale mám 2,5letou. Že prý by mě tehotenstvi a kojení úplně zničilo. Tak nevím. Slyšela jsem to poprvé.

No já kojim dvakrát denně a ještě mu to omezuju, protože on by na nich visel a dudlal klidně hodinu 😁 myslím si, že už i mlika mám prd, spíš je to pro něho mazlení po probuzení.
Zatím teda držím, ikdyz se mi přitom kroutí prsty na nohách a doufám, že to brzo přejde, na začátku jsme totiž s kojením měli problém a ráda bych kojila tandemem, aby laktaci udržoval pro druhý, kdyby byl zase problém 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
14.9.22 06:53

Dobré ráno, holky :kytka:
Opatrně se k vám přidám, dnes jsem 9 den po ket 4+0
Snad nic nezakrikni
Termín asi 24.5.
Dnešní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.9.22 07:39

@nenala ahoj, moc gratuluji, krásná carecka :srdce: dneska jsi testovala po prvé? Já jsem taky po KET ;) 20.9 jdu na UZV, snad bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí