TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
15.9.22 11:56

Holky tak já dnes na kontrole vše Ok, 5mm dutinka, za 14 dní znovu to už musí být ❤️️ Tak snad, dalo mi to pozitivní energii 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
15.9.22 12:37

@Lenishka já doufám, že to bude v pořádku :andel:
@misulinka27 lež, odpočívej. Hlavně že je miminko v pořádku
@Anča93 je to porodnice v Mělníce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.9.22 15:02

@Lenishka achjo, to mě mrzí, já to přesně takhle poznala v květnu :,( drz se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 15:57

Ahoj holky,
tak já zjistila že k nám přibyde druhé mimi v květnu. No doma máme 9m kluka, tak bude zábava. Zatím čekám jestli se udrží, mám za sebou i jednou SP a pořád si říkám, aby se něco nepo.. I když z druhého těhu máme pěkné mimo. Čárka sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.9.22 16:04

Ahoj, tak já se loučím. V pondělí jdu na vyčištění. Embrio se nevyvíjí a je celé atypické. Žádná srdeční akce, nepravidelný tvar, dva žloutkové váčky, hematom,… :,( Modlím se, aby to přes víkend odešlo samo, to se prý ani nemusí čekat s dalším otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.9.22 16:43

@proseccino že to jde vycítit, moc mi to nikdo nevěří :? furt dumám, zda tam zítra ráno jít :think: abych nebyla za nějakou blbku :(
@Nicole 1234 to mi je moc líto :,( myslím, že se k tobě přidám :( ale já jít na revizi odmítám, budu čekat, až se s tím tělo popere samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.9.22 17:03
@Nicole 1234 píše:
Ahoj, tak já se loučím. V pondělí jdu na vyčištění. Embrio se nevyvíjí a je celé atypické. Žádná srdeční akce, nepravidelný tvar, dva žloutkové váčky, hematom,… :,( Modlím se, aby to přes víkend odešlo samo, to se prý ani nemusí čekat s dalším otěhotněním.
@Nicole 1234 píše:
@Nicole 1234 píše:

To mě mrzi :( drz se. Zkus nějake babské rady na spuštění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.9.22 18:16

@Lenishka mi bylo v sobotu šíleně zle, a od neděle žádné příznaky, v pondělí slabší test.. proste jsem “věděla”, ze je něco špatně a šla takhle za doktorem, který mi to potvrdil… byt tebou, tak bych šla, ať tě aspoň zkontroluje…. Já nakonec skončila na revizi, začala jsem hodně krvacet a mít bolesti (jedno nevyvijejici se embryo bylo v děloze, druhé bylo mimo dělohu), jinak bych čekala, ať si tělo zkusí poradit samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.9.22 18:38

@luc86 to jako fakt? 8o 8o to mám kousek!! Rodila tam 2019 kámoška.. A také jsi to chválila ;)… Byla to moje 2 možnost 8) ale teď jsem četla, že spousta sestřiček a lékařů odešla do Roudnice nad Labem… :?

@Nicole 1234 moc mě to mrzí ale určitě se zadaří brzy!! Dej nám pak zprávu :srdce: posílám pusinky a sílu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 18:55

@Nicole 1234 já prodělala SP, tělo vyloučilo samo vše. Nemusela jsem ani na revizi, snažili jsme se hned a vyšlo to. Neztrácej naději :) říká se, že lepší než aby dítě mělo vývojovou vadu. Posílám pozitivní energii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
15.9.22 19:13

@Anča93 roudnici už mám daleko, moje porodní asistentka tam je pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
15.9.22 19:15

@Nicole 1234 :( myslím na tebe…ale věř :andel: i když to teď bolí, až budeš mít v náručí miminko tak bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
15.9.22 20:54

@Nicole 1234 to mě mrzí, drž se a určitě se brzy zadari znova :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.9.22 21:54

Děkuji, jste hodné. Dala jsem si kontryhel, svařák a horkou vanu. A samozřejmě vysadila Duphaston, který jsem měla kvůli hematomu na udržení těhotenství. Moc ale v SP nedoufam, protože do pondělí moc času není :(
Každopádně jsem se svěřila tchýni a mamce, i kdyz o těhotenství nevěděli, a ulevilo se mi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.9.22 05:04

Dobré ráno kočičko,
Tak patek už jsem dnes jak zombík :lol:..
A jak vy se cítíte?

@luc86 to ti moc moc závidím mít tohke tak jsem nejšťastnější :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí