TP Květen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2945
19.9.22 20:10
@Kyslíková píše:
Ahoj, pridam se k vam…dneska jsem odhadem 6+4 a prvni kontrolu mam ve stredu. Druhe dite - prirozene a to jsme se snazili 6 let pres IVF. Tak tomu zatim moc neverime. I kdyz rano je mi teda fest zle. Dneska jsem si ublinkla po ceste do prace. :oops: :D A taky me dost taha bricho a jde mi to az do stehen. Obcas pomuze horcik, jindy to musim pretrpet :? Tohle s klukem vubec neznam :roll: Taky uz ti bylo pred 8 lety. Jediny, co porad pomaha je rano hned studenej banan :lol:

Jeee to je jako u nás, syn po x letech snažení z ivf a teď přirozeně. “Snažili jsme se o druhé 3 roky…na další ivf jsem už nechtěla. Takže tomu taky nevěřím pořád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
19.9.22 22:44

@luc86 My jsme byli na poslednim transferu loni v listopadu a kdyz se nechytilo, tak jsme si rekli konec a rozdala jsem uz i skoro vsechny veci po klukovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
19.9.22 22:51

@Kyslíková já taky nemám po synovi nic…nějak jsem nedoufala že se to povede :mrgreen: se synem jsme měli jen jedno embryo, ještě špatná kvalita, že kdyby bylo jiné tak nám ho ani nedali a ono se to povedlo. Ale byl to takovej stres, že jsem odmítla to prožívat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.9.22 09:24

Mě je zle, sice nezvracim, ale natahuje mě a brka se mi skoro furt :cert: chuť k jídlu nemám, zato mám dole 4kg :lol: na první kontrolu jdu b pátek, měla bych byt 8+1 a nervózní už jsem z toho šíleně, místo abych se těšila se bojím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.9.22 09:49

Tak mám po kontrole.
Miminko je v pořádku, podle UZV 7+1, podle MS 7+2. :srdce: bije
Strašně se mi ulevilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.9.22 09:50
@proseccino píše:
Mě je zle, sice nezvracim, ale natahuje mě a brka se mi skoro furt :cert: chuť k jídlu nemám, zato mám dole 4kg :lol: na první kontrolu jdu b pátek, měla bych byt 8+1 a nervózní už jsem z toho šíleně, místo abych se těšila se bojím :?

Taky jdu v pátek, budu 8+0, ale já se teda hrozně těším. Že už budu konečně vědět, na čem jsem 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
20.9.22 14:59

Ja jsem dneska ráno poprvé :poblion: doufám že to nebude každý den :lol: já jdu na :srdce: příští úterý…už aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.9.22 16:17

@ranni_ptace já se děsím toho, ze uslysime zase špatnou zprávu… nechci si to ani pripoustet, ale strach mám 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
20.9.22 17:40

@proseccino ani nemluv, já mám dnes pocit, že je to blbý, jsem protivná…zítra a v pátek si asi zajdu na krev 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.9.22 20:38

@misulinka27

Ahoj, dnes jsem byla na ultrazvuku, rano jsem začala trochu krvácet, teda spíš špinit. na ultrazvuku nic nebylo vidět tak mě vzali krev. odpoledne mi volali ze hcg 176, takže ve čtvrtek do nemocnice. podezreni na mimoděložní těhotenství 😞. budou mi ještě nabírat krev jestli to stoupá a ultrazvuk jestli tam už něco bude.mam ještě malou naději ze jsem měla ovulaci déle než jsem myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
21.9.22 06:07
@Miri137 píše:
Ahoj, dnes jsem byla na ultrazvuku, rano jsem začala trochu krvácet, teda spíš špinit. na ultrazvuku nic nebylo vidět tak mě vzali krev. odpoledne mi volali ze hcg 176, takže ve čtvrtek do nemocnice. podezreni na mimoděložní těhotenství 😞. budou mi ještě nabírat krev jestli to stoupá a ultrazvuk jestli tam už něco bude.mam ještě malou naději ze jsem měla ovulaci déle než jsem myslela…

Je to mě mrzí..držím pěsti aby to tak nebylo. Dej vědět. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
21.9.22 10:00

@misulinka27

Ahoj určitě dám, snažím se být v klidu ale moc to nejde. nevedomost je děsná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
22.9.22 08:24

Dobré ráno.
Dneska někdo kontrola ať v té nervozitě nejsem sama? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3292
22.9.22 08:26

A ještě jeden dotaz. Jak jdou smazat metriky? Byla jsem tu vic s prvnim dítětem, na druhe jsem ani metrik nemela a s otcem děti nejsme uz 2,5 roku. A strašně mi pijou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.9.22 09:33

@Ging držím pěsti :srdce: Jinak myslím, že je to v nastavení zobrazení podpisů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí