Poradna duly
Jana Čurdová
@Kyslíková píše:
Ahoj, pridam se k vam…dneska jsem odhadem 6+4 a prvni kontrolu mam ve stredu. Druhe dite - prirozene a to jsme se snazili 6 let pres IVF. Tak tomu zatim moc neverime. I kdyz rano je mi teda fest zle. Dneska jsem si ublinkla po ceste do prace.![]()
A taky me dost taha bricho a jde mi to az do stehen. Obcas pomuze horcik, jindy to musim pretrpet
Tohle s klukem vubec neznam
Taky uz ti bylo pred 8 lety. Jediny, co porad pomaha je rano hned studenej banan
Jeee to je jako u nás, syn po x letech snažení z ivf a teď přirozeně. “Snažili jsme se o druhé 3 roky…na další ivf jsem už nechtěla. Takže tomu taky nevěřím pořád ![]()
@luc86 My jsme byli na poslednim transferu loni v listopadu a kdyz se nechytilo, tak jsme si rekli konec a rozdala jsem uz i skoro vsechny veci po klukovi
![]()
@Kyslíková já taky nemám po synovi nic…nějak jsem nedoufala že se to povede
se synem jsme měli jen jedno embryo, ještě špatná kvalita, že kdyby bylo jiné tak nám ho ani nedali a ono se to povedlo. Ale byl to takovej stres, že jsem odmítla to prožívat znovu
Mě je zle, sice nezvracim, ale natahuje mě a brka se mi skoro furt
chuť k jídlu nemám, zato mám dole 4kg
na první kontrolu jdu b pátek, měla bych byt 8+1 a nervózní už jsem z toho šíleně, místo abych se těšila se bojím ![]()
Tak mám po kontrole.
Miminko je v pořádku, podle UZV 7+1, podle MS 7+2.
bije
Strašně se mi ulevilo ![]()
@proseccino píše:
Mě je zle, sice nezvracim, ale natahuje mě a brka se mi skoro furtchuť k jídlu nemám, zato mám dole 4kg
na první kontrolu jdu b pátek, měla bych byt 8+1 a nervózní už jsem z toho šíleně, místo abych se těšila se bojím
Taky jdu v pátek, budu 8+0, ale já se teda hrozně těším. Že už budu konečně vědět, na čem jsem 🙏
Ja jsem dneska ráno poprvé
doufám že to nebude každý den
já jdu na
příští úterý…už aby to bylo ![]()
@ranni_ptace já se děsím toho, ze uslysime zase špatnou zprávu… nechci si to ani pripoustet, ale strach mám 🙈
@proseccino ani nemluv, já mám dnes pocit, že je to blbý, jsem protivná…zítra a v pátek si asi zajdu na krev 🤷🏻♀️
Ahoj, dnes jsem byla na ultrazvuku, rano jsem začala trochu krvácet, teda spíš špinit. na ultrazvuku nic nebylo vidět tak mě vzali krev. odpoledne mi volali ze hcg 176, takže ve čtvrtek do nemocnice. podezreni na mimoděložní těhotenství 😞. budou mi ještě nabírat krev jestli to stoupá a ultrazvuk jestli tam už něco bude.mam ještě malou naději ze jsem měla ovulaci déle než jsem myslela…
@Miri137 píše:
Ahoj, dnes jsem byla na ultrazvuku, rano jsem začala trochu krvácet, teda spíš špinit. na ultrazvuku nic nebylo vidět tak mě vzali krev. odpoledne mi volali ze hcg 176, takže ve čtvrtek do nemocnice. podezreni na mimoděložní těhotenství 😞. budou mi ještě nabírat krev jestli to stoupá a ultrazvuk jestli tam už něco bude.mam ještě malou naději ze jsem měla ovulaci déle než jsem myslela…
Je to mě mrzí..držím pěsti aby to tak nebylo. Dej vědět.
![]()
Ahoj určitě dám, snažím se být v klidu ale moc to nejde. nevedomost je děsná ![]()
Dobré ráno.
Dneska někdo kontrola ať v té nervozitě nejsem sama? ![]()
A ještě jeden dotaz. Jak jdou smazat metriky? Byla jsem tu vic s prvnim dítětem, na druhe jsem ani metrik nemela a s otcem děti nejsme uz 2,5 roku. A strašně mi pijou krev.
@Ging držím pěsti
Jinak myslím, že je to v nastavení zobrazení podpisů ![]()